Trelleborg, Skegrie
Svea Olofssons väg 25E
3 395 000 kr utgångspris
Avgift: 4 937 kr
I avgiften ingår kallvatten.
Boarea: 119 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 5
Hiss: Nej
Uteplats: Ja
 

Toppmodernt bostadsrättsradhus i populära Skegrie!

- NYTT PRIS - BYGGÅR 2020 - TRÄDGÅRD I SÖDER - FLEXIBELT TILLTRÄDE -
Med stor glädje kan vi nu presentera detta trivsamma bostadsrättsradhus i två välplanerade plan, som väntar på nya ägare att charma! Huset, som är byggt 2020, är beläget i barnvänligt område med alla bekvämligheter man kan önska. Interiört väntar stilrena färgsättningar och väl valda materialval som skapar alla förutsättningar för att ni skall trivas.

Husets första våning bjuder på en trevlig social planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket skapar den naturliga platsen för umgänge och samvaro med familj och vänner. Här finns ett fullt utrustat kök från Marbodal, stor matplats, allrum och utgång till trädgården. Detta plan har även ett rymligt, helkaklat badrum samt separat tvättstuga.

En trappa upp leder oss till den mer privata delen där sovrummen har samlats. Här finns dessutom ytterligare ett helkaklat badrum, klädkammare samt ett allrum som med enkelhet kan göras om till ett fjärde sovrum för den som önskar.

I Skegrie bor du på bekvämt pendlingsavstånd med utmärkta bil och- bussförbindelser samt med närhet till förskolor, skolor och härlig natur. Varmt välkomna på visning!

Visningar.

Onsdag 7 December
17:00 - 17:30
Kvällsvisning - bokning krävs via www.vaningen.se. Välkomna!
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Hall:

Inbjudande, ljus hall med svart klinkergolv som övergår i vitpigmenterad ekparkett vidare in i huset, samt vita väggar. Plats för avhängning på hatthylla.

Tvättstuga:

Direkt till vänster finner vi husets välförsedd tvättstuga belägen invid entrén. Den är utrustat med tvättmaskin, torktumlare, vask, vita väggskåp, praktiskt bänkskiva samt värmepanna/förvaring bakom smidiga skjutdörrar. Samtliga vitvaror från Siemens.

Badrum 1:

Näst på tur står en helkaklad badrumsmiljö, där svart klinker harmonierar med vitkaklade väggar. Välutrustat med handfat med vit kommod, wc, spegelskåp, takdusch med vikdörrar i glas och spotlights i tak.

Kök:

Vidare in väntar ett trendigt kök med köksinredning i vitt från Marbodal, bänkskiva i ljus stenkomposit med vitt matt kakel ovan. Praktisk belysning i form av infällda takspotlights samt bänkbelysning under överskåp. Den maskinella utrustningen består av vit kyl och frys i fullhöjd, integrerad diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn, induktionshäll, inbyggd varmluftsugn samt fläkt som är kopplad till utsug. Samtliga vitvaror är från Siemens. Här finns även en platsbyggd sittbänk med smart förvaring undertill, invid ett stort fönster som vetter mot framsidan. Vitpigmenterad ekparkett på golv och vita väggar.

Vardagsrum:

I semiöppen planlösning vid köket bjuder vardagsrummet in till både matplats för 6-8 personer samt plats för soffa, fåtöljer och umgänge. Altandörren leder oss ut till uteplatsen i soliga söder, där ett härligt trädäck om ca 17 kvm bjuder in till mysiga dagar och kvällar. Lägg därtill en gräsyta med direkt access ut till härliga grönområden och lekytor.

OVANVÅNING:

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Allrum:

Härligt ljus ifrån stora fönsterpartier förstärker det luftiga intrycket av ovanvåningen. Rummet lämpar sig perfekt för tv-rum och här finns också alternativet att göra om detta till ett fjärde sovrum. Vitpigmenterad ekparkett och vitmålade väggar.

Badrum 2:

Även detta badrum är inrett med de sobra nyanserna av svart klinkergolv och vitkaklade väggar. Badrummet är utrustat med handfat med vit kommod, wc, spegelskåp, takdusch med vikdörrar, handdukstork och spotlights i tak.

Sovrum 1:

Det största sovrummet ligger i anslutning till allrumet och förser oss med samma, ljusa ekparkett som harmonierar med mörkare väggar och möbleras enkelt med både dubbelsäng samt tillhörande möblemang. Stilsäker skjutdörrsgarderob tar hand om förvaringen.

Sovrum 2:

Det andra sovrummet används idag som kontor, här finns annars plats för säng och sovrumsmöbler. Klädförvaring i två inbyggda garderober, vitpigmenterad ekparkett och vitmålade väggar.

Sovrum 3:

Husets tredje sovrum nyttas idag som ett extra tv-rum samt gästrum. Även här finns platsbyggd förvaring i två garderober, vitpigmenterad ekparkett och vitmålade väggar.

Klädkammare:

Rymlig klädkammare som lämpar sig perfekt som en walk-in-closet, här har installerats ett praktiskt förvarningssystem med hyllor och stänger. Vitpigmenterad ekparkett och vita väggar.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Radhus

Tillträde:

Jan/Feb eller enlig övk.

Lägenhetsnummer förening:

03

Andel i förening:

3.7037 %

Pantsättning:

Ja

Byggnad

Byggnadstyp:

Radhus

Byggnadsår:

2020

Uppvärmning:

Vattenburen golvvärme via frånluftsvärmepump från Nibe

Ventilation:

FTX

Energideklaration:

Energiförbrukning Atemp: 90 kWh/m²/år
Energiklass: B
Primärenergital: 57 kWh/m²/år
Utförd
Elförbrukning: 12 350kWh/år
Datum: 2020-06-22

Driftskostnader

Antal personer i hushållet:

2st

Uppvärmningskostnad:

11 873 kr/år

Renhållning:

2 345 kr/år

Total driftkostnad:

14 218 kr/år

Kommentar:

Kostnad för uppvärmning avser även hushållsel/uppvärmning av vatten.

Förening

Namn:

Brf Skegrie Ro

Organisationsnummer:

769635-6935

Allmänt om föreningen:

Brf Skegrie Ro är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 27 radhus med upplåtna tomter, samtliga radhus upplåts med bostadsrätt. Fastigheten Skegrie 41:143 förvärvades 2018. Husen färdigställdes 2020. Till varje bostad hör ett förråd som är placerat på baksidan.

Möjlighet till cykelparkering finns på de upplåtna tomterna.

Brf Skegrie Ro har ett gemensamt el-abonnemang. Elförbrukningen mäts individuellt per bostad, via fjärravläsning, och kostnaden för förbrukad el debiteras bostadsrättsinnehavaren utöver själva månadsavgiften. Elmätare är placerad i respektive bostads elskåp.

Renhållningskostnad tillkommer till avgiften. Kostnad för förbrukat varmvatten tillkommer till avgiften.

Den avgränsade uteplatsen/trädgården till radhusen upplåtes med bostadsrätt.

Köparen bekostar överlåtelseavgiften om 1208 kr, pantsättaren bekostar pantsättningsavgiften om 483 kr/pant.

För mer info, besök gärna föreningens egna hemsida: www.brfskegriero.se

Äger föreningen marken:

Ja.

Äkta bostsrättsförening:

Ja

Parkering/garage:

Varje hus har 1-2 parkeringsplatser på framsidan av den upplåtna tomten.

Bredband/TV:

Internet, TV, IP-telefoni: Fiber via Trelleborgs stadsnät är indraget till respektive bostad. Bostadsrättsinnehavaren tecknar egna önskade abonnemang med Open Universe. För mer info, se https://www.openuniverse.se/.

Renoveringar:

Nyproduktion. En långsiktig underhållsplan kommer att upprättas.
En 2-årsbesiktning utfördes under 2022.

Ekonomi:

Föreningen har ett lån som ska förnyas och är mitt uppe i arbetet med detta. De har i nuläget inga beslutade avgiftshöjningar. Detta är något som de kommer se över men det är inget som ligger nära i tiden utan blir i så fall till 2023. De har inget givet datum de kan kommunicera utan först måste de bli klara med omsättningen av lånet (kontrollerat med styrelsen 2022-11-03).

Överlåtelseavgift:

1208 kr betalas av köparen

Pantsättningsavgift:

483 kr betalas av köparen

Övrigt:

Föreningsinformationen är inhämtad från berörd förening, uppdaterad 2022-11-03. Spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifterna med representant ur styrelsen före ett köp.

Allmänt om lägenheten

Till varje bostad hör ett förråd som är placerat på baksidan i trädgården (ca 4 kvm). Uppvärmning frånluftsvärmepump via hushållsel. Vattenburen golvvärme på entréplan samt radiatorer på ovanplan.
Brf Skegrie Ro har ett gemensamt el-abonnemang. Elförbrukningen mäts individuellt per bostad, via fjärravläsning, och kostnaden för förbrukad el debiteras bostadsrättsinnehavaren utöver själva månadsavgiften. Elmätare är placerad i respektive bostads elskåp.

Internet, TV, IP-telefoni: Fiber via Trelleborgs stadsnät är indraget till respektive bostad. Bostadsrättsinnehavaren tecknar egna önskade abonnemang med Open Universe. För mer info, se https://www.openuniverse.se/.

Ventilation (FTX) frånluftsvärmepump med återvinning samt tilluftsventiler i fasaden. Spisfläkt med egen kanal.

Bostaden är pantsatt, detta innebär att säljaren har tagit lån med lägenheten som säkerhet. Dessa lån löses i sin helhet på tillträdesdagen (kontrollerat 2022-11-01).

Driftskostnader:
Värme/varmvatten/hushållsel 11 873 kr/år
Renhållning 2345 kr/år
Förbrukning 12 350 Kwh/år (helår 2021)

SÄLJARENS UPPLYSNINGAR:
Fasadens färg är flammig, detta gäller samtliga blåa hus i föreningen. Veidekke har beslutat att ta kostnaden för att åtgärda detta, som kommer att ske under våren 2023 när det blivit varmare. Ingen kostnad som kommer tillfalla säljare/köpare. Fasadbilderna som är annonserade i annonsen är redigerade i färgen.
Hatthylla ingår i köpet.

Omgivning

Allmänt om området:

Lugnt och trivsamt område på pendingsvänligt läge nära Öresundsregionens större centralorter. Härliga, natursköna omgivningar på ett läge som gör rättvisa åt benämningen "mellan stad och land". Det finns flera förskolor i Skegrie och samt skola som nu ger plats till barn i årskurs 1-9.

På nära håll finns ett flertal gårdsbutiker, restauranger och caféer som t.ex. Hallongården, Ängavallen och Slättarps gård. Till hav och strand i Kämpinge når du på tio minuters bilväg. Optimalt läge också då du når såväl Vellinge, Höllviken, Trelleborg och Malmö inom 10-15 minuters bilväg.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.