Trelleborg, Skegrie
Maja-Lisa Grönbergs väg 13B
2 195 000 kr som utgångspris
Avgift: 5 108 kr
inkl. värme, vatten, sophantering och kabel-TV grundutbud.
Boarea: 85 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 4
Våning: 3 av 3
Hiss: Ja Hiss från markplan.
Balkong: Ja
 

Toppmodern hörnlägenhet på trivsamt läge med hänförande utsikt över Skånes vidder!

Det är med stor glädje som vi nu presenterar denna synnerligen väldisponerade fyrarummare om 85 kvadrat, lyxigt belägen högst upp i huset med hiss från markplan. Det härliga gavelläget bidrar till en än mer privat känsla då man varken delar vägg med grannar på sidor eller i ovanplan.

Här erbjuds moderna och kvalitativa färg- och materialval i samspel med ett strålande ljusinsläpp. Addera där till generösa och härligt ljusa sociala ytor i form av kök med smakfull inredning i vitt och anslutande allrum med flertalet ljusbringande fönsterpartier samt möbleringsalternativ att erbjuda. Detta ackompanjeras av helglasad terrassdörr ut till den härligt inbjudande balkongen av vida kvadrat som förser oss med en hänförande utsikt. Lägg där till tre bra sovrum och förvaring utöver det vanliga samt helkaklat badrum med dusch och tvättfaciliteter i form av tvättmaskin och torktumlare.

Läget gör heller ingen besviken, med vackra vidder som granne samt ett område där det både finns förskola och skola. Skegrie har blivit allt mer populärt genom åren, då ni kan njuta av naturen och den lugna miljön, samtidigt som ni har optimalt pendlingsavstånd till Malmö/Trelleborg. Skegrie erbjuder dessutom goda busskommunikationer, Slättarps Gård, bageri och Skegrianska stenugnsbakade pizzor. Varmt välkomna på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare, Teamchef & Partner Hanna-Louise Lundqvist
0735-70 77 98 hanna-louise.lundqvist@vaningen.se

Visningar.

Söndag 21 Augusti
11:45 - 12:15
Söndagsvisning - bokning krävs, välkomna!
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Hall:

Hallen bjuder in med vackert ljust laminatgolv i ekutförande som möter klassiskt vitmålade väggar, vilket är ett tema som genomsyrar hela bostaden och skapar en tilltalande känsla. Entrédörrens fönster skänker ett behagligt ljusinsläpp och här erbjuds goda avhängningsmöjligheter samt en rejäl inredd klädkammare direkt på höger hand.

Kök:

Smakfull köksinteriör i vitt, med utmärkt förvaring bakom släta luckor som ackompanjeras av vitt liggande kakel ovanför arbetsytor i ljusgrå laminat. Den maskinella utrustningen består av dubbel kyl/frys, diskmaskin, ugn, induktionshäll samt fläkt. Här har städskåpet gjorts om och inretts som praktiskt skafferi. Stort fönster ovanför diskbänken och luftig öppen planlösning mot vardagsrummet i direkt anslutning.

Vardagsrum:

Generösa ljusa vardagsrumskvadrat där ljuset strömmar in från både stort fönster och helglasad terrassdörr mot balkongen, som är en härlig bonus med sin fria utsikt över grönskan utanför. Den öppna planlösning mot köket möjliggör möblering med såväl soffgrupp som ett större middagsbord.

Sovrum 1:

Hemmets största sovrum nås från vardagsrummet och bjuder på plats för såväl dubbelsäng och tillhörande möblemang som för ett par garderober. Ett väl tilltaget fönster skänker ett behagligt ljusinsläpp.

Sovrum 2:

På motsatt sida om vardagsrummet är ytterligare ett rymligt sovrum placerat, med möjlighet till både säng och skrivbord. Två vita garderober tar hand om klädförvaringen.

Sovrum 3:

Sovrum nummer tre är också av god storlek och kan förutom sovrum med fördel även nyttjas som arbetsrum. Även här finns plats för säng och skrivbord om man så önskar.

Walk in closet:

Mellan de två sistnämnda sovrummen finns en rymlig och lyxigt inredd walk in closet med hyllsystem, glasdörr och extra belysning.

Badrum:

Rakt fram från entrén är hemmets badrum beläget, där grå våtrumsmatta samspelar med vitkaklade väggar. Utrustningen består av dusch med dörrar i glas, handduksvärmare, handfat med vit kommod, wc samt spegelskåp med belysning. Bekvämt med egen tvättmaskin (Electrolux Time Care 500) och torktumlare (Electrolux Perfect Care 900 med Wi-fi) samt avlastningsbänk ovan.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Lägenhetsnummer förening:

B43SG

Lägenhetsnummer register:

1201

Pantsättning:

Ja

Byggnad

Fastighetsbeteckning:

Skegrie 41:132

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2019

Energideklaration:

Utförd: Ej utförd

Förening

Namn:

Brf BoKlok Landskapet

Organisationsnummer:

769635-9657

E-post adress:

brflandskapet@gmail.com

Allmänt om föreningen:

Föreningen omfattar tre huskroppar om 33 bostadsrätter på fastigheten Skegrie 41:132 i Trelleborgs kommun. Fastigheten förvärvades 2018 och entreprenaden färdigställdes 2019 med inflyttning samma år. Föreningen äger marken. Föreningens ekonomiska förvaltare är Nabo.

Tre gånger per år hjälps medlemmarna åt att rensa rabatter och sköta gräsområdena, detta är obligatoriskt. Trapphus och sopstation sköts externt.

Äger föreningen marken:

Ja

Äkta bostsrättsförening:

Ja

Parkering/garage:

Bostadsrättsinnehavaren disponerar en parkeringsplats per lägenhet, vilken kostar 125kr/månad och tillkommer till avgiften. Parkeringsplatsen lämnas tillbaka till föreningen i samband med överlåtelsen och den nya medlemmen får ansöka om platsen.

Bredband/TV:

Föreningen är ansluten till TV och bredband via Open Universe. Ett basutbud för TV ingår i avgiften, önskas fler kanaler samt bredband tecknas detta individuellt.

Renoveringar:

I dagsläget finns inget större underhåll planerat då fastigheten är nybyggd.

Tillåter föreningen delat ägande:

Ja, den som bor i lägenheten måste äga minst 10%.

Ekonomi:

Den senaste avgiftsförändringen skedde 2022-01-01, då höjdes avgiften med 3%. Föreningen planerar att höja avgiften med 1% nästa år, i dagsläget är inget beslut taget.

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5 % av årets prisbasbelopp, vilket betalas av säljaren samt en pantsättningsavgift om 1% av årets prisbasbelopp, vilket betalas av pantsättaren.

Överlåtelseavgift:

1208 kr betalas av köparen

Pantsättningsavgift:

483 kr betalas av köparen

Övrigt:

Föreningen har ett slutet nyckelsystem, vilket innebär att säljaren kvitterar in samtliga nycklar till styrelsen vid ett ägarbyte. Köparen kvitterar därefter ut nycklarna från styrelsen. Det åligger köparen att bekosta ett låsbyte om fel serienummer föreligger.

Föreningsinformationen är inhämtad från berörd förening 2022-06-01. Spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifterna med styrelsen före ett köp.

Allmänt om lägenheten

Andelstal enligt föreningens ekonomiska förvaltare Nabo. Ospecificerad andel i förening: 3.44283%. Andel insats och andel årsavgift har ej specificerats av föreningen.

Lägenheten disponerar ett förråd i separat byggnad.

Säljare informerar om att samtliga garderober, tvättmaskin, torktumlare och hatthylla, rullgardiner, trähylla i badrum och skåp i badrum ingår i köpet.

Säljare informerar om att mikrovågsugn, gardiner och lampor ej ingår i köpet.

Kända fel och brister: En liten skada i ytterdörren. Detta påverkar ej dörrens funktion.

Omgivning

Allmänt om området:

Lugnt och trivsamt område på pendingsvänligt läge nära Öresundsregionens större centralorter. Härliga, natursköna omgivningar på ett läge som gör rättvisa åt benämningen "mellan stad och land". Dagis i Skegrie och skola som i dagsläget ger plats till barn i årskurs 1-6. Med områdets ökande popularitet, ligger i planen att bygga ut skolverksamheten ytterligare.

På nära håll finns ett flertal gårdsbutiker, restauranger och caféer som t.ex. Hallongården, Ängavallen och Slättarps gård. Till hav och strand i Kämpinge når du på tio minuters bilväg. Optimalt läge också då du når såväl Vellinge, Höllviken, Trelleborg och Malmö inom 10-15 minuters bilväg.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.