Objektet är sålt.
Slutpris: 1 194 900 kr
För mer information, kontakta mäklaren.
Staffanstorp, Vikhem
Vikhemsvägen 7a
Boarea: 35 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 1
Våning: 2 av 4
Hiss: Ja Hiss från markplan.
Balkong: Ja
 

Genomtänkt och välplanerad etta

Via hiss från markplan tar vi oss upp till andra våningen i detta nybyggda hus från 2019. Här tar vi oss vidare in till lägenheten via loftgång.

Vi möts av en lägenhet som är otroligt välplanerad och genomtänkt i sin planlösning. Från loftgången kommer vi in och där finns en naturlig avhängningsplats för ytterkläder och skor vid dörren. Vidare in i lägenheten finns ett större förråd för ytterligare förvaring. Vi landar i det stilrena köket med vita luckor och ljusgrå bänkskiva. Här finns alla bekvämligheter du kan tänkas behöva samt även en integrerad diskmaskin och inbyggd microvågsugn. I köket finns en naturlig matplats där man får plats minst fyra personer till bords.

Badrumsmiljön är ljus och inredd och här finns dessutom installerat en kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Allrummet återfinns längst in i lägenheten och rymmer både säng och soffa för den som önskar. Härifrån finns utgång till den mysiga balkongen i soligt söderläge!

En pärla du inte vill missa! Hjärtligt välkommen på visning.

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Nina Ollhage
0700-01 90 83 nina.ollhage@vaningen.se

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.