Objektet är sålt.
Slutpris: 1 695 000 kr
För mer information, kontakta mäklaren.
Staffanstorp, Vikhem
Vikhemsvägen 3A
Boarea: 53 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 2
Våning: 1 av 3 Markplan.
Hiss: Ja Hiss från markplan.
Uteplats: Ja
 

Genomgående tvåa på markplan med huskänsla

Hjärtligt välkommen till denna välplanerade hörnlägenhet på markplan på populära Vikhem! Här bor du bekvämt med två uteplatser varav en större med stenlagd uteplats och gräsmatta mot baksidan. Perfekt för dig som önskar en lägenhet med huskänsla!

Via egen ingång från gatan kommer man direkt in i en liten hall med hatthylla och separat plats för skohylla. Golvet är beklätt med klinkers i ljusgrå ton, slitstarkt och perfekt för regniga dagar. Vidare ligger klassisk ekparkett inlagt som följer med in i resterande rum. Vidare in återfinns i ett modernt kök från Marbodal med bänkskiva i ljusgrått med vita luckor med rostfria beslag. I köket finns en naturlig matplats för minst fyra personer.

Badrumsmiljön ligger centralt placerad och är inredd med dusch bakom fast duschvägg i glas. Färgerna går i klassiskt vitt och grått med rostfria detaljer. Här finns samtidigt egen tvättmöjlighet i kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Vardagsrummet ligger i den bakre delen av lägenheten och härifrån finns utgången till uteplatsen och trädgården. Här finns en naturlig plats för matplats eller loungemöblemang för den som önskar. I anslutning till vardagsrummet finns även sovrummet som är av bra storlek som enkelt rymmer en dubbelsäng samt en stor, inbyggd garderob bakom vita skjutdörrar.

En härlig, inflyttningsklar lägenhet för dig som vill ha lägenhet med huskänsla! Varmt välkommen på visning.

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Nina Ollhage
0700-01 90 83 nina.ollhage@vaningen.se
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.