Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Trelleborg, Trelleborg
Frans Malmrosgatan 45A
1 555 000 kr utgångspris
Avgift: 4 806 kr
inkl. värme och vatten. Obligatoriskt tillägg om 100 kr tillkommer för kabel-tv och bredband.
Boarea: 71 m2
areakälla: taxeringsinformation
Rum: 3
Våning: 3 av 3
Hiss: Nej
Balkong: Ja
 

Genomgående gavelvåning!

- GAVEL - GENOMGÅENDE - INGLASAD BALKONG -

Nu saluförs denna genomgående gavelvåning på populära Frans Malmrosgatan. Här erbjuds ett boende i bra skick med stora, öppna ytor och trevligt ljusinsläpp. Den härliga inglasade balkongen belägen i väster ger dig en lugn plats med utsikt grönskande innergård. Bostaden har idag en stor matsal, men detta kan med enkelhet göras om till sovrum med inbyggd förvaring. Föreningen har en härlig innergård med grönområden och du har rogivande natur runt hörnet. På gångavstånd har du Trelleborgs innerstad med ett brett utbud av både shopping, restauranger och bra kommunikationer. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Filip Billhäll
0732-66 66 64 filip.billhall@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Stor hall med förvarings- och avhängningsmöjligheter. Ljus och välkomnande med vita väggar som möter ett trevligt laminatgolv.

Kök:

Fräscht ljust kök med vita luckor som går mot rostfria detaljer. Detta kombineras med en vit bänkskiva och kakel i vitt, grått och svart. Här erbjuds bra arbetsytor och mycket förvaring. Maskinpark bestående av kyl/frys (2017), spis, diskmaskin (2012) och köksfläkt (2020). Laminatgolv och vita väggar

Matsal:

Detta rum har öppnats upp och disponeras idag som matsal, men kan även stängas igen vid behov för extra sovrum. Fint ljusinsläpp och trevlig rymd med utrymme för stort matbord. Extra förvaring genom inbyggda garderober. Laminatgolv och vita väggar

Vardagsrum:

Rymligt vardagsrum med yta för flertalet möblemang. Rummet är öppet och du får ett härligt ljusflöde med tanke på att bostaden är genomgående. Härifrån når du den inglasade balkongen, som fungerar som ett extrarum med härlig utsikt över lummig innergård. Vardagsrummet har vacker originalparkett och vita väggar.

Sovrum:

Mysigt sovrum med plats för stor dubbelsäng. Stora garderober tar hand om all din förvaring och utsikten är även här mot grönska. Laminatgolv och vita väggar.

Badrum:

Helkaklat badrum från 2012 som går i ljusa toner. Interiör bestående av wc, dusch med glasdörrar, handfat med kommod och spegelskåp.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Lägenhetsnummer förening:

21-2203-1-27-5

Lägenhetsnummer register:

1201

Andel i årsavgift:

3.75077 %

Andel i förening:

3.75077 %

Pantsättning:

Ja

Byggnad

Fastighetsbeteckning:

Borgmästaren 4

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

1958

Uppvärmning:

Naturgas

Ventilation:

Självdrag

Energideklaration:

Energiförbrukning Atemp: 131 kWh/m²/år
Energiklass: E
Primärenergital: 144 kWh/m²/år
Utförd
Datum: 2019-09-29

Förening

Namn:

HSB Brf Borgmästaren i Trelleborg

Organisationsnummer:

747000-0931

Allmänt om föreningen:

HSB Bostadsrättsföreningen Borgmästaren har sitt säte i det attraktiva området Granlunda i Trelleborg. Föreningen äger fastigheten Borgmästaren 4 med adress Frans Malmrosgatan 45A-B och 47A-B. På fastigheten står föreningens flerbostadshus vilket färdigställdes år 1958. Föreningen upplåter 30 lägenheter med bostadsrätt, 1 lokal med bostadsrätt och 1 lokal med hyresrätt.

Äger föreningen marken:

Ja

Äkta bostsrättsförening:

Ja

Parkering/garage:

Föreningen har 10 garageplatser och 15 parkeringsplatser. Separat kö.

Bredband/TV:

Kabel-tv och fiber från Telia.

Renoveringar:

Planerat underhåll
Det finns en upprättad underhållsplan som gäller från 2017 till 2037. Styrelsen planerar att under de närmsta åren genomföra underhåll av avloppsledningar. Denna planerade åtgärden ska finansieras med eget kapital och lån.

Utfört underhåll
2021 -Tätning av gamla balkongtak. Byte av expansionskärl
2019 - Översyn av underhållsbehovet
2018 - Byte av tak och fogat om fasaden

Tillåter föreningen delat ägande:

Ja

Ekonomi:

Styrelsen valde inte att höja avgiften varken 2021 eller 2022. Styrelsen har ingen avgiftshöjning planerad i dagsläget.

Överlåtelseavgift:

1208 kr betalas av köparen

Pantsättningsavgift:

483 kr betalas av köparen

Övrigt:

Uppgifterna är kontrollerade med hjälp av föreningens årsredovisning 2022-08-18. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant från föreningen.

Allmänt om lägenheten

Lägenhetsinnehavaren disponerar ett källarförråd och ett matkällarförråd.

Säljaren vill informera om att det är några mindre märken i handfatet i badrummet.

Omgivning

Allmänt om området:

Trelleborg är Sveriges sydligaste stad och framför allt en mycket trevlig kuststad som ligger cirka 30 km söder om Malmö. Trelleborgs popularitet har under de senaste åren ökat och staden har minst sagt fått ett växande intresse. Kuststaden Trelleborg är utmärkt belägen med fantastiskt goda kommunikationsmöjligheter samtidigt som staden bjuder ett trevligt centrum med gott utbud av shopping, matställe och andra nödvändigheter. Det faktum att Trelleborg nu verkligen satts på kartan framgår av de spännande nyproduktionsprojekt som är på gång! Dessa inkluderar bland annat Västra Sjöstaden som kommer byggas längs kuststräckan och Terrasshusen placerade på Trelleborgs förmodligen högsta läge i området Västervång.

Trelleborgs kommun präglas av bördig åkermark, långa sandstränder samt närheten till kontinenten. Här blandas äldre egnahemsbebyggelse med trettiotalets tidstypiska villor och sextiotalets radhus. I vackra Trelleborg har man havet runt hörnet och staden har mycket att erbjuda såsom bibliotek, museum, konsthall, badhus och idrottsplatser. Här finns också fina naturområden, badstränder, campingplatser och småbåtshamnar längsmed den tre mil långa kusten. Trelleborg har dessutom Sveriges näst största hamn, den största färjehamnen i Östersjön och Skandinaviens största roll-on-roll-offhamn.

I Trelleborgs centrum finns många shoppingmöjligheter. På gågatan ligger bland annat det trevliga köpcentrumet Valengallerian. Man hittar även flera caféer, restauranger och små mysiga butiker. Apotek, vårdcentral, tandläkare och flera gym är ytterligare exempel på vad man finner i centrum. På onsdagar och lördagar erbjuds även mysig torghandel i staden.

Den gamla vackra Centralstationen i Trelleborg har rustats upp och är ett modernt resecentrum för såväl tåg, som buss- och färjetrafik. Nya stationer finns även i Östra Grevie och Västra Ingelstad. På en halvtimme kommer man att kunna ta sig mellan centralstationerna i Trelleborg och Malmö. Även busstrafiken går från stationsbyggnaden. Pendlarparkering, taxi, cykelparkering och annan service kommer att finnas i anslutning till tågen. Från stationen går även bussar till bland annat Lund, Ystad och Malmö.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.