Objektet är sålt.
Slutpris: 1 895 000 kr
För mer information, kontakta mäklaren.
Trelleborg, Skegrie
Maja-Lisa Grönbergs väg 13B
Boarea: 85 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 4
Våning: 3 av 3
Hiss: Ja Hiss från markplan.
Balkong: Ja
 

Toppmodern hörnlägenhet på trivsamt läge med hänförande utsikt över Skånes vidder!

ACCEPTERAT PRIS - HÖGST UPP - HÖRNLÄGENHET - BALKONG I VÄSTER & LOFTGÅNG I ÖSTER - HISS FRÅN MARKPLAN - BYGGÅR 2019 -
Det är med stor glädje som vi nu presenterar denna synnerligen väldisponerade fyrarummare om 85 kvadrat, lyxigt belägen högst upp i huset med hiss från markplan. Det härliga gavelläget bidrar till en än mer privat känsla då man varken delar vägg med grannar på sidor eller i ovanplan.

Här erbjuds moderna och kvalitativa färg- och materialval i samspel med ett strålande ljusinsläpp. Addera där till generösa och härligt ljusa sociala ytor i form av kök med smakfull inredning i vitt och anslutande allrum med flertalet ljusbringande fönsterpartier samt möbleringsalternativ att erbjuda. Detta ackompanjeras av helglasad terrassdörr ut till den härligt inbjudande balkongen av vida kvadrat som förser oss med en hänförande utsikt. Lägg där till tre bra sovrum och förvaring utöver det vanliga samt helkaklat badrum med dusch och tvättfaciliteter i form av tvättmaskin och torktumlare.

Läget gör heller ingen besviken, med vackra vidder som granne samt ett område där det både finns förskola och skola. Skegrie har blivit allt mer populärt genom åren, då ni kan njuta av naturen och den lugna miljön, samtidigt som ni har optimalt pendlingsavstånd till Malmö/Trelleborg. Skegrie erbjuder dessutom goda busskommunikationer, Slättarps Gård, bageri och Skegrianska stenugnsbakade pizzor. Varmt välkomna på visning!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.