Trelleborg, Stavstensudde
Krooks byaväg 18J
3 195 000 kr utgångspris
Avgift: 4 442 kr
i avgiften ingår kallhyra, sophantering och förråd. Ett obligatoriskt tillägg tillkommer om 363 kr/mån avseende kallvatten, 150 kr/månad tillkommer också som ett obligatoriskt tillägg avseende parkering. Total avisering från ekonomisk förvaltare blir 4 955,33 kr/månad. Värme/el samt uppvärmning av vatten står man för själv via egna värmepumpar drivna på lägenhetens el. Fiber är indraget men man betalar för abonnemang själv.
Boarea: 87 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 4
Våning: 1 av 1 Enplanslägenhet
Hiss: Nej
Uteplats: Ja
 

Toppmodernt boende på lugnt läge!

Välkommen till detta fantastiska boende på underbara Stavstensudde. Här erbjuds sociala ytor med ett härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier, modern standard och flertalet bra sovrum. Stor och trivsam utemiljö ger dig en plats för avkoppling med utsikt över det vackra fältet. Här har du bra kommunikationer till såväl Trelleborg som Malmö och närhet till både skolor samt vacker natur. En otrolig bostad som måste upplevas på plats! Vi ses på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Filip Billhäll
0732-66 66 64 filip.billhall@vaningen.se

Visningar.

Onsdag 29 Juni
17:00 - 17:30
FÖRHANDSVISNING - Bokning krävs!
Anmäl mig
Söndag 3 Juli
12:00 - 12:30
SÖNDAGSVISNING - Bokning krävs!
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Hall:

Inbjudande hall med mörkt klinkergolv med vita väggar, stor garderob till vänster ger dig förvaring och till höger har du gott om utrymme för avhängning. Bekväm golvvärme börjar redan här och är genomgående i bostaden.

Kök:

I det öppna och familjära köket finner vi vitvaror från SIEMENS (2020), likaså inbyggnadsugn, inbyggd mikrovågsugn, diskmaskin och spishäll med fläkt. Det vita köket från JKE Design möter elegant vitt kakel ovanför den mörka bänkskivan. Social planlösning där man kan ha kontakt med vardagsrummet, men även blicka ut genom de enorma fönsterpartierna. Här är väggarna vita och parkettgolvet följer med oss genom resten av bostaden.

Vardagsrum:

I vardagsrummet lockar generösa kvadrat som med lätthet inrymmer såväl soffgrupp som middagsbord för familj och vänner. Ljuset strömmar in från flertalet stora fönster och ackompanjeras av helglasad dörr mot den generösa uteplatsen. Det ljusa parkettgolvet ger vardagsrummet en rymlig och ljus känsla.

Sovrum 1:

I det första sovrummet möts vi av vita väggar, ljus parkett samt stora fönsterpartier som ger rummet ett härligt djup. Här finns utrymme för en stor säng samt möblemang efter behov och förvaringsutrymme.

Sovrum 2:

Vidare till det andra sovrummet som idag disponeras som sällskapsrum. Bra sovrum med utrymme för säng och en intilliggande klädkammare tar hand om förvaringen.

Sovrum 3:

Något längre bort i bostaden har vi det tredje sovrummet, med gott om utrymme för sovplats, skrivbord mm. Utrymme till förvaring och trevligt ljusinsläpp erbjuds.

Badrum:

I bostadens stora badrum möts vi av ett elegant grått klinkergolv som möter vitt kakel. Interiör bestående av wc, handfat med kommod, spegel, handukstork samt dusch med glasdörrar. I badrummet finner vi även tvättmaskin och torktumlare. Maskiner från 2020.

Gäst-wc:

Den trevliga gästtoaletten bjuder på ett matchande grått klinkergolv och vitkaklade väggar. Här består interiören av handfat, spegel och wc.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Radhus

Lägenhetsnummer förening:

00001

Andel i årsavgift:

8.94004 %

Pantsättning:

Ja

Byggnad

Byggnadstyp:

Bostadsrättsradhus

Byggnadsår:

2019-2021

Uppvärmning:

Frånluftsvärmepump - Golvvärme

Ventilation:

FTX

Energideklaration:

Utförd: Ej utförd

Förening

Namn:

Brf Stavstens Park

Organisationsnummer:

769637-6255

Allmänt om föreningen:

Brf Stavstens Park är en äkta bostadsrättsförening som registrerades 2019. Fastigheten Krooks by 12 förvärvades 2019 och bebyggdes under 2019-2021 med 11 småhus i fyra huskroppar om 11 lägenheter med bostadsrätt. Gemensamma utrymmen består av soprum och teknikrum. Föreningen är medlem i två samfälligheter, se årsredovisningen för mer information. Uppvärmning sker via frånluftsvärmepump.

Sophantering och förråd ingår i avgiften. Värme samt uppvärmning av vatten står man för själv via egna värmepumpar drivna på lägenhetens el.

Äger föreningen marken:

Ja.

Äkta bostsrättsförening:

Ja

Parkering/garage:

Obligatorisk parkeringsavgift: 150 kr/mån.
En ingår alltid till lägenheten och går inte att avsäga sig. Det finns även möjlighet att hyra parkeringsplats med laddbox, detta kostar 150 kr extra i månaden plus förbrukningskostnad.

Bredband/TV:

Föreningen har fiber via Trelleborgs stadsnät, bostadsrättsinnehavaren tecknar själv och betalar för abonnemang om man så önskar.

Renoveringar:

Inga planerad renoveringar i dagsläget.

Ekonomi:

Det finns inga planerad avgiftsförändringar i dagsläget.

Överlåtelseavgift om 1 507 kr betalas av köparen och pantsättningsavgift om 483 kr/pant betalas av pantsättaren.

Överlåtelseavgift:

1507 kr betalas av köparen

Pantsättningsavgift:

483 kr betalas av köparen

Övrigt:

Föreningsuppgifterna är inhämtade från berörd förening, uppdaterat 2022-06-21. Spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifterna med representant ur styrelsen före ett köp.

Allmänt om lägenheten

Månadsavgiften fördelas enligt nedan:
Grundavgift: 4 442,33 kr/mån.
Obligatoriskt kallvattentillägg: 363 kr/mån.
Obligatorisk parkeringsavgift: 150 kr/mån.
Total avisering: 4 955,33 kr/månad.

Lägenheten är enligt lägenhetsregistret en 3:a.

Värme/el samt uppvärmning av vatten står man för själv via egna värmepumpar drivna på lägenhetens el. Fiber är indraget men man betalar för abonnemang själv.

Följande andelstal är angivna av ekonomisk förvaltare SBC. Andelstal: 0,0913900. Andel av årsavgift: 8,94004%. Andelsprocent kapital: 0%.

Omgivning

Allmänt om området:

Stavstensudde ligger ett stenkast från hav och natur med vidsträckta åkrar, skog och närhet till strand. Trelleborgs centrum finns på cykelavstånd och erbjuder all den service man kan önska.
För pendlaren tar man sig snabbt ut till E6 eller via den nybyggda ringleden till väg 108. Att pendla till Malmö, Lund och Danmark är mycket smidigt. Till Öresundsbron tar det drygt 20 minuter att köra. I närheten finns buss som tar dig till Trelleborgs centrum på några minuter eller till exempel till Hyllie eller Mobilia i Malmö på mindre än en halvtimme.

Stavstensudde är ett fantastiskt område för barnen och det finns många alternativ för aktiviteter. Titta på fåren i fårhagen, besöka lekplatsen som även är handikappanpassad. Eller spela fotboll på gräsplanen eller innebandy vid rinken. Vill man uppleva natur finns skog och äng där bara fantasin sätter stopp.

Uddens förskola ligger i området på gångavstånd till alla byar. För de äldre barnen erbjuds skolskjuts till de närliggande skolorna. Närmsta låg- mellan-, och högstadium är Bäckaskolan och Fågelbäckskolan.

Runt Stavstensudde erbjuds flertalet härliga promenadstråk. Ett rikt fågelliv med bland annat ett naturreservat för backsvalor.

Badet vid Skåre skansar finns på cykelavstånd men också charmiga småbåtshamnen i Skåre. För den golfbitne kan man rulla sin vagn ner till Trelleborgs golfklubb och Sveriges sydligaste 18-håls linksbana.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.