Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Trelleborg, Flaningen
Hallakroken 6D
1 450 000 kr utgångspris
Avgift: 4 080 kr
Ink vatten, värme och bredband (Telia).
Boarea: 69 m2
areakälla: Föreningens information
Rum: 2
Våning: 2 av 3
Hiss: Nej
Balkong: Ja
 

Stor 2:a med inglasad balkong i söderläge!

Ute på attraktiva Hallakroken i väst finns nu chansen att förvärva denna unika lägenhet på andra våningen. Här erbjuds stora rum för sociala umgängen, renoverat stilrent kök kombinerat med nya fönster i hela lägenheten så känns den som ny! Den inglasade balkongen i söder bidrar till ett extra utrymme under årets alla årstider. På Väster bor du med närhet till grönområden så som Flaningen och Albäcksområdet, men samtidigt med bekvämt avstånd till Trelleborg centrum.
Varmt välkomna på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Viktor Nilsson
0709-23 37 42 viktor.nilsson@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

När vi kliver in i bostaden möts vi av en stor hall med ingång till köket direkt till vänster och badrummet i hallens slut. Hallen är utrustad med avhängningsmöjligheter till höger samt inbyggda garderober som sträcker sig längs den halva vänstra väggen. Ljusgrått laminatgolv och gråa väggar.

Kök:

Elegant är nyckelordet, här sitter ett helt nytt IKEA kök från 2022 med tillhörande vitvaror i rostfritt. Maskinparken består av kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggd ugn och mikro, induktionshäll samt fläkt. Laminatbänkskiva i ljusgrått med kökshandfat i svart. Spotlights under skåpen och massvis av förvaring saknar man inget. Yta för ett stort matbord intill utgången till den inglasade balkongen som är positionerad i soliga söder! Grått kök med svarta handtag, grått klinkers på golvet med vita väggar.

Balkong:

Stor inglasad balkong i bästa söderläge, här kan man avnjuta alla årstider på både dag- och kvällstid. Vita väggar och grå heltäckande matta.

Sovrum:

Vidare från köket tar vi oss in sovrummet, här finns plats för dubbelsäng och möblemang. Fönster i söder lyser upp rummet på ett härligt sätt. Nymålade väggar i grått, nylagt ljusgrått laminatgolv samt nya vita dörrar.

Vardagsrum:

Från sovrummet går vi vidare till vardagsrummet, öppet och gemytligt där det sociala umgänget står i fokus. Stort fönster i söder som ger rummet ett naturligt ljus. Nylagt ljusgrått laminatgolv samt en varm grönmålad färg över väggarna.

Badrum:

Badrummet är uppdaterat med ny kommod och spegelskåp samt ett nytt badkar. Här finns även tvättmaskin och ett förvaringsskåp. Svart plastmatta på golvet med sandfärgad klinkers på väggarna.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Lägenhetsnummer förening:

11

Lägenhetsnummer register:

1101

Andel i årsavgift:

3.29125 %

Andel i förening:

3.29125 %

Pantsättning:

Ja

Byggnad

Fastighetsbeteckning:

Äriln 1

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

1969

Fönster:

3-glas

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

Mekanisk (endast frånluft)

Övrigt:

Nya fönster i hela lägenheten från 2022.

Energideklaration:

Energiklass: D
Primärenergital: 101 kWh/m²/år
Utförd
Datum: 2018-07-10

Förening

Namn:

HSB Brf Hallamöllan i Trelleborg

Organisationsnummer:

747000-1590

Allmänt om föreningen:

Bostadsrättsföreningen Hallamöllan äger fastigheten Äriln 1 som bebyggdes 1969 på adress Hallakroken 6A-D i Trelleborg. Föreningen består av 30 lägenheter samt 2 lokaler (hyresrätt).

Gemensam gård med grill, utemöbler samt mattupphängare.
Gemensam tvättstuga i källaren med två tvättmaskiner, en torktumlare samt ett torkrum.
Festlokal, hobbyrum, barnvagnsrum, cykelrum samt styrelserum finns i föreningen.

Äkta bostsrättsförening:

Ja

Parkering/garage:

Det finns 17 garageplatser (250:-/månad) och 21 parkeringsplatser (50:-/månad) i föreningen, kösystem tillämpas. Fri parkering i området.

Bredband/TV:

TV och bredband via Telia fiber.

Renoveringar:

2011 nya källardörrar, OVK-besiktning.
2012 filmning och spolning av stammarna, rensning av imkanaler, byte av termostater i samtliga lägenheter, tilläggsisolering av tak.
2013 armaturbyte, översyn elcentraler.
2014 hydrofobiering av fasader och byte av tegelstenar, nya stuprör.
2015 nytt yttertak, hängrännor och vindsluckor.
2016 nya tvättmaskiner och torktumlare.
2017 OVK-besiktning, spolning av stammar.
2018 Målning av entrepartierna och pergolan. Lagning av garagebalkar. Ny belysning på garagen och lyktstolparna vid fastigheten. El-Deklaration.
2019 Stenbeläggning norra sidan efter borttagning av jord och buskar. Plantering av prydnadsträd. Underhåll, målning av pergolan. Ny julbelysning i rundelen. Radonmätning i fastigheten.
2020 Asfaltering av södra delan 55kvm parkering. Linjemålning, nytt räcke, nya stolpbelysningar. Nytt låssystem (porttelefoner). Ny mangel till tvättstugan. Tecknat nytt avtal med Bolina 3,0 Telia.
2021 Kanalrensning i samtliga lägenheter, spolning av stammarna och borttagning av cypresserna och ersatt med nya växter och belysning.
2022/23 Planering av utbyta samtliga lysen på fastigheten samt i trapphuset till LED. Belysning över natten.

Ekonomi:

Avgiften höjdes med 2% den 1/1 2017. Styrelsen räknar med en årlig höjning om 2%.

Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt gällande stadgar.

Pantsättningsavgift:

483 kr betalas av köparen

Övrigt:

Ovanstående information är inhämtad från berörd förening, uppdaterad 2022-11-15. Spekulanter uppmanas att kontrollera informationen med representant ur styrelsen före ett köp.

Allmänt om lägenheten

2022 - Nyrenoverat kök från IKEA.
2022 - Nya fönster i hela lägenheten.
2022 - Målat vardagsrum och lagt laminatgolv.
2021/22 - Målat och fixat till sovrummet samt lagt laminatgolv.
2021 - Målat hallen och lagt laminatgolv.

Säljaren disponerar ett källarförråd samt ett förråd i matkällaren.

Energideklarationer upprättade mellan 2014-01-01 och 2019-01-01 har energiklasser baserade på energiprestanda som efter 2019-01-01 beskrivs som specifik energianvändning.

Omgivning

Allmänt om området:

I Västra Trelleborg längs Ståstorpsån från Västra Ringvägen ut till Tommarpsvägen finner vi detta vackra och lugna grönområde. Här har vi promenadstråket kring Fågeldammarna mitt i Flaningens Park och den populära lekparken för familjen. I området finns det också förskola och även skola för både klasserna F-6 samt 7-9. Här bor vi på familjevänligt område med närhet till Hedvägen som snabbt leder oss till diverse matbutiker och den som pendlar har inte långt till motorvägen.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.