Trelleborg, Trelleborg
Gränstorpsgatan 2B
3 150 000 kr som utgångspris
Avgift: 7 669 kr
inkl. kallvatten och Telia Triple-Play. Ett obligatoriskt tillägg för parkering tillkommer om 150 kr/månad. Total månadsavgift blir 7 819 kr.
Boarea: 121 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 4
Våning: 2 av 3 Etage våning 2 och 3
Hiss: Nej
Balkong: Ja
 

Etagelägenhet i Trädgårdsstaden med tre terrasser och tre sovrum.

I populära Trädgårdsstaden finns denna moderna och väldisponerade etagelägenhet med mycket fina materialval, hög standard, komfortabel golvvärme, härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och tre underbara terrasser. Interiört erbjuds enhetligt vackert parkettgolv, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och tre utmärkta sovrum. Lägg därtill två helkaklade badrum med dusch och ett rymligt allrum.

Här bor man på våning två och tre med tre generösa terrasser i olika väderstreck med oändliga möbleringsalternativ och man kan följa solen under alla timmar av dagen. Blir solen för stark har man nytta av solskydd i alla fönster, så som plisségardiner, lameller eller rullgardiner.

Mysiga Trädgårdsstaden är belägen i norra Trelleborg och erbjuder lugna gator, perfekt för barnfamiljen, och har närhet till förskola, skola, affär, busshållplats och idrottsanläggning. Utmärkta pendlingsmöjligheter. Varmt välkomna på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare, Teamchef & Partner Hanna-Louise Lundqvist
0735-70 77 98 hanna-louise.lundqvist@vaningen.se

Visningar.

Söndag 12 Februari
14:15 - 14:45
Söndagsvisning - bokning krväs!
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Terrasser:

Etagévåningen erbjuder tre olika terrasser i varierande storlek, tillsammans bidrar de med en extra yta om 62 kvm. Första terrassen ligger praktiskt i anslutning till kök och vardagsrum, denna blir den naturliga samlingsplatsen vid sommarens grillkvällar. Här kan ni njuta av mycket sol tack vare söderläget.
En trappa upp når vi först den största terrassen av dem alla, här finns möbleringsmöjligheter för solsängar, matgrupper och loungegrupper. För att göra terrassen än mer användbar, har de valt att installera "ClickitUp" längst med hela långsidan. Dessa skapar ett väderskydd genom sin höj- och sänkbara funktion, vilket gör att säsongen förlängs. Denna ligger i samma härliga söderläge som den under.
Den sista terrassen ligger lyxigt belägen i anslutning till det största sovrummet, även denna belägen på andra våningen. Här ges plats för sittgrupper och planteringar. Väderstrecket visa nord/väst, vilket innebär att vi hittar den bästa kvällssolen här uppe.

Hall:

Inbjudande hall med snyggt och praktiskt klinkergolv och vita målade väggar. Här finns plats för avhängning av ytterkläder och mer förvaring erbjuds i bostadens förråd som ligger i direkt anknytning till hallen.

Badrum 1:

Direkt till vänster från hallen finns ett modernt helkaklat badrum kaklat med vackert marockanskt klinker och vitt kakel. Här finns dusch med vikbar duschvägg i frostat glas, handduksvärmare, kommod med handfat, badrumsskåp med spegel (HTH) och toalett. Lägg därtill tvättmaskin och torktumlare side by side med bänkskiva över samt väggskåp (HTH) för ytterligare förvaringsmöjligheter.

Kök:

Rakt fram från hallen möts man av ett fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck och helglasad terrassdörr ut till en av hemmets tre terrasser. Det stilrena och eleganta köket från HTH kök bjuder på bra förvaring bakom de vita luckorna, snygg mörk bänkskiva i laminat med svart kakel ovanför. De kvalitativa vitvarorna är från Siemens och består av kyl, frys, integrerad diskmaskin, inbyggd mikro, induktionshäll, inbyggd ugn och fläkt kopplad till utsug. På golvet ligger snygg ekparkett och väggarna är vita.

Vardagsrum:

Vardagsrummet ligger i öppen planlösning med köket och den generösa kvadraten erbjuder plats för både soffgrupp med tillhörande fåtöljer och ett stort matbord. Ljusinsläppet är strålande från flertalet stora fönsterpartier och terrassdörr i helglas. Väggarna är vita med inslag av en mörkgrå fondtapet och på golvet ligger ekparkett.

Sovrum 1:

Rymligt sovrum passar utmärkt som barnrum eller kontor. Här erbjuds plats för både säng och skrivbord och ett härligt ljusinsläpp fönsterpartier i två väderstreck. Väggarna är målade i vitt och på golvet finns ekparkett. Förvaring erbjuds i garderober med skjutdörrar.

Sovrum 2:

Vägg i vägg finner man bostadens andra sovrum som idag används som TV-rum. Här ryms med lätthet en dubbelsäng med tillhörande möblemang eller annat möblemang om så önskas. Stora fönster i två väderstreck bjuder på ett strålande ljusinsläpp, på golvet ligger ekparkett och väggarna är vita.

Allrum:

En trappa upp bjuds det på ett trevligt allrum med ekparkett och målade vita väggar. Det erbjuds ett härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och terrassdörr därifrån man når hemmets största terrass, där njuter man gärna många härliga stunder.

Sovrum 3:

Det tredje sovrummet också det en trappa upp har ett strålande ljusinsläpp från tre väderstreck och utgång till lägenhetens tredje terrass. Här ryms dubbelsäng med tillhörande möblemang och förvaring erbjuds i garderober. På golvet ligger ekparkett och målade väggar.

Badrum 2:

Badrum nummer två är stilsäkert kaklat med marockanskt klinker och vitt kakel på väggarna. Här finns dusch med vikbara duschväggar i frostat glas, handfat med kommod, spegel med belysning och toalett.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.