Objektet är sålt.
Slutpris: 670 000 kr
För mer information, kontakta mäklaren.
Trelleborg, Trelleborg
Ripatorget 1C
Boarea: 31 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 1
Våning: 2 av 4
Hiss: Nej
 

Helrenoverad etta med låg avgift i välskött förening!

- LÅG AVGIFT - NYRENOVERAD - CENTRALT LÄGE -
På suveränt centrumnära läge presenterar vi denna superfräscha och stilrent renoverade enrummare, som bland annat lockar med väldisponerade allrumskvadrat, avskild sovalkov och smakfullt kök i öppen planlösning. Vill man avskärma ytterligare finns det möjlighet att bygga upp en vägg vid sovalkoven, som på så sätt bidrar till en ytterligare möblerbar väg, för tex. matbord eller mediamöbel.
Lägg därtill ett elegant helkaklat badrum med golvvärme och dusch bakom vikdörrar i klarglas, samt en smart utnyttjad hall med utmärkt förvaring i rejäl garderob bakom smidiga skjutdörrar. Här bor du med låga boendekostnader, modernt och bekvämt, i en trivsam förening med härlig utemiljö. Allt ett stenkast från allehanda närservice, butiker, goda kommunikationer och trevliga restauranger. Varmt välkomna!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare, Teamchef & Partner Hanna-Louise Lundqvist
0735-70 77 98 hanna-louise.lundqvist@vaningen.se

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.