Visningar. Boka tid här
Trelleborg, Trelleborg
Snövädret 1
2 400 000 kr accepterat pris
Avgift: 3 591 kr
inkl parkering och sopor. Kostnader för uppvärmning, hushållsel, varmvatten och fiber tillkommer.
Boarea: 66.4 m2
Rum: 2
Våning: 1 av 3
Hiss: Nej
Uteplats: Ja
 

Nyproduktion med uteplats och parkering intill huset.

Nu erbjuds tillfälle att köpa välplanerad nyproduktion på första våningen med mysig uteplats och parkering i anknytning till bostaden. Interiört erbjuds kvadratsmart planlösning, vackra 3-stavsparkettgolv i ek och stora fönsterpartier som bjuder på ett härligt ljusinsläpp. Tidlöst HTH-kö i vitt med utmärkt förvaring och goda arbetsytor. I öppen planlösning med köket finns vardagsrummet där det erbjuds härliga sällskapsytor och via terrassdörren når man den mysiga uteplatsen och bostadens förråd. Vidare finns ett stort sovrum och helkaklat badrum med dusch och tvättmöjligheter med tvättmaskin och torktumlare side by side. Här flyttar man in i ett hem där inredningen är utvald att hålla stilen i många år framöver och samtidigt erbjuds möjligheter för egna tillval. Man bor i de norra delarna av Trelleborg med gångavstånd till mataffär, förskola och goda pendlingsmöjligheter. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information om detta underbara boende.

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare, Teamchef & Partner Hanna-Louise Lundqvist
0735-70 77 98 hanna-louise.lundqvist@vaningen.se
Snövädret
Bostadsrätter: 22st 2 - 4 rum
Brf Snövädret Brf Snövädret består av två huskroppar med sammanlagt 22 st bostadsrätter. Lägenheterna i den här föreningen är inte bara trivsamma utan även praktiska, till varje boende tillhör ett förråd och bilen parkerar man på egna parkeringsplatsen. Husen är mycket trevliga med tegel eller puts som fasad, ytterdörr och fönster är i trä i mörkbrun lasyr. Samtliga plåtarbeten är i mörkgrå glasyr. Uppvärmningskostnaden för husen fördelas mellan lägenheterna. Värmeinstallation ansluts till fjärrvärme. Värme via golvvärme i samtliga ytor förutom loft (element). Hushållssopor och annat avfall kastas i gemensam miljöstation. Möjlighet för trapplift för lägenheter på andra plan finns mot kostnad. Parkering ingår till alla lägenheter. Fiberanslutning för internet finns. Lägenheterna med uteplats har betongplattor, balkongerna är i betong. Förråd/klädkammare finns i varje lägenheten. Lägenheterna på första plan har förråd på uteplats. Här flyttar man in i ett hem där inredningen är utvald att hålla stilen i många år framöver och samtidigt erbjuds möjligheter för egna tillval. Man bor i de norra delarna av Trelleborg med gångavstånd till mataffär, förskola och goda pendlingsmöjligheter. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information om detta underbara boende.
Systemputs MBT AB

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Inbjudande hall med snyggt klinkergolv och plats för avhängning av ytterkläder och bra förvaring erbjuds i garderober och städskåp. Golvet övergår till det enhetliga 3-stavsparkettgolvet i ek och väggarna är vita.

Vardagsrum:

Härligt vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och terrassdörr ut till den stenlagda uteplatsen samt bostadens förråd. I vardagsrummet ryms soffgrupp med tillhörande fåtöljer, på golvet ligger 3-stavsparkett i ek och väggarna är vita.

Kök:

I öppen planlösning med vardagsrummet finns detta vackra kök från HTH. Här erbjuds goda förvaringsmöjligheter bakom de vita luckorna och bra arbetsyta på den snygga bänkskivan i högtrycklaminat i färgen Sandsten med stilrent kakel över. Den maskinella utrustningen som är från Elvita eller likvärdigt består av delad kyl/frys, diskmaskin, inbyggnadsugn och integrerad micro. Här erbjuds plats för matbord för fyra personer. Även här åtnjuts det vackra parkettgolvet och vita väggar.

Sovrum:

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang och underbart ljusinsläpp från stort fönster. I garderoberna erbjuds det bra förvaringsmöjligheter, på golvet ligger 3-stavsparkett i ek och väggarna är vita.

Badrum:

Helkaklat badrum i stilsäkra färger med dusch, handfat och toalett. Här finns även tvättmaskin och torktumlare side by side.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Lägenhetsnummer förening:

013/Lgh 10B

Andel i förening:

3.22 %

Pantsättning:

Nej

Byggnad

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Energideklaration:

Utförd: Ej vald

Förening

Namn:

Brf Snövädret

Organisationsnummer:

769641-2373

Allmänt om föreningen:

Brf Snövädret består av två huskroppar med sammanlagt 22 st bostadsrätter.

Lägenheterna i den här föreningen är inte bara trivsamma utan även praktiska, till varje boende tillhör ett förråd och bilen parkerar man på egna parkeringsplatsen.

Husen är mycket trevliga med tegel eller puts som fasad, ytterdörr och fönster är i trä i mörkbrun lasyr. Samtliga plåtarbeten är i mörkgrå glasyr.
Uppvärmningskostnaden för husen fördelas mellan lägenheterna. Värmeistallation ansluts till fjärrvärme. Värme via golvvärme i samtliga ytor förutom loft (element).
Hushållssopor och annat avfall kastas i gemensam miljöstation. Möjlighet för trapplift för lägenheter på andra plan finns mot kostnad. Parkering ingår till alla lägenheter.
Fiberanslutning för internet finns.
Lägenheterna med uteplats har betongplattor, balkongerna är i betong.
Förråd/klädkammare finns i varje lägenheten. Lägenheterna på första plan har förråd på uteplats.

Parkering/garage:

Till huskropp A är parkeringsplatserna i direkt anslutning till lägenheterna.
Till huskropp B är sju parkeringsplatser i direkt anslutning till lägenheterna och åtta st parkeringsplatser är vid sidan av byggnaden,

Allmänt om lägenheten

Fiberanslutning för internet finns.

Lägenheterna med uteplats har betongplattor, balkongerna är i betong.
Förråd/klädkammare finns i varje lägenheten. Lägenheterna på första plan har förråd på uteplats.

Hushållssopor och annat avfall kastas i gemensam miljöstation. Möjlighet för trapplift för lägenheter på andra plan finns mot kostnad. Parkering ingår till alla lägenheter.

Mycket trevliga hus med tegel eller puts som fasad, ytterdörr och fönster är i trä i mörkbrun lasyr. Samtliga plåtarbeten är i mörkgrå glasyr.
Uppvärmningskostnaden för husen fördelas mellan lägenheterna. Värmeinstallation ansluts till fjärrvärme. Värme via golvvärme i samtliga ytor förutom loft (element).

Egen elmätning för respektive lägenhet. Utvändig belysningsarmatur vid entrédörr och uteplats/balkong samt belysningsarmatur i bad/tvätt ingår.

I originalutförande är alla väggarna vita målade i kulör 0502-Y. Golven är klinker i entré, golv i bad/tvätt klinker på tätskikt och i övriga utrymmen 3-stavsparkett i ek. Vitvaror i kök och badrum är från märket Elvita eller likvärdigt. Tillvalsmöjligheter finns.

Omgivning

Allmänt om området:

Trelleborg är Sveriges sydligaste stad och framför allt en mycket trevlig kuststad som ligger cirka 30 km söder om Malmö. Trelleborgs popularitet har under de senaste åren ökat och staden har minst sagt fått ett växande intresse. Kuststaden Trelleborg är utmärkt belägen med fantastiskt goda kommunikationsmöjligheter samtidigt som staden bjuder ett trevligt centrum med gott utbud av shopping, matställe och andra nödvändigheter. Det faktum att Trelleborg nu verkligen satts på kartan framgår av de spännande nyproduktionsprojekt som är på gång! Dessa inkluderar bland annat Västra Sjöstaden som kommer byggas längs kuststräckan och Terrasshusen placerade på Trelleborgs förmodligen högsta läge i området Västervång.

Trelleborgs kommun präglas av bördig åkermark, långa sandstränder samt närheten till kontinenten. Här blandas äldre egnahemsbebyggelse med trettiotalets tidstypiska villor och sextiotalets radhus. I vackra Trelleborg har man havet runt hörnet och staden har mycket att erbjuda såsom bibliotek, museum, konsthall, badhus och idrottsplatser. Här finns också fina naturområden, badstränder, campingplatser och småbåtshamnar längsmed den tre mil långa kusten. Trelleborg har dessutom Sveriges näst största hamn, den största färjehamnen i Östersjön och Skandinaviens största roll-on-roll-offhamn.

I Trelleborgs centrum finns många shoppingmöjligheter. På gågatan ligger bland annat det trevliga köpcentrumet Valengallerian. Man hittar även flera caféer, restauranger och små mysiga butiker. Apotek, vårdcentral, tandläkare och flera gym är ytterligare exempel på vad man finner i centrum. På onsdagar och lördagar erbjuds även mysig torghandel i staden.

Den gamla vackra Centralstationen i Trelleborg har rustats upp och är ett modernt resecentrum för såväl tåg, som buss- och färjetrafik. Nya stationer finns även i Östra Grevie och Västra Ingelstad. På en halvtimme kommer man att kunna ta sig mellan centralstationerna i Trelleborg och Malmö. Även busstrafiken går från stationsbyggnaden. Pendlarparkering, taxi, cykelparkering och annan service kommer att finnas i anslutning till tågen. Från stationen går även bussar till bland annat Lund, Ystad och Malmö.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.