Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Staffanstorp, Staffanstorp
Vikhem - Etta
1 075 000 kr
Avgift: 2 820 kr
Boarea: 46 m2
Rum: 1
Våning: 1 av 4
Hiss: Ja
 

Brf Porthusen i Staffanstorp - Hem åt alla generationer

Centralt inom Vikhemsområdet finner vi Brf Porthuset med utblickar över stadsdelstorg och folklivet. Här samsas ytoptimerade hem och överst kröns huset av takvåningarna med utskjutna balkongmiljöermed open-air känsla!
Frihet som i en liten ask fast så mycket större och bättre!

Ansvarig mäklare.

Nybyggt, Reg. fastighetsmäklare Margareta Meijer
0768-92 41 25 margareta.meijer@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Antal rum:

1

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Tillträde:

Kvartal 4 2019

Lägenhetsnummer förening:

TH1001

Pantsättning:

Nej

Byggnad

Energideklaration:

Utförd: Behövs ej

Förening

Namn:

brf Trädgårn

Omgivning

Allmänt om området:

Trivsam och lugn kommun som under de senaste åren har blivit omåttligt populär för barnfamiljer. Anledningen till detta är att det i Staffanstorp finns flertalet skolor och förskolor samt ett stort antal lekplatser och grönområden. Bebyggelsen i Staffanstorp är blandad med äldre samt nybyggda hus, men majoriteten av husen är uppförda under 70-talet. God närservice med bl.a. vårdcentral och tandläkare i byns centrum samt ett stort urval av dagligvarubutiker.

Närheten till både Lund och Malmö är för många en stor fördel. Du tar dig snabbt ut på länsväg 108 för att komma till Lund och riksväg 11 eller E22 för att ta dig till Malmö via bil. Även pendlingsmöjligheterna från Staffanstorp är goda och du tar dig enkelt med buss in till både Lund och Malmö. Från Staffanstorp tar du dig även enkelt till Öresundsbron och kontinenten tack vare närheten till riksväg 11 som leder dig direkt dit.

I Staffanstorp finns ett stort utbud av matvarubutiker såsom City Gross, Willys, Netto och Ica. Dessa ligger strategiskt utplacerade i Staffanstorp och du har alltid nära till dagligvaruhandel, var du än bor. Det finns även ett nyare handelsområde som ligger i utkanten av Staffanstorp där det finns ytterligare fler butiker. Staffanstorps centrum erbjuder en variation av restauranger och caféer.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.