Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Svedala, Svedala
Tågmästaregatan 26
2 195 000 kr som utgångspris
Avgift: 4 064 kr
inkl. värme, vatten och bostadsrättstillägg. Ett obligatoriskt tillägg för TV/bredband tillkommer om 188 kr/månad. Total månadsavgift blir 4 252 kr/månad.
Boarea: 70 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 3
Hiss: Ja
Balkong: Ja
 

Modern trerummare med njutbar balkong!

Det är med stor glädje vi nu presenterar denna synnerligen väldisponerade bostad, utmärkt belägen på andra våningen med hiss och inbjudande balkong! Här erbjuds moderna och kvalitativa materialval i samspel med ett strålande ljusinsläpp från stora genomgående fönsterpartier. Väl tilltagna vardagsrumskvadrat med access till den njutbara och möblerbara balkongen ackompanjeras av smakfullt kök i vitt från Vedum fullt utrustat med kvalitativ maskinpark. Lägg där till två bra sovrum, båda med plats för extra förvaringsmöbel samt ett helkaklat badrum med dusch och tvättfaciliteter i form av tvättmaskin och torktumlare. Här bor du med närhet till bra kommunikationer, vackra promenadstråk och allmän närservice. Varmt välkomna på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare & Partner Rasmus Eriksson
0733-50 65 28 rasmus.eriksson@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Den inbjudande hallen välkomnar oss med klassiskt tre-stavs ekparkett som tillsammans med vitmålade väggar utgör ett genomgående inslag för bostaden. Här finns gott om plats för avhängning av ytterkläderna samt förvaring i skjutdörrsgarderob.

Badrum:

Näst på tur står en helkaklad badrumsmiljö, där mörk klinker harmonierar med vitkaklade väggar. Välutrustat med handfat, wc, spegelskåp och dusch med vikdörrar i klarglas. Här finns även tvättfaciliteter i form av tvättmaskin och torktumlare från Electro Helios (2017) med förvaring i överskåp bakom vita luckor.

Kök:

Smakfullt kök från Vedum bjuder på suverän förvaring bakom släta luckor i vitt som kombineras fint med ljusgrått kakel och infällda spotlights ovan bänkskiva i grå laminat samt i rostfritt. Den maskinella utrustningen i vitt från Elektro Helios (2017) består av kyl och frys i full höjd, diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn, spishäll, inbyggd ugn och fläkt. Trevlig matplats finns intill ett ljusbringande fönsterparti.

Vardagsrum:

Vidare in inviterar vida allrumskvadrat i en delvis öppen planlösning med kök. Här inryms med lätthet både soffgrupp och sköna fåtöljer. På golvet ligger enhetlig tre-stavs parkett i ek som möter väggar i vitt. Strålande ljus ifrån stora fönsterpartier förstärker det luftiga intrycket som ackompanjeras av helglasad terrassdörr ut mot hemmets trevliga balkong.

Sovrum:

Mastersovrum ligger i anslutning till vardagsrummet och förser oss med tre-stavs ekparkett som harmonierar med målade väggar i skön grön kulör (2021) och möbleras enkelt med både dubbelsäng samt tillhörande möblemang. Dessutom finns här plats för extra förvaringsmöbel om så skulle önskas.

Sovrum:

Från köket och hallen når vi våningens andra sovrum som med fördel nyttjas som barnrum. Även här ser vi vackert tre-stavs parkett på golv i kombination med målade väggar i sobert beigt (2021). Liksom i mastersovrum finns här generöst ljusbringande fönsterparti.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Lägenhetsnummer förening:

A21

Lägenhetsnummer register:

1105

Pantsättning:

Ja

Byggnad

Fastighetsbeteckning:

Svedala 360:310

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2017

Energideklaration:

Utförd: Ej utförd

Förening

Namn:

Brf Drömmen i Svedala

Organisationsnummer:

769633-9824

E-post adress:

brf.drommen@hotmail.com

Allmänt om föreningen:

Brf Drömmen i Svedala bildades 2017 i samband med byggnationen (äger marken). Föreningen består av 63, samtliga upplåtna med bostadsrätt, fördelade på två huskroppar. Föreningen är en del av gemensamhetsanläggning Svedala GA:40 (förvaltas av Tegelmästarens samfällighetsförening). Föreningens ekonomiska förvaltare är Nabo och fastighetsskötseln sköts av Sydsverge Entreprenad AB.

Gemensamma utrymmen:
Cykelställ finns på gården och utanför entréer.
Miljöhus vid parkeringarna, viss källsortering.
Gemensamt barnvagnsförråd.
Förråd finns inne i varje lägenhet.

Äger föreningen marken:

Ja.

Äkta bostsrättsförening:

Ja

Parkering/garage:

Det finns totalt 63 parkeringsplatser att hyra för 200 kr/mån. I området finns även fria parkeringsplatser

Bredband/TV:

Föreningen är ansluten till digital-TV, bredband och IP-telefoni via ComHem, ett obligatoriskt tillägg om 188 kr/månad tillkommer till avgiften för detta.

Tillåter föreningen delat ägande:

Ja

Ekonomi:

Föreningen har höjt avgiften med 1 % 2021.

Den ekonomiska förvaltningen sköts av Nabo.

En överlåtelseavgift tas ut om 1 208 och betalas av köparen. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om 483 kr/pant.

Överlåtelseavgift:

1208 kr betalas av köparen

Pantsättningsavgift:

483 kr betalas av köparen

Övrigt:

Ovanstående information är inhämtad ifrån berörd förening. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant från föreningen.

Allmänt om lägenheten

Ett obligatoriskt tillägg för TV/bredband tillkommer om 188 kr/månad. Total månadsavgift blir 4 252 kr/månad.

Uppgift om andelstal enligt föreningens ekonomiska förvaltare Nabo. Ospecificerad andel i förening: 2,1065%. Andel insats och andel årsavgift har ej specificerats.

Säljare informerar om att garderober och samtliga vitvaror ingår i köpet.

Omgivning

Allmänt om området:

Trivsamt område som är mycket populärt bland barnfamiljer. Här finns både villor, radhus och ett flertal bostadsrättsföreningar. Bebyggelsen är blandad, allt från början på seklet till helt nybyggda hus. I Svedala finns det både grundskolor, gymnasieskola samt ett flertal förskolor. Bra barnomsorg med både tillgänglighet och kvalitet är en av faktorerna som gör att barnfamiljer gärna flyttar hit.

Anslutningen till motorvägen ligger nära, härifrån tar man sig snabbt till Malmö och Öresundsbron men även till de olika städerna i denna region. En av de stora fördelarna med att bo i Svedala är just förbindelserna. Med bil tar man sig snabbt och lätt var man än tänker bege sig. Centrala Malmö når man fort. Tåg och buss går ofta så åker man kollektivtrafik tar man sig enkelt och snabbt dit man vill.

Affärsutbudet är bra, här finns även en stormarknad med ett mycket bra sortiment. Utspritt i närområdet finns även en del medelstora matbutiker. En stor fördel när man har det mesta i affärsväg runt omkring sig.

Här bor man bra, lugnt och tryggt. Barnfamiljerna har sedan länge upptäckt alla fördelar, med närheten till allt samtidigt som barnen har det bra. I de nybyggda områdena är det barnfamiljer i nästan varje hus. Lekplatser och härliga grönområden finns här gott om.

Även de vuxna hittar lätt vägen till rekreation. Närbelägna golfbanor i toppklass kanske passar en del eller cykling och löpning i bokskogen. Svedala ligger med den vackra Bokskogen in på knuten och nyttjas flitigt alla tider på året.

I Svedala finns friluftsbad, tennis- och padelhall, gym, stor aktiv fotbollsförening, volleyboll och gymnastik för att bara nämna några av de många fritidsaktiviteter som utövas. Svedala är en av kommunerna med flest hästar per invånare i Sverige.

Närservice:

.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.