Objektet är sålt.
Slutpris: 3 050 000 kr
För mer information, kontakta mäklaren.
Trelleborg, Skegrie
Schaggarpsvägen 3A
Boarea: 112 m2
areakälla: ekonomisk plan
Rum: 4
Våning: 1 av 1
Hiss: Nej
Uteplats: Ja
 

Stilfull lägenhet med huskänsla!

På Schaggarpsvägen 3A öppnar vi nu upp dörrarna till denna ljusa och trivsamma lägenhet som näst intill är nyproducerad och nykänslan verkligen är ett faktum. Här får du en perfekt blandning mellan lägenhetsformatet och den privata och ostörda huskänslan i en utmärkt symfoni mellan funktionalitet och estetik. Bostaden är paketerad i en modern miljö med stilfulla linjer med mattlackat ekparkettgolv och sammetsvita väggar som gör detta hem enkelt att inreda efter eget tycke och smak. Köket uttrycker en ren och minimalistisk design och den öppna ytan till vardagsrummet gör det socialt. Här är det stora fönsterpartier som släpper in mycket av det efterlängtade solljuset och härifrån har du utgång till den trädeckade altanen där du kan skapa dig en riktigt mysig oas, ta fram grillen och duka upp. På övre plan finner du de mer privata utrymmena med sina tre sovrum och badrum finns på båda plan.
Här bor du i en lugn och lantlig miljö samtidigt som du har korta avstånd till allt som tillhör vardagen. Att området lockar många barnfamiljer är lätt att förstå, här finns skola med F-9, lekplatser, idrottshall, aktivitetspark, pumptracks och närhet till havet med sina kritvita stränder. För dig som är intresserad av kropp och hälsa finns utegym och till närmaste golfbana är det 10 minuter med bil.
Välkommen med din intresseanmälan!

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare Michaela Richardsson
0762-43 40 86 michaela.richardsson@croisette.se
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.