Objektet är sålt.
Slutpris: 3 725 000 kr
För mer information, kontakta mäklaren.
Svedala, Åkerbruket
Åkerbruksgatan 10
Boarea: 116 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 6
Våning: 1 av 2
Hiss: Nej
Uteplats: Ja
 

Toppmodernt BR-hus i familjevänligt område!

Nu väntar detta fristående bostadsrättshus i två välplanerade plan på nya ägare att charma. Huset, som är byggt 2018, är beläget i barnvänligt område med alla bekvämligheter man kan önska. Husets första våning bjuder på en trevlig, social planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket skapar plats för umgänge och samvaro med familj och vänner. Vidare genom vardagsrummet tar vi oss ut till den trälagda uteplatsen som ger plats till både loungegrupp och matplats. Tomten, på 505 kvm, är en av de största i området och belägen i soliga väster utan vidare insyn.
Tillbaka in i huset tar vi oss en trappa upp till den mer privata avdelningen, där alla fyra sovrum samlats tillsammans med ett ljust och trivsamt allrum.

I Svedala bor du på bekvämt pendlingsavstånd med utmärkta bil och- tågförbindelser samt på en ort med all närservice som behövs. Varmt välkomna på visning!

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare, Teamchef & Partner Hanna-Louise Lundqvist
0735-70 77 98 hanna-louise.lundqvist@croisette.se
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.