Trelleborg, Trelleborg
Hallasvängen 17A
1 995 000 kr utgångspris
Avgift: 4 853 kr
Ink. Vatten, värme, balkongtillägg och fiber.
Boarea: 83 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 3.5
Våning: 2 av 3
Hiss: Nej
Balkong: Ja
 

Rymlig 3:a med stor balkong på Hallasvängen!

Välkommen ut till populära Hallasvängen!
Här bor du bekvämt på andra våningen där bostaden fördelas på ett större sovrum samt två mindre. Bostadens sociala utrymme finner vi i vardagsrummet, med plats för en stor soffgrupp samt möblemang. Den inglasade balkongen ger känslan av ett extra vardagsrumrum som går att använda året om. Här ute finns det plats för soffgrupp och matbord! Rymlig hall med gedigna förvaringsmöjligheter.

Området erbjuder direkt närhet till både mataffärer, busskommunikation och mysiga grönområden runt Flaningen. Denna smarta och unika lägenhet får ni inte missa, vi ses på visning!

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare & Partner Viktor Nilsson
0709-23 37 42 viktor.nilsson@croisette.se

Visningar.

Torsdag 5 Oktober
18:00 - 18:30
Boka via vaningen.se
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Hall:

In från ytterdörren möts vi av ljus klinker på golvet som möter tapet samt vitmålade väggar. Plats för hallförvaring samt hathylla, klädkammare nås även från hallen.

Badrum:

Helkaklat badrum som är utrustat med wc, kommod, spegel, tvättmaskin och dusch med duschdörr i klarglas. Spotlights i taket.

Sovrum 1:

Direkt till höger från ytterdörren finner vi det stora sovrummet där plats finns för dubbelsäng och mindre möblemang. Parkett på golvet möter tapet på väggarna.

Sovrum 2 & 3:

Vidare finner vi de omgjorda sovrummet som nu disponeras som två separata. Här skärmar en vägg av rummen, fönsterlikt parti insatt så att ljuset fyller rummet samt en dörr mellan sovrummen. Parkett i båda rummen med tapet samt målade väggar.

Vardagsrum:

Vardagsrummet ger utrymme för dem sociala sällskapen, här ryms plats för soffa och möblemang. Ljuddämpande parkett på golvet möter stenvägg samt tapet på väggarna. Spotlights i taket.

Kök:

Köket bjuder på ett mörkare utförande i form av luckor i mörk ek som satts upp för ca 6 år sedan, maskinparken består av kyl & frys (Electrolux), diskmaskin från 2023 (Bosch), ugn och spishäll från 2023 (Bosch) samt fläkt. Klinkers på golv samt över den mörka diskbänken i laminat. Här finner du även plats för ett matbord.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.