Staffanstorp, Vikhem
Vikhemsvägen 7A - Förhandsvisning tis 20/12 kl. 16
1 895 000 kr utgångspris
Avgift: 3 078 kr
inkl. kallvatten. Preliminärt tillägg för värme/varmvatten tillkommer om ca 331 kr/månad.
Boarea: 53 m2
areakälla: Föreningens information
Rum: 2
Våning: 2 av 4
Hiss: Ja Hiss från markplan.
Balkong: Ja
 

Kanontvåa med solig söderbalkong och fri utsikt över villakvarteren!

Nu ges möjligheten att förvärva denna fina nyproducerade tvåa på underbara Vikhem som erbjuder allt man behöver! Här lockar en välplanerad lägenhet med genomgående planlösning, fantastiskt ljusinsläpp, stilfullt kök från Marbodal, helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter och ett stort fint sovrum med utmärkt förvaring. Lägg därtill ett ljust och luftigt vardagsrum och en härlig söderbalkong med många sköna soltimmar. Här bor du i ett lugnt och trivsamt område intill härliga grönområden och med gång och cykelavstånd till centrum. Varmt välkommen på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Emil Sjöberg
0733-92 74 13 emil.sjoberg@vaningen.se

Visningar.

Tisdag 20 December
16:00 - 16:30
Förhandsvisning! Boka via hemsidan eller kontakta mäklaren. Varmt välkomna!
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Hall:

På andra våningen välkomnas vi in i en ljus och inbjudande hall med vita väggar och stilrent parkettgolv i ek, vilket är genomgående i hela lägenheten förutom i hallens början där ett grått klinkergolv vilar. I hallen finns gott om plats att möblera med både hatthylla, skoställ och annan förvaringsmöbel. Utanför lägenhetens entré är det även möjligt att skapa sin egna balkong/uteplats.

Kök:

Modernt kök från Marbodal med vita skåpsluckor som matchas snyggt med ett ljusgrått liggande kakel ovanför ljusgrå bänkskiva. Ett fantastiskt kök med suveräna arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Köket är utrustat med kyl/frys i rostfritt, inbyggd mikro, induktionshäll, ugn i rostfritt, integrerad diskmaskin och fläkt. Intill köket finns plats för stor matplats.

Vardagsrum:

Ljust och luftigt vardagsrum som bjuder in med fina sociala ytor och härligt ljusinsläpp. Här finns plats för soffgrupp och fåtöljer och härifrån når vi vidare lägenhetens mysiga balkong.

Balkong:

Underbar söderbalkong med vacker och fri utsikt över de fina villakvarteren. Ett fantastiskt extrarum med många sköna soltimmar och en trolig favoritplats året om!

Sovrum:

Trivsamt och rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och sängbord. Stort fönsterparti skänker fint ljus och utmärkt förvaring ges av skjutdörrsgarderob.

Badrum:

Helkaklat badrum med vitkaklade väggar och grått klinkergolv. Badrummet är utrustat med WC, handfat med vit kommod, spegelskåp med belysning, handdukstork, dusch med duschvägg i klarglas och kombinerad tvättmaskin- och torktumlare.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Lägenhetsnummer förening:

TH1105

Lägenhetsnummer register:

1105

Pantsättning:

Ja

Byggnad

Fastighetsbeteckning:

Staffanstorp Stanstorp 5:296

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2019

Uppvärmning:

Gasvärme (vattenradiatorer)

Ventilation:

FTX

Energideklaration:

Utförd: Ej utförd

Förening

Namn:

Brf Porthusen i Staffanstorp

Organisationsnummer:

769633-6200

Kontaktperson:

Karl-Philip Lindahl

Kontakttelefon:

0705334661

Allmänt om föreningen:

Bostadsrättsföreningen Porthusen i Staffanstorp har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostadslägenheter till nyttjande och utan tidsbegränsning.

Byggår 2019. Tomten är friköpt.

Under hösten 2017 påbörjade man nyproduktionen av föreningens hus, 3 flerbostadshus med lokaler i ett av husen samt 2 radhuslängor, totalt 72 bostadsrättslägenheter och 3 lokaler.

Föreningen har samtliga el-abonnemang. Undermätare för manuell avläsning finns till varje lägenhet/lokal. Kostnad för förbrukad el betalas till föreningen. Elen läses av var tredje månad och periodens förbrukning läggs på första månaden i kvartalet.

Tillägg för värme debiteras preliminärt och reglering sker två gånger per år. Föreningens kostnad delas på yta.

Överlåtelseavgift om 1000:- betalas av köparen samt pantsättningsavgift om 400:- betalas av pantsättaren och tas ut enligt gällande stadgar.

Föreningen har ej utfört energideklaration.

Äger föreningen marken:

Ja.

Parkering/garage:

40 p-platser varav 2 handikapplatser finns för uthyrning. Kostar ca 150 kr/månad, kösystem tillämpas. Radhusen har p-plats i anslutning till respektive lägenhet.

Bredband/TV:

Fiber finns indraget och medlem tecknar själv eget avtal.

Renoveringar:

Styrelsen håller på och ta in offerter för installation av solceller.

Ekonomi:

Föreningen informerar(2022-11-22) om att man beslutat att höja avgifterna 5% från den 2023-01-01.

Överlåtelseavgift:

1000 kr betalas av köparen

Pantsättningsavgift:

400 kr betalas av köparen

Övrigt:

Ovanstående information är inhämtad ifrån berörd förening och ekonomisk förvaltare 2022-07-28 samt årsredovisning och ekonomisk plan. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant från föreningen.

Allmänt om lägenheten

Andelstal %: 1,20100%. Andelstal kapital: 1,20100%. Årsavgift andel: 1,20%. Uppgifter enligt föreningens lägenhetsförteckning.

Preliminärt tillägg för värme/varmvatten om ca 331 kr/mån. Denna avgift debiteras av föreningen och motsvarar bedömd förbrukning utslagen per kvadratmeter. Debiteras preliminärt och reglering sker två gånger per år.

Föreningen har samtliga el-abonnemang. Undermätare för manuell avläsning finns till varje lägenhet/lokal. Kostnad för förbrukad el betalas till föreningen. Elen läses av var tredje månad och periodens förbrukning läggs på första månaden i kvartalet.

Omgivning

Allmänt om området:

Vikhemsområdet ligger i södra delen av Staffanstorps tätort, mellan Kronoslättsvägen och riksväg 11. Här har du nära till landets bästa skolor, badhus, service, idrottsplatser, koloniområde och bussförbindelser till Malmö och Lund. Kommunikationerna till omvärlden är bland de bästa i regionen, du tar dig till Malmö, Lund eller Sturups flygplats på mindre än 20 minuter! Köpenhamns flygplats Kastrup och utlandssemestern ligger bara 40 minuter bort!

Vikhem kommer bli en ny del av Staffanstorp där alla invånare ges möjlighet till ytterligare livskvalitet; strosa i motionsspåret, fika på torget eller leka i parken med mera. Med tiden kommer Vikhem att bidra med upp till tvåtusen nya invånare i kommunen och alla ni hälsas hjärtligt välkomna till Staffanstorp för att vara en del av vårt framtida samhälle!

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.