Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Malmö, Tygelsjö
Laavägen 60
Avgift: 3 900 kr
Obl. tillägg: Prel. debitering VA 250 kr/mån samt bredband 200 kr/mån.
Boarea: 75 m2
Rum: 3
Våning: 1 av 1
Hiss: Nej
 

Modernt brf-radhus i mysiga Tygelsjö!

Varmt välkomna till härliga, natursköna Tygelsjö där vi nu kan presenterar detta nyproducerade bostadsrättsradhus i ett bekvämt plan. Här väntar ett tilltalande hem med tidlösa materialval och ett hållbart miljötänk. Bo praktiskt och modernt med ett generöst vardagsrum i öppen planlösning med köket, två sovrum och ett stort helkaklat badrum med egna tvättfaciliteter. Enkel access till lättskötta uteplatser på både fram- och baksida. Här bor vi på en bra adress strategiskt placerad med vacker skånsk natur utanför dörren men ändå i direkt närhet till Malmö, Svågertorp, Hyllie och Klagshamnsstranden!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Sandra Kvant
0707-74 48 82 sandra.kvant@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Välkomna till Laavägen 60, här möts vi av en inbjudande och luftig hall som ger oss en överblick över ett alltigenom enhetligt hem. På golvet i hallen vilar ett praktiskt, tåligt grått klinker. Med plats för både garderober och avhängning för ytterkläder ger denna entré oss gott om förvaringsmöjligheter. Ett par steg in övergår klinkern till ekparkett, som binder samman resterande rum i bostaden.

Sovrum:

Direkt på vänster hand finner vi det första sovrummet, med lagom plats för säng och skrivbord. Här har vi tre garderober i vitt som ombesörjer klädförvaringen och med fönstret ut mot bostadens främre uteplats får vi ett behagligt ljusinsläpp.

Sovrum:

Mitt emot finner vi bostadens större sovrum med plats för dubbelsäng samt tillhörande möblemang. Smidiga skjutdörrar löper längst med ena sidan och optimerar förvaringen.

Badrum:

Vidare tar vi oss till det stilrent helkaklade badrummet, där grått klinkergolv möter vitkaklade väggar. Detta badrum är välutrustat med dusch bakom vikdörrar i klarglas, wc, handfat med vit kommod, handduksvärmare, spegelskåp med belysning samt lyxen av egna tvättfaciliteter med tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finner vi en praktisk arbetsyta och vask samt överskåp för att maximera förvaringen.

Vardagsrum:

Rakt fram från bostadens entré finner vi de sociala ytorna i form av öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här är ytorna väl tilltagna med plats för ett större soffmöblemang och de stora fönsterpartierna optimerar det ljuvliga ljusinsläppet. Genom den helglasade dörren kan vi ta oss vidare ut på den bakre uteplatsen.

Kök:

Smakfull köksinteriör från Ballingslöv präglar detta kök med gott om förvaring bakom släta vita luckor, i samråd med vitt kakel ovanför den kvalitativa stenbänkskivan i grå-beige ton. Maskinparken i detta moderna kök består av två kyl/frys, integrerad diskmaskin, ugn, spishäll samt fläkt. Perfekt plats för matbord har vi invid de båda fönstren mot uteplatsen. I detta rum njuter vi av sällskapet tack vare de öppna ytorna, perfekt för större bjudningar.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Lägenhetsnummer förening:

16

Pantsättning:

Nej

Byggnad

Fastighetsbeteckning:

Malmö Tygelsjö 54:31

Byggnadstyp:

Brf-radhus

Byggnadsår:

2020

Uppvärmning:

Frånluftsvärmepump NIBE med återvinning

Ventilation:

Mekanisk frånluft med återvinning

Energideklaration:

Utförd: Ej utförd

Förening

Namn:

Brf Tygelsjö Ängspark

Organisationsnummer:

769633-3561

Allmänt om föreningen:

Tygelsjö Ängspark består av 30 bostadsrättsradhus med fokus på yteffektiva och klimatsmarta hus med individuell mätning av värme och vatten. Föreningen förvärvade fastigheten Malmö Tygelsjö 54:31 2017. Byggår är 2020, med inflytt från juni 2020. Till varje hus hör förråd i direkt anslutning till hemmet. Gemensamma miljöhus. Föreningen äger marken och bostadsrätternas uteplatser upplåts med nyttjanderätt. Skötselansvar och snöröjning åligger bostadsrättsinnehavaren.

Bostadsrättsinnehavaren ansvarar och bekostar själv abonnemang för hushållsel och värme/varmvatten. Normalschablon enligt ekonomisk plan för värme/varmvatten är ca 500-600:-/månad och för övrig el ca 400-600:-/månad. Föreningen har abonnemang för VA och varje lägenhet har undermätare. Förbrukningen mäts separat och debiteras av föreningen.

Besök föreningens hemsida https://angspark.se/ för vidare information.

Äger föreningen marken:

Ja

Äkta bostsrättsförening:

Ja

Parkering/garage:

Gemensam parkering (47 st platser samt 6 Hcp) med en parkeringsplats till varje hus.

Bredband/TV:

Gruppavtal för bredband, telefoni och TV. Tillkommer som obligatorisk kostnad om 200 kr/mån och innehåller 500/50 Mbit/s internet samt digitalt-tv med grundutbud. Medlemmarna behöver således inte påkosta sig ett individuellt avtal med Tele2.

Renoveringar:

Inga renoveringar planerade.

Ekonomi:

Överlåtelseavgift och pantsättningsavgift tas ut enligt gällande stadgar. Överlåtelseavgift betalas av köparen och pantsättningsavgift av pantsättaren.

Överlåtelseavgift:

1000 kr betalas av köparen

Pantsättningsavgift:

400 kr betalas av köparen

Övrigt:

Föreningsinformationen är inhämtad från berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifterna med styrelsen före ett köp.

Allmänt om lägenheten

Angiven avgift är kallhyra. Det tillkommer ett obligatorisk tillägg om 250:-/månad vilket avser preliminär debitering av VA.

Följande andelstal är angivna av KPO Förvaltning AB:
Andelstal 3,37800%.
Andelstal kapital 3,37800%.
Årsavgift andel 3,38%.
Inga vidare specifikationer har angivits.

Förrådet på framsidan av brf-radhuset är oisolerat.

Säljarna vill informera spekulanter om att utekök ingår i köpet.

Säljarna vill informera spekulanter om att följande INTE ingår i köpet:
Elfasystem i sovrum 1, inredning i garderober och hyllor i förrådet.

Omgivning

Allmänt om området:

Gemytlig tätort belägen på Söderslätt i Malmö kommun. Här bor man företrädesvis i radhus eller villa men bostadsrätter förekommer även det. En lugn och trygg förort till Malmö omgiven av det vackra skånska landskapet gör att barnfamiljen gärna flyttar hit. Tillgången till grönområden är ytterligare en positiv egenskap, inte minst för barnen som kan vara ute och leka. I närheten ligger Tygelsjö skola med tillhörande idrottshus samt många bra dagis. Således blir barnens väg till skolan aldrig lång!

För den som gillar att vara ute och motionera eller bara njuta av naturen erbjuds det utmärkta promenadmiljöer. Tennisbanor och en idrottsplats är även det i närheten. För de lite längre promenaderna finns en skåneslätt alldeles utanför samhället.

Förbindelserna är just en av alla fördelar. Med bil går det snabbt till den yttre ringvägen som bland annat tar dig över Öresundsbron och vidare mot Köpenhamn. Från den yttre ringvägen når man med enkelhet Malmös olika stadsdelar. Har man inte tillgång till bil så finns det väldigt bra bussförbindelser att tillgå.

Närservice så som mindre livsmedelsbutik, pizzeria och bageri finns inom promenadavstånd. Svågertorp med dess rikliga utbud av butiker är bara några minuters bilfärd bort. Under de varmare årstiderna kanske det passar bättre med en cykeltur då det enbart tar 10 minuter. Här finns flertalet byggvaruhus, detaljhandel varuhus, elektronikbutiker och en hel del andra bra butiker att besöka.

Som ägare av ett husdjur så kan det kännas tryggt att ha nära till veterinären. Här finns en bra veterinär som är en smådjursklinik och ligger beläget i samhället. Här tar man emot hundar, katter, fåglar och mindre däggdjur.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.