Objektet är sålt.
Slutpris: 1 100 000 kr
För mer information, kontakta mäklaren.
Hallasvängen 31A
Boarea: 66.5 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 2
Våning: 1 av 3
Hiss: Nej
Balkong: Ja
 

Rymlig hörntvåa på första våningen med inglasad balkong!

Bekvämt belägen på första våningen lockar denna strålande hörnlägenhet, näst intill fri från insyn och med utsikt över en grönskande omgivning. Invändigt erbjuds ypperligt väldisponerade kvadratmeter, en praktisk och väl genomtänkt bostad med goda förvaringslösningar och lättmöblerade kvadratmeter. Badrummet genomgick en helrenovering 2022, i övrigt är större delen av lägenheten i behov av en uppfräschning, men ger desto större chans för dig som köpare att själv sätta egen prägel på färg och material. De ljusa allrumskvadraten ger plats för både soffgrupp och matplats om så skulle önskas, sovrumsmiljön är behagligt placerad i öster med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang.

Med väl tilltagen och inglasad balkong i bästa väster, svårslaget läge med närhet till buss, centrum och natursköna omgivningar - fattas vi inget. Missa inte denna oslipade diamant, här finns otrolig potential att skapa er egen drömlägenhet. Varmt välkomna!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare, Teamchef & Partner Hanna-Louise Lundqvist
0735-70 77 98 hanna-louise.lundqvist@vaningen.se
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.