Staffanstorp, Vikhem
Vendelvägen 1E
2 195 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 5 212 kr
VA, bostadsrättsförsäkring, parkeringsplats
Boarea: 72 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 3
Våning: 2 av 2 Ingång via loftgång.
Hiss: Nej
Balkong: Ja
 

Genomgående planlösning på våning två med trevlig balkong med kvällssol

Stolt presenterar vi denna pärla högst upp i huset till denna välplanerade, genomgående trerummare med social, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två bra sovrum samt rymlig badrumsmiljö med både tvättmaskin och torktumlare. Perfekt för dig som vill flytta rakt in!

Hjärtligt välkommen på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Nina Ollhage
0700-01 90 83 nina.ollhage@vaningen.se

Visningar.

Söndag 2 Oktober
13:15 - 13:45
Bokad premiärvisning! Boka dig gärna via hemsidan.
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Rumsbeskrivning:

Hjärtligt välkommen till denna hemtrevliga våning högst upp i huset i Brf BoKlok Vendelsro. Här erbjuds du 72 välplanerade kvadrameter fördelade över en social yta mellan kök och vardagsrum, två stora sovrum samt stort badrum med egen tvättavdelning och dusch. En mysig balkong med kvällssol avrundar denna nybyggda pärla på bästa sätt!

Hall:

Vi tar oss upp på husets andra våning och landar i hallen. En ljus hall med möjlighet att hänga av jacka och skor direkt till höger. I anslutning till hallen finns ett större förråd för diverse förvaring.

Badrum:

Från hallen når vi dessutom det rymliga badrummet som är inrett med vita kakelplattor på väggarna och en behaglig, mörkgrå våtrumsmatta på golvet. Badrummet är inrett med dusch och här finns dessutom egen tvättavdelning med både tvättmaskin och torktumlare.

Kök:

Köket är självklart från IKEA och är inrett med vita luckor utan beslag och vitt kakel som passar ihop bra med den mörkare bänkskivan i laminatutförande. Här finns diskmaskin, induktionshäll och kombinerad kyl och frys. I köket finns plats till en stor matplats och man sitter minst sex personer till bords. Till fest är det enkelt att sitta ännu fler tack vare den öppna planlösningen.

Vardagsrum:

Från köket öppnar ytan upp sig och leder vidare till vardagsrumsdelen. Ett ljust rum tack vare stort fönster och den helglasade balkongdörren. Väggarna är målade i vitt och här finns en naturlig plats för soffhörna och TV.

Balkong:

Från vardagsrummet tar vi oss ut på den mysiga balkongen som rymmer både en rejäl utomhussoffa och grill. Här avnjuter du behaglig kvällssol med utsikt över områdets takåsar.

Sovrum 1:

Det största sovrummet ligger med fönster ut mot samma sida som balkongen och är det som idag används som master bedroom. Här finns en garderob för förvaring av säsongens kläder men det finns även plats för en extra byrå för den som önskar.

Sovrum 2:

Det andra sovrummet ligger i anslutning till vardagsrum och kök. Ett hemtrevligt sovrum som idag är inrett med enkelsäng, garderob och skrivbord men rummet rymmer också en dubbelsäong för den som önskar. Här sover du lugnt med fönster som vetter ut mot den gemensamma innergården.

En genomgående, ljus lägenhet som står inflyttningsklar och väntar på sin nya ägare. Hjärtligt välkommen på visning!

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Lägenhetsnummer förening:

A32R

Lägenhetsnummer register:

1102

Andel i förening:

3.04775 %

Pantsättning:

Ja

Byggnad

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2019

Ventilation:

FTX

Energideklaration:

Energiklass: C
Primärenergital: 57 kWh/m²/år
Utförd
Datum: 2021-03-25

Förening

Namn:

Brf Boklok Vendelsro

Organisationsnummer:

769636-1422

Allmänt om föreningen:

Brf BoKlok Vendelsro är en bostadsrättsförening i Staffanstorp. Husen stod klara hösten 2019. I föreningen finns 32 lägenheter, 6 tvåor (55 kvm), 16 treor (67 kvm) och 11 fyror (85 kvm).

Äger föreningen marken:

Ja.

Äkta bostsrättsförening:

Ja

Parkering/garage:

Det finns en parkeringsplats till varje bostad då man har eget parkeringstillstånd. Utöver det finns det parkeringsplatser för besökare och tre stycken handikapparkeringar.

Bredband/TV:

Brf är ansluten till Staffanstorps Fibernät som är ett öppet stadsnät. För att välja ett abonnemang som passar dig kan du gå in på deras hemsida.
http://staffanstorp.openuniverse.se/staffanstorpsfibernat/paket/privat/

Renoveringar:

Vid renoveringar av bärande konstruktion, ändring av befintliga ledningar för avlopp, värme, gas eller vatten krävs ett godkännande av styrelsen.

Tillåter föreningen delat ägande:

Ja.

Ekonomi:

Inga planerade avgiftsförändringar.

I den angivna månadsavgiften är en höjning på 1000 kronor/månad inkluderad som gjorts för att kompensera för höjda gas- och elpriser. Föreningen har ej beslutat om höjningen är tillfällig eller permanent.

Överlåtelseavgiften betalas av köparen.
Pantsättningsavgiften betalas av pantsättaren.

Pantsättningsavgift:

476 kr betalas av köparen

Övrigt:

I miljöhuset finns sopkärl för hushållsavfall, glas, tidningar, plastförpackningar, kartong och metall.
Batteriholk är uppsatt i miljöhuset och sköts/töms av styrelsen.

Det finns ett gemensamt förråd för trädgårdsredskap och plats för 18 stycken cyklar.

Entré, trappor och hissar städas 1 gång/vecka.
Entrémattorna byts var 4:e vecka.

Grillning:
Elgrillar är tillåtet överallt.
Kolgrillar får endast användas på markplan placerad på gräsyta/grusunderlag (ej på träunderlag).
Gasolgrillar får användas på balkong/terrass.
Förvaring av gasolbehållare: På en öppen balkong får du ha behållare med storlek P11 (max 30 liter). Inne i lägenheten får du förvara behållare med volymen högst 5 liter.
Grillning på innergården vid bänkarna är tillåtet.
Grillning på loftgångar är ej tillåtet.
Engångsgrillar är inte tillåtna att använda.

Vattenkranarna i kök och badrum är utrustade med vatten- och energisparfunktioner. Komfortläget på vattenflöde och temperaturer är anpassat för det dagliga användandet.

Värme/ Vatten : I undercentralen finns två stycken gaspannor som producerar värme och varmvatten för föreningens behov. Från undercentralen fördelas värme och vatten till respektive lägenhet.

Omgivning

Allmänt om området:

Vikhemsområdet ligger i södra delen av Staffanstorps tätort, mellan Kronoslättsvägen och riksväg 11. Här har du nära till landets bästa skolor, badhus, service, idrottsplatser, koloniområde och bussförbindelser till Malmö och Lund. Kommunikationerna till omvärlden är bland de bästa i regionen, du tar dig till Malmö, Lund eller Sturups flygplats på mindre än 20 minuter! Köpenhamns flygplats Kastrup och utlandssemestern ligger bara 40 minuter bort!

Vikhem kommer bli en ny del av Staffanstorp där alla invånare ges möjlighet till ytterligare livskvalitet; strosa i motionsspåret, fika på torget eller leka i parken med mera. Med tiden kommer Vikhem att bidra med upp till tvåtusen nya invånare i kommunen och alla ni hälsas hjärtligt välkomna till Staffanstorp för att vara en del av vårt framtida samhälle!

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.