Visningar. Boka tid här
Trelleborg, Trelleborg
Brf Stadsgränden
2 595 000 kr
Avgift: 4 800 kr
Boarea: 82 m2
Rum: 2.5
Hiss: Ja
 

Brf Stadsgränden

Äntligen ett nybyggt boende mitt inne i staden! Längs en av de nya tvärgatorna från Gasverksgatan respektive Astrid Lindgrens allé utvecklar Granitor, i samarbete med Trelleborgs kommun och arkitektkontoret Kjellander Sjöberg, 56 ljusa och moderna bostäder. Alltifrån smarta ettor på cirka 35 kvadratmeter till en representativ fyra på runt 102 kvadratmeter. Alla har generös takhöjd och några har sensationell takhöjd – över fyra meter! De flesta av bostäderna har balkong eller takterrass, merparten placerade i sydväst för att maximera möjligheterna att njuta av solen både ute och inne.

Mycket mer centralt kan du inte komma om du vill bo alldeles nybyggt i Trelleborg. Brf Stadsgränden bjuder på stilsäker arkitektur, väldisponerade ljusa kvadratmeter och bekvämligheter som ökar livskvaliteten. Dessutom är ditt nya hem Svanenmärkt.

I Brf Stadsgränden får du ut mycket av både livet och boendet. Allt ligger för dina fötter. Tänk så härligt att kunna promenera till stadens hela utbud av nytta och nöje när du känner för det. Hemma njuter du av solen på balkongen, takterrassen eller den härliga innergården. Inomhus är planlösningen genomtänkt med stora sociala ytor som ger dig och familjen gott om plats att umgås.

De flesta av bostäderna är genomgående, så du får två väderstreck att vila blicken på. Stora välplacerade fönster gör också att ditt hem både badar i dagsljus och är en fröjd att möblera. Den sköna känslan av luft, rymd och volym finns även när kvadratmetrarna är färre.

Den interiöra paletten är genomgående ljus med vita väggar, vitpigmenterat ekgolv i alla rum utom badrum samt fönsterbänkar i natursten. I Brf Stadsgränden kan du dessutom göra bostaden ännu mer till just ditt hem genom en rad olika tillval.

Väljer du en bostad med balkong eller takterrass får du förstås ännu mer yta till ditt hem. Samtliga utesittarmöjligheter är generösa till sin natur, men fyran på femte våningen ståtar med en kungsterrass på hela 32 kvadratmeter som löper runt hörnet.

Läs mer om projektet och välj din nya bostad på: https://brf-stadsgranden.se/

Ansvarig mäklare.

Nybyggt, Reg. fastighetsmäklare Maria Dahl
0708-17 58 96 maria.dahl@vaningen.se
Brf Stadsgränden
Bostadsrätter: 56st 1 - 4 rum
Äntligen ett nybyggt boende mitt inne i staden! Längs en av de nya tvärgatorna från Gasverksgatan respektive Astrid Lindgrens allé utvecklar Granitor, i samarbete med Trelleborgs kommun och arkitektkontoret Kjellander Sjöberg, 56 ljusa och moderna bostäder. Alltifrån smarta ettor på cirka 35 kvadratmeter till en representativ fyra på runt 102 kvadratmeter. Alla har generös takhöjd och några har sensationell takhöjd – över fyra meter! De flesta av bostäderna har balkong eller takterrass, merparten placerade i sydväst för att maximera möjligheterna att njuta av solen både ute och inne. Mycket mer centralt kan du inte komma om du vill bo alldeles nybyggt i Trelleborg. Brf Stadsgränden bjuder på stilsäker arkitektur, väldisponerade ljusa kvadratmeter och bekvämligheter som ökar livskvaliteten. Dessutom är ditt nya hem Svanenmärkt. I Brf Stadsgränden får du ut mycket av både livet och boendet. Allt ligger för dina fötter. Tänk så härligt att kunna promenera till stadens hela utbud av nytta och nöje när du känner för det. Hemma njuter du av solen på balkongen, takterrassen eller den härliga innergården. Inomhus är planlösningen genomtänkt med stora sociala ytor som ger dig och familjen gott om plats att umgås. De flesta av bostäderna är genomgående, så du får två väderstreck att vila blicken på. Stora välplacerade fönster gör också att ditt hem både badar i dagsljus och är en fröjd att möblera. Den sköna känslan av luft, rymd och volym finns även när kvadratmetrarna är färre. Den interiöra paletten är genomgående ljus med vita väggar, vitpigmenterat ekgolv i alla rum utom badrum samt fönsterbänkar i natursten. I Brf Stadsgränden kan du dessutom göra bostaden ännu mer till just ditt hem genom en rad olika tillval. Väljer du en bostad med balkong eller takterrass får du förstås ännu mer yta till ditt hem. Samtliga utesittarmöjligheter är generösa till sin natur, men fyran på femte våningen ståtar med en kungsterrass på hela 32 kvadratmeter som löper runt hörnet. Läs mer om projektet och välj din nya bostad på: https://brf-stadsgranden.se/
Granitor

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Antal rum:

2.5

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Lägenhetsnummer förening:

2-1104

Pantsättning:

Nej

Byggnad

Energideklaration:

Utförd: Ej vald

Omgivning

Allmänt om området:

Trelleborg är Sveriges sydligaste stad och framför allt en mycket trevlig kuststad som ligger cirka 30 km söder om Malmö. Trelleborgs popularitet har under de senaste åren ökat och staden har minst sagt fått ett växande intresse. Kuststaden Trelleborg är utmärkt belägen med fantastiskt goda kommunikationsmöjligheter samtidigt som staden bjuder ett trevligt centrum med gott utbud av shopping, matställe och andra nödvändigheter. Det faktum att Trelleborg nu verkligen satts på kartan framgår av de spännande nyproduktionsprojekt som är på gång! Dessa inkluderar bland annat Västra Sjöstaden som kommer byggas längs kuststräckan och Terrasshusen placerade på Trelleborgs förmodligen högsta läge i området Västervång.

Trelleborgs kommun präglas av bördig åkermark, långa sandstränder samt närheten till kontinenten. Här blandas äldre egnahemsbebyggelse med trettiotalets tidstypiska villor och sextiotalets radhus. I vackra Trelleborg har man havet runt hörnet och staden har mycket att erbjuda såsom bibliotek, museum, konsthall, badhus och idrottsplatser. Här finns också fina naturområden, badstränder, campingplatser och småbåtshamnar längsmed den tre mil långa kusten. Trelleborg har dessutom Sveriges näst största hamn, den största färjehamnen i Östersjön och Skandinaviens största roll-on-roll-offhamn.

I Trelleborgs centrum finns många shoppingmöjligheter. På gågatan ligger bland annat det trevliga köpcentrumet Valengallerian. Man hittar även flera caféer, restauranger och små mysiga butiker. Apotek, vårdcentral, tandläkare och flera gym är ytterligare exempel på vad man finner i centrum. På onsdagar och lördagar erbjuds även mysig torghandel i staden.

Den gamla vackra Centralstationen i Trelleborg har rustats upp och är ett modernt resecentrum för såväl tåg, som buss- och färjetrafik. Nya stationer finns även i Östra Grevie och Västra Ingelstad. På en halvtimme kommer man att kunna ta sig mellan centralstationerna i Trelleborg och Malmö. Även busstrafiken går från stationsbyggnaden. Pendlarparkering, taxi, cykelparkering och annan service kommer att finnas i anslutning till tågen. Från stationen går även bussar till bland annat Lund, Ystad och Malmö.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.