Objektet är sålt.
Slutpris: 1 500 000 kr
För mer information, kontakta mäklaren.
Staffanstorp, Vikhem
Vikhemsvägen 7a
Boarea: 53 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 2
Våning: 2 av 4
Hiss: Ja Hiss från markplan
Balkong: Ja
 

Välplanerade kvadrat med bästa planlösningen och balkong i söderläge

Stolt presenterar vi denna välplanerade tvårummare med semiöppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt sovrum i separat del av lägenheten. Gott om förvaringsmöjligheter inne i lägenheten och söderbalkong!

Via hiss från markplan tar vi oss upp på andra våningen och möts direkt av den sociala, moderna planlösningen. Mellan kök och vardagsrum är det öppet med en mindre, avdelande vägg. Här finns ett välutrustat kök från Marbodal med allt du kan tänkas behöva samt en naturlig matplats för minst fyra personer.

Vardagsrummet är kvadratiskt och rymmer en större soffgrupp. Här finns dessutom ett stort förråd med goda förvaringsmöjligheter eller plats för arbetshörna för den som önskar.

Centralt i lägenheten finns det helkaklade badrummet som går i vitt och grått med dusch bakom vikbara duschväggar i glas. Här finns dessutom egen tvättmöjlighet i kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Här finns även handdukstork och en vägghängd torkställning.

Vidare in i lägenheten ligger sovrummet privat placerat med inbyggd skjutdörrsgarderob. Härifrån kommer du vidare ut på den mysiga balkongen i soligt söderläge.

Välkommen in och uppleva denna välskötta pärla!

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare Nina Ollhage
0700-01 90 83 nina.ollhage@croisette.se
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.