Staffanstorp, Staffanstorp
Jeppsagård 6A
1 600 000 kr
Avgift: 4 444 kr
inkl. värme, VA, kabel-tv, bredband samt p-plats
Boarea: 69 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 2
Våning: 3 av 3
Hiss: Ja
Balkong: Ja
 

Nu öppnar vi upp dörrarna till Jeppsagård 6A och välkomnar er upp till tredje våningen och denna trivsamma tvårummare. Här har ni ett hem att trivas i som bjuder på ljusa ytskikt där väldisponerade ytor möter en trivsam planlösning. Vardagsrummet är luftigt med härliga fönsterpartier och praktfulla dubbeldörrar som mynnar ut i den inglasade balkongen. Att ha egen balkong är alltid svårslaget och på den här balkongen kan vi njuta av solens strålar under eftermiddagen och kvällen. Det ljusa köket med sina släta luckor ger oss alla bekvämligheter vi kan önska oss - både i förvaring och arbetsytor och här får vi plats för matbord invid det ljusbringande fönstret. Vidare finns här ett sovrum i bra storlek som ger utrymme för större säng och övrigt önskat möblemang samt badrum med egna tvättmöjligheter. Här bor ni med närhet till busshållplats men har ni egen bil kan ni glädjas åt att det till lägenheten hör till en parkeringsplats utan extra kostnad. Inom gångavstånd finns också mataffär, förskola och lekplats. Välkommen med din intresseanmälan!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare & Partner Sandra Irming
0761-70 20 40 sandra.irming@vaningen.se

Visningar.

Lördag 20 Augusti
10:15 - 11:00
Bokad visning! Obs! Boka via hemsidan!
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Hall:

På tredje våningen på Jeppsagård 6A kliver vi in över tröskeln till denna trivsamma tvårummare. I hallen välkomnas vi av ett laminatgolv och tapetserade väggar. Här finns plats för avhängning samt två garderober. I den inre hallen finns ytterligare möjligheter till förvaring om så önskas.

Badrum:

Praktiskt badrum med egen tvättavdelning. Här ligger det en våtrumsmatta och väggarna är kaklade. Badrummet är utrustat med wc (2007), handfat i kommod (2007), spegelskåp samt bubbelbadkar (2006). Tvättavdelningen är utrustad med tvättmaskin (2000), torktumlare, torkskåp, bänk med tvättho och underskåp samt väggskåp.

Kök:

Ljust kök med stora fönster skapar ett ljust och rymligt intryck där vi har gott om plats för matbord. Skåpen pryds av släta vita luckor från Ikea (2007) som övergår i vitt kakel som stänkskydd. Köket är utrustat med ugn med spis (Elektrolux), fläkt samt kyl/frys (Elektrolux 2008). På golvet ligger det ett laminatgolv och väggarna är målade.

Vardagsrum:

Luftigt vardagsrum med härliga fönsterpartier och praktfulla dubbeldörrar som mynnar ut i den inglasade balkongen. Här vilar ett laminatgolv och väggarna är ljust målade.

Sovrum:

I sovrummet ges det gott om plats för dubbelsäng och övrigt önskat möblemang. Här vilar en laminatgolv, väggarna är ljust målade och ena väggen pryds av stora härliga fönster.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Lägenhetsnummer förening:

615

Lägenhetsnummer register:

1202

Andel i årsavgift:

1.82391 %

Pantsättning:

Nej

Byggnad

Fastighetsbeteckning:

Nevishög 13:9

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

1991

Fönster:

3-glas

Uppvärmning:

Naturgas, stadsgas och värmepump-frånluft (el)

Ventilation:

Mekanisk frånluft

Energideklaration:

Energiklass: E
Primärenergital: 109 kWh/m²/år
Utförd
Datum: 2018-12-03

Driftskostnader

Antal personer i hushållet:

1st

Förening

Namn:

Brf Knutsborg

Organisationsnummer:

716439-0960

Allmänt om föreningen:

Brf Knutsborg

Bostadsrättsföreningen registrerades 1990-08-28.

Fastigheterna bebyggdes 1991 och består av 4 flerbostadshus.

Föreningen upplåter 50 stycken lägenheter med bostadsrätt.

Allmänt om verksamheten enligt årsredovisning 2021:
Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig mellan åren 2020 och 2030.
Inga större underhåll är planerade de närmaste åren.
Medel reserveras årligen till det planerade underhållet. För att se avsättningens storlek, se fondnoten.
Amortering på föreningens lån sker enligt plan. För mer information, se lånenoten.
Som komplement till den årliga budgeten har styrelsen även gjort en flerårsbudget för att kunna planera årsavgifterna över flera år.
Årsavgifterna planeras vara oförändrade närmaste året.

Den tekniska förvaltningen skötts av HSB och den ekonomiska förvaltningen samt lägenhetsförteckningen sköts av SBC.

Äkta bostsrättsförening:

Ja

Parkering/garage:

Till varje lägenhet följer en parkeringsplats.
I föreningen finns 22 garageplatser med separat kö. En garageplats kostar 170 kr/månad.

Bredband/TV:

Leverantör av tv och bredband är Telenor. I avgiften ingår ett basutbud av tv-kanaler samt bredband med hastighet 250/250.

Renoveringar:

2021- Byta av relä i värmeväxlare. Komplettering puts/målning fasad. Byte av två förrådsdörrar. Tätning av hängrännor. Målning av källare utrymme 6a och 8an 2021
Fiberindragning i samtliga lägenheter 2020
Målning av garage och förråd 2020
2020 - Fiberindragning i samtliga lägenheter. Målning av garage och förråd. Renovering av lekytor. Byte av ventiler i UC. Brytbleck lgh dörrar
2019 - OKV Besiktning av samtliga lägenheter. Rensning av frånluftskanaler och fläktar. Byte av fönster. Byte av ventiler i UC. Igångsättning av fiberinstallation. Flyttning av husnummerskyltning. Besiktning av lekytor. Miljörum reparerade
2018 - Nya tätningar i sopnedkast. Byte av cirkulationspump. Ledarmaturer med rörelsevakt på garage. Byte av 2 lgh dörrar. Upprustat sandlådor genom målning och byte av sand. Målning av sopnedkast invändigt
2017 - Tvättning av balkongskärmar och betongkant. Tätning av hängrännor i samband med målning. Byte av styrenhet till cirkulationspump. Målning av plåttak vid entréer. Tvättning och målning av fasad, fönster och fönsterbleck 8A-8C. Tvättning och målning av fasad, fönster och fönsterbleck 6A-6C. Tvättning och målning av fasad, fönster och fönsterbleck 4A-4D. Tvättning och målning av fasad, fönster och fönsterbleck 10A-10C
2016 - Underhållsspolning av stammar och stickledningar till lägenheterna. Fällning av 6 st träd och bortforsling av avfall. Målning av plåttak 4A-4D. Tvättning och målning av fasad 4A-4D.
2015 - Målning styrelserum. Klippning av häckar. Ljudisolerande matta styrelserum. Byte av förrådsdörrar i 4A-4D. Byte av fönster och karm 10B
2014 - Målning av 2 st gårdsförråd
2013 - Byte av brädor på förråd
2012 - Ny cirkulationspump. Ny värmeväxlare
2011 - Inköp av trädgårdsmöbler. Målning av entréer
2010 - Nytt expantionskärl. Ny kompressor till värmeväxlaren. Ny cirkulationspump till varmvatten
2009 - Nya lås till lägenhetsdörrar. Självrensande silar till alla stuprör från hustak. Ramper till resterande ytterdörrar. 3 nya dörrar till källsorteringsrum/soprum
2008 - Källsortering

Planerat underhåll 2022:
Fortsatt tätning av hängrännor.
Plantering av rönn.
Byte av träpanel på förråd 4a-4d.

Diskussion pågår till att ta in fjärrvärme, i dagsläget är inget beslut taget.

Ekonomi:

Föreningen tar ut följande avgifter av bostadsrättshavaren i samband med överlåtelsen:
Överlåtelseavgift om 2,5 % av årets prisbasbelopp (1208 betalas av köparen).
Pantsättningsavgift om 1 % av årets prisbasbelopp (483 kr/pant).

Enligt kontakt med styrelsen 2022-08-02 finns inga beslutade avgiftsförändringar.

Överlåtelseavgift:

1208 kr betalas av köparen

Pantsättningsavgift:

483 kr betalas av köparen

Allmänt om lägenheten

Uppgifter om andelstal enligt föreningens förvaltare SBC. Andelstal: 0,0179610. Andel årsavgift: 1,82391%. Andel insats har ej specificerats av föreningen.

Lägenhetsinnehavaren disponerar ett källarförråd.

Säljaren informerar att följande ingår i köpet:
Tvättmaskin, torktumlare, hatthylla, garderober, bubbelbadkar.

Säljaren informerar att följande inte ingår i köpet:
Mikro

Omgivning

Allmänt om området:

Trivsam och lugn kommun som under de senaste åren har blivit omåttligt populär för barnfamiljer. Anledningen till detta är att det i Staffanstorp finns flertalet skolor och förskolor samt ett stort antal lekplatser och grönområden. Bebyggelsen i Staffanstorp är blandad med äldre samt nybyggda hus, men majoriteten av husen är uppförda under 70-talet. God närservice med bl.a. vårdcentral och tandläkare i byns centrum samt ett stort urval av dagligvarubutiker.

Närheten till både Lund och Malmö är för många en stor fördel. Du tar dig snabbt ut på länsväg 108 för att komma till Lund och riksväg 11 eller E22 för att ta dig till Malmö via bil. Även pendlingsmöjligheterna från Staffanstorp är goda och du tar dig enkelt med buss in till både Lund och Malmö. Från Staffanstorp tar du dig även enkelt till Öresundsbron och kontinenten tack vare närheten till riksväg 11 som leder dig direkt dit.

I Staffanstorp finns ett stort utbud av matvarubutiker såsom City Gross, Willys, Netto och Ica. Dessa ligger strategiskt utplacerade i Staffanstorp och du har alltid nära till dagligvaruhandel, var du än bor. Det finns även ett nyare handelsområde som ligger i utkanten av Staffanstorp där det finns ytterligare fler butiker. Staffanstorps centrum erbjuder en variation av restauranger och caféer.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.