Staffanstorp, Vikhem
Vikhemsvägen 3G
1 795 000 kr som utgångspris
Avgift: 3 078 kr
inkl. kallvatten. Preliminärt tillägg för värme/varmvatten tillkommer om ca 331 kr/månad, vilket ger månadsavgift 3 409 kr. Utöver detta tillkommer belopp för värmejustering och förbrukning av el.
Boarea: 53 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 2
Våning: 1 av 3
Hiss: Nej
Uteplats: Ja
 

Väldisponerat på markplan med både trädgårdstäppa och uteplats.

Det är med stor glädje vi nu presenterar denna synnerligen väldisponerade bostad om två rum och kök, utmärkt belägen på markplan med både trädgårdstäppa och uteplats i dubbla väderstreck. Här erbjuds moderna och kvalitativa materialval i samspel med ett strålande ljusinsläpp från genomgående fönsterpartier. Lägg där till ett generöst sovrum med optimal förvaring i skjutdörrsgarderober, helkaklat badrum med dusch och kombitvättmaskin samt rejäl klädkammare så har vi en optimalt planerad tvåa. Läget är det bästa av två världar med närhet till både lantlig idyll och Staffanstorp centrum med stort serviceutbud.
Varmt välkommen på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare & Franchisetagare Marcus Pettersson
0704-80 72 81 marcus.pettersson@vaningen.se

Visningar.

Söndag 11 December
10:00 - 10:30
Bokad visning - Välkommen att boka direkt hos mäklaren eller boka via hemsidan.
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Entré:

Vi välkomnas in i det trevliga entrépartiet med ordentligt ljusinsläpp. Här ligger det både snyggt och praktiskt klinker på golvet.
Entrén nås via den gemytliga uteplatsen som ligger i perfekt västerläge där kvällssolen gärna njuts.

Kök:

Smakfullt Marbodal-kök som bjuder på suverän förvaring bakom vita släta luckor som kombineras fint med vit kakel och bänkskiva i svart laminat. Den maskinella utrustningen består av kombinerad kyl och frys i rostfritt, integrerad diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn, spishäll induktion, ugn och fläkt. Fläkten är från Franke, resterande maskinell utrustning från Osby.

Badrum:

Näst på tur står en helkaklad badrumsmiljö som går i vitt och grått. Välutrustat med handfat med vit kommod, wc, spegelskåp, handdukstork och duschväggar i klarglas. Tvättmöjligheter med praktisk kombitvättmaskin.

Vardagsrum:

Vidare in inviterar allrummet som ackompanjeras av enhetlig tre-stavs ekparkett som möter väggar i vitt. Här möbleras med lätthet sittmöblemang. Strålande ljus ifrån stort fönsterparti förstärker det luftiga intrycket som kombineras med helglasad terrassdörr som leder oss vidare ut till bostadens trädgård om hela 45 kvadratmeter i östligt läge. Här njuter man gärna av morgonsolen.

Sovrum:

Vägg i vägg med vardagsrummet finner vi bostadens inbjudande sovrum som förser oss med tre-stavs ekparkett som harmonierar med vita släta väggar och möbleras enkelt med både dubbelsäng och sängbord. Påkostade mörkläggande pliségardiner höjer den upplevda kvaliteten och praktiska så väl som snygga skjutdörrsgarderober tar hand om förvaringen.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Tillträde:

1/11-2022 eller enl. ök.

Lägenhetsnummer förening:

PH1007

Andel i årsavgift:

1.2 %

Pantsättning:

Ja

Byggnad

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2019

Fönster:

3-glas isolerglas

Uppvärmning:

Gasvärme (vattenradiatorer)

Ventilation:

FTX

Energideklaration:

Utförd: Ej utförd

Förening

Namn:

Brf Porthusen i Staffanstorp

Organisationsnummer:

769633-6200

Kontaktperson:

Karl-Philip Lindahl

Kontakttelefon:

0705334661

Allmänt om föreningen:

Bostadsrättsföreningen Porthusen i Staffanstorp har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostadslägenheter till nyttjande och utan tidsbegränsning.

Byggår 2019. Tomten är friköpt.

Under hösten 2017 påbörjade man nyproduktionen av föreningens hus, 3 flerbostadshus med lokaler i ett av husen samt 2 radhuslängor, totalt 72 bostadsrättslägenheter och 3 lokaler.

Föreningen har samtliga el-abonnemang. Undermätare för manuell avläsning finns till varje lägenhet/lokal. Kostnad för förbrukad el betalas till föreningen. Elen läses av var tredje månad och periodens förbrukning läggs på första månaden i kvartalet.

Tillägg för värme debiteras preliminärt och reglering sker två gånger per år. Föreningens kostnad delas på yta.

Överlåtelseavgift om 1000:- betalas av köparen samt pantsättningsavgift om 400:- betalas av pantsättaren och tas ut enligt gällande stadgar.

Föreningen har ej utfört energideklaration.

Äger föreningen marken:

Ja.

Parkering/garage:

40 p-platser varav 2 handikapplatser finns för uthyrning. Kostar ca 150 kr/månad, kösystem tillämpas. Radhusen har p-plats i anslutning till respektive lägenhet.

Bredband/TV:

Fiber finns indraget och medlem tecknar själv eget avtal.

Renoveringar:

Styrelsen håller på och ta in offerter för installation av solceller.

Ekonomi:

Föreningen informerar(2022-11-22) om att man beslutat att höja avgifterna 5% från den 2023-01-01.

Överlåtelseavgift:

1000 kr betalas av köparen

Pantsättningsavgift:

400 kr betalas av köparen

Övrigt:

Ovanstående information är inhämtad ifrån berörd förening och ekonomisk förvaltare 2022-07-28 samt årsredovisning och ekonomisk plan. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant från föreningen.

Allmänt om lägenheten

Säljare upplyser om att laminat släppt lite på lucka under köksvask.

Preliminärt tillägg för värme/varmvatten om ca 331 kr/mån. Denna avgift debiteras av föreningen och motsvarar bedömd förbrukning utslagen per kvadratmeter. Debiteras preliminärt och reglering sker två gånger per år. Total månadsavgift med detta inkluderat blir 3 409 kr. Utöver det tillkommer kostnad för värmejustering och förbrukning av el.

Föreningen har samtliga el-abonnemang. Undermätare för manuell avläsning finns till varje lägenhet/lokal. Kostnad för förbrukad el betalas till föreningen. Elen läses av var tredje månad och periodens förbrukning läggs på första månaden i kvartalet.

Uppgift om andelstal enligt föreningens ekonomiska förvaltare KPO Förvaltning. Ospecificerad andel: 1,201%. Andelstal kapital: 1,201%. Andel av årsavgift: 1,20%. Andel insats har ej specificerats av föreningen.

Omgivning

Allmänt om området:

Vikhemsområdet ligger i södra delen av Staffanstorps tätort, mellan Kronoslättsvägen och riksväg 11. Här har du nära till landets bästa skolor, badhus, service, idrottsplatser, koloniområde och bussförbindelser till Malmö och Lund. Kommunikationerna till omvärlden är bland de bästa i regionen, du tar dig till Malmö, Lund eller Sturups flygplats på mindre än 20 minuter! Köpenhamns flygplats Kastrup och utlandssemestern ligger bara 40 minuter bort!

Vikhem kommer bli en ny del av Staffanstorp där alla invånare ges möjlighet till ytterligare livskvalitet; strosa i motionsspåret, fika på torget eller leka i parken med mera. Med tiden kommer Vikhem att bidra med upp till tvåtusen nya invånare i kommunen och alla ni hälsas hjärtligt välkomna till Staffanstorp för att vara en del av vårt framtida samhälle!

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.