Objektet är sålt.
Slutpris: 1 680 000 kr
För mer information, kontakta mäklaren.
Staffanstorp, Staffanstorp
Nämndemansgården 1C
Boarea: 82 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 3
Våning: 1 av 2 Markplan med egen uteplats.
Hiss: Nej
Balkong: Ja
Uteplats: Ja
 

Markplanslägenhet med uteplats i fint skick

Stolt presenterar vi denna trevliga markplanstrea med uppöppnad planlösning från vardagsrummet bort mot köket. En öppen, ljus lägenhet med nymålade, släta väggar i stilrena toner tillsammans med nyinlagda golv.

Hallen välkomnar oss in och visar direkt upp sin öppna, sociala planlösning in mot vardagsrummet. Samma stilrena, mörka golv är inlagdt i större delen av våningen och ger därför en sammanhängande känsla. Det största sovrummet är målat i en behalig, gråblå ton och tillsammans med en ljusgrå heltäckningsmatta får man en härlig hotellkänsla. Här finns inbyggd skjutdörrsgarderob med gott om förvaring bakom. Det andra sovrummet ligger vägg i vägg, är väl tilltaget och har även detta skjutdörrsgarderob.

Köket är fräscht med gott om både förvaring och arbetsyta för dig som tycker om att laga mat. Här finns dessutom både kyl och frys i fullhöjd. I köket finns en naturlig matplats för minst sex personer men du dukar enkelt upp till betydligt fler till fest! Härifrån finns utgång till stor balkong, härligt trädäck och egen inhängad uteplats.

Hjärtligt välkommen på visning!

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare Nina Ollhage
0700-01 90 83 nina.ollhage@croisette.se
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.