Malmö, Tygelsjö
Laavägen 55
3 195 000 kr
Avgift: 3 900 kr
Angiven avgift är kallhyra. Det tillkommer ett obligatorisk tillägg om 250:-/månad vilket avser preliminär debitering av VA samt bredband 200 kr/mån.
Boarea: 75 m2
areakälla: Föreningens information
Rum: 3
Våning: 1 av 1
Hiss: Nej
Uteplats: Ja
 

Brf-radhus på populär adress i vackra Tygelsjö!

Bland vackert skånskt landskap i ett gemytligt Tygelsjö tar vi oss till den omåttligt populära adressen Laavägen. Där ytterdörren bjuder in oss till vackra, enhetliga golv genom hela bostaden som har en öppen och social planlösning perfekt för större bjudningar. Det osar värme och lugn genom hela hemmet som är i ett modernt utförande tack vare byggåret 2020. Det är med lyx vi bor med egna tvättfaciliteter i ett badrum av större karaktär, gott om förvaring i båda sovrummen och ett förråd smidigt placerat på baksidan. De varmare dagarna spenderar vi vid uteplatsen med byggt staket på baksida för att nå solens strålar under dygnets ljusare timmar. Bo på ypperligt läge med närhet till förskola, skola, parker och lekplatser men också bara en kort tur ifrån Svågertorp, Hyllie och Malmö innerstad. Detta är en bostad att längta hem till, varmt välkomna på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Sandra Kvant
0707-74 48 82 sandra.kvant@vaningen.se

Visningar.

Söndag 2 Oktober
13:15 - 13:45
Bokad visning! Boka via hemsidan eller kontakta mäklaren. Varmt välkomna!
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Entré:

Varmt välkomna till längan med Brf-radhusen i vit putsad fasad och röda dörrar. Vi tar oss in genom ytterdörren och möts av ett härligt ljus som speglar sig längst det enhetliga, ljusa enstavsparkettgolvet. Väggarna är målade i klassiskt vitt och till vänster om oss finner vi gott om förvaring bakom garderober smidigt placerade på grå klinker. Här har vi även plats för avhängning.

Sovrum:

Vi fortsätter in till första rummet direkt till höger. Detta är det större sovrummet med samma enhetliga parkettgolv och här inne är väggarna målade i vitt. Förvaringen i detta rum finner vi bakom skjutgarderober med praktiskt förvaringssystem. Detta rum bjuder på plats för en större säng samt ännu mer förvaring för den som önskar. Ett stort fönster släpper in ljuset och rummet är beläget mot den främre uteplatsen.

Sovrum:

Rak över finner vi bostadens andra rum, lite mindre tilltaget men inte mindre mysigt för det. Detta rum disponeras idag som sovrum men kan även enkelt användas som hemmakontor, eller varför inte som en walk-in-closet. Även här har vi förvaring bakom garderober och ett stort fönster ut mot framsidan. Väggarna är vitmålade samt fondvägg i härliga pastellfärger och samma parkett som i resterande delar av bostaden, vilar även här.

Badrum:

Ett stort helkaklat badrum med grå klinker och vitt kakel finner vi bakom denna dörr. Här har vi bekvämligheter som egen tvätt samt torktumlare under arbetsbänk och i övrigt är rummet utrustat med WC, handfat med kommod, vask, spegelskåp med belysning, dusch med vikbara duschdörrar och handduksvärmare.

Kök:

I en öppen och social planlösning, perfekt för större bjudningar, finner vi köket samt vardagsrummet. Väl tilltagna fönster ger oss ett rikligt ljusinsläpp som speglar vackert på den ljusa enstavsparketten genom hela detta stora rum. Ballingslöv står bakom denna tidslösa, stilrena köksinredning i grått med en ljus stenbänkskiva vilandes ovanpå. Fräscht, vitt kakel beklär väggen och maskinparken från Electrolux består utav dubbel kyl/frys, integrerad diskmaskin, ugn, induktionsspishäll samt fläkt.

Vardagsrum:

När vi tar oss till sällskapsdelen finner vi gott om plats för ett större soffmöblemang och i fönsterkarmarna vilar en fönsterbräda i sten. En helglasad dörr mellan kök och vardagsrum leder oss ut till bostadens bakre uteplats. På denna sida njuter vi av solens strålar och ett fint staket är uppbyggt för extra avskildhet.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Lägenhetsnummer förening:

26

Andel i årsavgift:

3.38 %

Andel i förening:

3.378 %

Pantsättning:

Ja

Byggnad

Byggnadstyp:

Bostadsrättsradhus

Byggnadsår:

2020

Uppvärmning:

Frånluftsvärmepump NIBE och golvvärme

Ventilation:

Mekanisk frånluft med återvinning

Energideklaration:

Energiförbrukning Atemp: 42 kWh/m²/år
Energiklass: C
Primärenergital: 90 kWh/m²/år
Utförd
Datum: 2022-03-14

Förening

Namn:

Brf Tygelsjö Ängspark

Organisationsnummer:

769633-3561

Allmänt om föreningen:

Tygelsjö Ängspark består av 30 bostadsrättsradhus med fokus på yteffektiva och klimatsmarta hus med individuell mätning av värme och vatten. Föreningen förvärvade fastigheten Malmö Tygelsjö 54:31 2017. Byggår är 2020, med inflytt från juni 2020. Till varje hus hör förråd i direkt anslutning till hemmet. Gemensamma miljöhus. Föreningen äger marken och bostadsrätternas uteplatser upplåts med nyttjanderätt. Skötselansvar och snöröjning åligger bostadsrättsinnehavaren.

Bostadsrättsinnehavaren ansvarar och bekostar själv abonnemang för hushållsel och värme/varmvatten. Normalschablon enligt ekonomisk plan för värme/varmvatten är ca 500-600:-/månad och för övrig el ca 400-600:-/månad. Föreningen har abonnemang för VA och varje lägenhet har undermätare. Förbrukningen mäts separat och debiteras av föreningen.

Besök föreningens hemsida https://angspark.se/ för vidare information.

Äger föreningen marken:

Ja

Äkta bostsrättsförening:

Ja

Parkering/garage:

Gemensam parkering (47 st platser samt 6 Hcp) med en parkeringsplats till varje hus.

Bredband/TV:

Gruppavtal för bredband, telefoni och TV. Tillkommer som obligatorisk kostnad om 200 kr/mån och innehåller 500/50 Mbit/s internet samt digitalt-tv med grundutbud. Medlemmarna behöver således inte påkosta sig ett individuellt avtal med Tele2.

Renoveringar:

Inga renoveringar planerade.

Ekonomi:

Överlåtelseavgift och pantsättningsavgift tas ut enligt gällande stadgar. Överlåtelseavgift betalas av köparen och pantsättningsavgift av pantsättaren.

Överlåtelseavgift:

1000 kr betalas av köparen

Pantsättningsavgift:

400 kr betalas av köparen

Övrigt:

Föreningsinformationen är inhämtad från berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifterna med styrelsen före ett köp.

Allmänt om lägenheten

Angiven avgift är kallhyra. Det tillkommer ett obligatorisk tillägg om 250:-/månad vilket avser preliminär debitering av VA.

Följande andelstal är angivna av KPO Förvaltning AB:
Andelstal 3,37800%.
Andelstal kapital 3,37800%.
Årsavgift andel 3,38%.
Inga vidare specifikationer har angivits.

Förrådet på framsidan av brf-radhuset är oisolerat.

Omgivning

Allmänt om området:

Gemytlig tätort belägen på Söderslätt i Malmö kommun. Här bor man företrädesvis i radhus eller villa men bostadsrätter förekommer även det. En lugn och trygg förort till Malmö omgiven av det vackra skånska landskapet gör att barnfamiljen gärna flyttar hit. Tillgången till grönområden är ytterligare en positiv egenskap, inte minst för barnen som kan vara ute och leka. I närheten ligger Tygelsjö skola med tillhörande idrottshus samt många bra dagis. Således blir barnens väg till skolan aldrig lång!

För den som gillar att vara ute och motionera eller bara njuta av naturen erbjuds det utmärkta promenadmiljöer. Tennisbanor och en idrottsplats är även det i närheten. För de lite längre promenaderna finns en skåneslätt alldeles utanför samhället.

Förbindelserna är just en av alla fördelar. Med bil går det snabbt till den yttre ringvägen som bland annat tar dig över Öresundsbron och vidare mot Köpenhamn. Från den yttre ringvägen når man med enkelhet Malmös olika stadsdelar. Har man inte tillgång till bil så finns det väldigt bra bussförbindelser att tillgå.

Närservice så som mindre livsmedelsbutik, pizzeria och bageri finns inom promenadavstånd. Svågertorp med dess rikliga utbud av butiker är bara några minuters bilfärd bort. Under de varmare årstiderna kanske det passar bättre med en cykeltur då det enbart tar 10 minuter. Här finns flertalet byggvaruhus, detaljhandel varuhus, elektronikbutiker och en hel del andra bra butiker att besöka.

Som ägare av ett husdjur så kan det kännas tryggt att ha nära till veterinären. Här finns en bra veterinär som är en smådjursklinik och ligger beläget i samhället. Här tar man emot hundar, katter, fåglar och mindre däggdjur.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.