Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Trelleborg, Trelleborg
Liljeborgsgatan 20A
795 000 kr utgångspris
Avgift: 3 043 kr
inkl. vatten och värme. Till månadsavgiften tillkommer en obligatorisk kostnad om 152kr/månad avseende fiber från Telenor.
Boarea: 45.5 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 1.5
Våning: 3 av 3
Hiss: Nej
Balkong: Ja
 

Rymligt boende med inglasad balkong!

Nu saluförs denna välplanerade 1,5-rumslägenheten på centralt läge. Här erbjuds en rymlig bostad om 45,5 kvm med inglasad balkong, stilrent kök och modernt badrum. Här bor du i ett attraktivt område med närhet till bland annat skolor, kommunikation och dagligvaruhandel. En härlig lägenhet i en populär förening. Vi ses på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Filip Billhäll
0732-66 66 64 filip.billhall@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Rymlig hall med avhängningsmöjligheter och stora, inbyggda garderober som tar hand om din förvaring. På golvet ligger snygg ekparkett och väggarna är grå.

Kök:

Stilrent IKEA-kök från 2015 med vita luckor och rostfria detaljer som går mot en svart bänkskiva i laminat. Över denna är väggen vitkaklad. Maskinpark bestående av kombinerad kyl och frys från Bosch (2015), ugn från Gram, diskmaskin från IKEA samt kolfilterfläkt. Köket har även utrymme för ett mindre matbord. Svart laminatgolv och vita väggar.

Vardagsrum:

Stort vardagsrum med bra möbleringsalternativ och fint ljusinsläpp. Välplanerad sovalkov som avskärmas av en snygg, svart fondvägg ger dig ett trevligt privat utrymme. Den inglasade balkongen kan ses som ett extra rum, med väl tilltagna kvadrat som kan möbleras efter tycke och smak. Ekparkett och vita väggar i vardagsrummet.

Badrum:

Badrum med mikrocement på både väggar och golv ger en modern känsla. Interiör bestående av wc från Ifö, dusch med glasväggar, handfat och kommod från Svedbergs. Mikrocement och interiör från 2022.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Tillträde:

Enligt överenskommelse.

Lägenhetsnummer förening:

11011316

Lägenhetsnummer register:

1302

Andel i förening:

4.92098 %

Pantsättning:

Nej

Byggnad

Fastighetsbeteckning:

Ugglan 5

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

1943

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

Självdrag

Energideklaration:

Utförd: Ej utförd

Förening

Namn:

BRF Liljeborg

Organisationsnummer:

747000-0584

E-post adress:

Christer@smyge.net

Allmänt om föreningen:

BRF Liljeborg är en äkta bostadsrättsförening som bildades 1943 och har sitt säte i centrala Trelleborg. Föreningen äger fastigheten Ugglan 5 varpå det uppfördes ett flerbostadshus år 1943 med 18 lägenheter som upplåtes med bostadsrätt. Fastigheten har adresserna Liljeborgsgatan 20A och Liljeborgsgatan 20B.

Gemensamma utrymmen:
Föreningens tvättstuga är belägen i källaren och är utrustad med 2 stycken tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp och ett torkrum samt en mangel. Bokning via kalander.

Föreningen har en liten trädgård för föreningens medlemmar att nyttja.

Föreningens ekonomi och bokföring förvaltas av Smygehamn Bostäder AB.

Föreningen har i detta nu ingen giltig energideklaration.

Äger föreningen marken:

Ja

Äkta bostsrättsförening:

Ja

Parkering/garage:

Föreningen innehar 12 parkeringsplatser för uthyrningen belägna på innergården. Kan hyras mot en kostnad om 250kr/månad. Kösystem tillämpas. Vidare finns fri parkering i området.

Bredband/TV:

Fiber med Telenor som leverantör.

Renoveringar:

Pågående renoveringar: Föreningen renoverar taket, detta beräknas vara klart i mitten av december 2022.

Utförda renoveringar:
Föreningen har dragit in fiber och genomfört balkonginglasning.
2022 renoverades tvättstuga.

Inga planerade renoveringar i dagsläget.

Ekonomi:

Avgiften höjdes med 55 kr/år per kvadratmeter den 1 oktober 2022. Föreningen flaggar för en eventuell avgiftshöjning vid årsskiftet med tanke på högre kostnader, men detta är ännu inte beslutat. Vid överlåtelse tillkommer överlåtelseavgift om 1 208 kr. Pantsättningsavgift om 483 kr.

Överlåtelseavgift:

1208 kr betalas av köparen

Pantsättningsavgift:

483 kr betalas av köparen

Övrigt:

Ovanstående information är inhämtad ifrån berörd förening 3/11-2022. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant från föreningen.

Allmänt om lägenheten

Lägenheten är enligt lägenhetsregistret registrerad som 1 rum och kök.

Lägenhetsinnehavaren disponerar över ett källarförråd och ett vindsförråd.

Andelstal är angivna av föreningens ekonomiska förvaltare Smygehamn Bostäder AB. Andelstal ek plan: 4,92098000. Andelstal exkl kapital: 4,92098000. Andelstal kapital: 0,00000000. Andel av årsavgift är ej angivet. Andel i föreningen avser Andelstal ek plan.

ENERGIDEKLARATION
Enligt lag (2006:985) om energideklaration för byggnader, ska det för en bostadsrättsförenings byggnad finnas en energideklaration som är upprättad för mindre än 10 år sedan. Ansvaret för att en gällande energideklaration finns faller på bostadsrättsföreningen, i egenskap av ägare till byggnaden. När sådan finns ankommer det dock på säljaren att uppvisa och överlämna en kopia av deklarationen till köparen. I förevarande fall finns ingen gällande energideklaration (upprättad för mindre än 10 år sedan), varför säljaren ej kan överlämna någon sådan. Köparen har uppmärksammats på detta och att något ansvar för avsaknaden av en gällande energideklarationen inte kan riktas mot säljaren.

Omgivning

Allmänt om området:

Trelleborg är Sveriges sydligaste stad och framför allt en mycket trevlig kuststad som ligger cirka 30 km söder om Malmö. Trelleborgs popularitet har under de senaste åren ökat och staden har minst sagt fått ett växande intresse. Kuststaden Trelleborg är utmärkt belägen med fantastiskt goda kommunikationsmöjligheter samtidigt som staden bjuder ett trevligt centrum med gott utbud av shopping, matställe och andra nödvändigheter. Det faktum att Trelleborg nu verkligen satts på kartan framgår av de spännande nyproduktionsprojekt som är på gång! Dessa inkluderar bland annat Västra Sjöstaden som kommer byggas längs kuststräckan och Terrasshusen placerade på Trelleborgs förmodligen högsta läge i området Västervång.

Trelleborgs kommun präglas av bördig åkermark, långa sandstränder samt närheten till kontinenten. Här blandas äldre egnahemsbebyggelse med trettiotalets tidstypiska villor och sextiotalets radhus. I vackra Trelleborg har man havet runt hörnet och staden har mycket att erbjuda såsom bibliotek, museum, konsthall, badhus och idrottsplatser. Här finns också fina naturområden, badstränder, campingplatser och småbåtshamnar längsmed den tre mil långa kusten. Trelleborg har dessutom Sveriges näst största hamn, den största färjehamnen i Östersjön och Skandinaviens största roll-on-roll-offhamn.

I Trelleborgs centrum finns många shoppingmöjligheter. På gågatan ligger bland annat det trevliga köpcentrumet Valengallerian. Man hittar även flera caféer, restauranger och små mysiga butiker. Apotek, vårdcentral, tandläkare och flera gym är ytterligare exempel på vad man finner i centrum. På onsdagar och lördagar erbjuds även mysig torghandel i staden.

Den gamla vackra Centralstationen i Trelleborg har rustats upp och är ett modernt resecentrum för såväl tåg, som buss- och färjetrafik. Nya stationer finns även i Östra Grevie och Västra Ingelstad. På en halvtimme kommer man att kunna ta sig mellan centralstationerna i Trelleborg och Malmö. Även busstrafiken går från stationsbyggnaden. Pendlarparkering, taxi, cykelparkering och annan service kommer att finnas i anslutning till tågen. Från stationen går även bussar till bland annat Lund, Ystad och Malmö.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.