Objektet är sålt.
Slutpris: 1 295 000 kr
För mer information, kontakta mäklaren.
Trelleborg, Trelleborg
Ripatorget 1B
Boarea: 56.5 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 2
Våning: 1 av 4
Hiss: Nej
Balkong: Ja
 

Renoverad tvårummare med inglasad njutbar balkong!

Det är med stor glädje som vi nu presenterar denna synnerligen väldisponerade och smakfullt renoverade bostad om 56,5 kvadrat. Bekvämt belägen en trappa upp i huset erbjuds vi här moderna och kvalitativa materialval i samspel med sobra färgval och ett strålande genomgående ljusinsläpp.

Generösa och härligt ljusa sociala ytor i form av kök med stilsäker inredning i vitt med anslutande matplats varvas av allrumsytor av vida kvadrat med flertalet möbleringsalternativ att erbjuda och med ljusbringande fönsterparti som ackompanjeras av access till den inglasade balkongen i solsäkert läge. Lägg där till ett sovrum av bra storlek med ypperlig förvaring.

Dessutom erbjuds vi ett helkaklat badrum i elegant utförande med dusch och kvalitetsdokument. Läget gör heller ingen besviken med närhet till såväl centrum med dess utbud av butiker, caféer samt restauranger som till hav. Nu har du chans att köpa en perfekt tvåa i en av Trelleborgs bästa föreningar, med låg avgift där det mesta dessutom är inkluderat. Varmt välkommen på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare, Teamchef & Partner Hanna-Louise Lundqvist
0735-70 77 98 hanna-louise.lundqvist@vaningen.se
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.