Visningar. Boka tid här
Simrishamn, Simrishamn
Livsstilsboendet Residens Simrishamn
3 410 000 kr
Avgift: 5 598 kr
I avgiften ingår: Tillgång till bovärd några timmar varje dag, alla dagar i veckan. Tillgång till elbils-pool. Tillgång till elcykel-pool. Kaffe och tidningar i Gemensamhetsyta. Full tillgång till gemensamhetsytan. Matinspiration samt tillgång till övernattningslägenhet.
Boarea: 93.8 m2
Rum: 3
Våning: 4 av 6
Hiss: Ja
 

Trygghet, glädje & nya vänner!

Med närhet till både hav och tågstation växer nu ett livsstilsboende för aktiva seniorer fram under namnet Residens Simrishamn. Här erbjuds ett unikt bostadskoncept för den som vill ha ett tryggt och bekvämt boende med det lilla extra. Simrishamn är hjärtat i det natursköna Österlen som erbjuder ett oslagbart utbud av kustnära upplevelser inom konst, mat och kultur.

Residens Simrishamn är framtaget för dig med utflugna barn, som inte vill ge avkall på kvalitet och önskar ett bekvämt boende med ledorden – trygghet, glädje och gemenskap. I huset planeras sällskapsutrymmen för aktivitet och gemenskap. Det kommer till exempel finnas möjlighet till att nyttja den gemensamma takterrassen där man kommer att kunna bjuda in vännerna till en härlig grillkväll och njuta av den angränsande parken. I det stora, gemensamma och fullt utrustade köket kommer de boende kunna laga mat tillsammans för att sedan samlas i sittgruppen runt den vackra eldstaden. Mötesrum kommer kunna bokas och stora utrymmen kommer vara tillgängliga om du som boende vill samla nära och kära. Tanken är att skapa en naturlig förlängning av vardagsrummet.

Målsättningen är att ta fram ett efterfrågebaserat serviceutbud. Inslag som planeras är till exempel elbil- och elcykelpool, bibliotek, klubbrum och bovärd som är på plats ett par timmar per dag, måndag till och med söndag. I visionen ingår även ambitionen att erbjuda hushållsnära tjänster och aktiviteter såsom föreläsningar, läsecirkel och träning.

Den Svanenmärkta byggnaden erbjuder ett havsnära boende med ljusa bostäder i genomgående planlösningar. Det kommer att erbjudas större bostadsrätter (55+) och väldisponerade hyresrätter (65+) där du ges möjlighet att hyra ditt boende samtidigt som du får en stor möjlighet att påverka.

Här kommer du ges en privat sfär i din bostad med möjlighet till socialt umgänge i utrymmen som kommer delas mellan bostadsrättsföreningen och kooperativet.

Anmäl ditt intresse redan nu för att inte missa säljstarten!

Ansvarig mäklare.

Nybyggt, Reg. fastighetsmäklare Lisa Samuelsson
0766-40 29 80 lisa.samuelsson@vaningen.se
Residens Simrishamn
Bostadsrätter: 59st 2 - 3 rum
Med närhet till både hav och tågstation växer nu livsstilsbostäder för aktiva seniorer fram under namnet Residens Simrishamn. Här erbjuds ett unikt bostadskoncept för den som vill ha ett tryggt och bekvämt boende med det lilla extra. Simrishamn är hjärtat i det natursköna Österlen som erbjuder ett oslagbart utbud av kustnära upplevelser inom konst, mat och kultur. Det kommer att erbjudas större bostadsrätter (55+) och väldisponerade hyresrätter (65+) där du ges möjlighet att hyra ditt boende samtidigt som du får en stor möjlighet att påverka. Bostadsrättsföreningen kommer att bestå av 30 bostadsrätter och den kooperativa hyresföreningen av 29 hyresrätter Residens Simrishamn är framtaget för dig med utflugna barn, som inte vill ge avkall på kvalitet och önskar ett bekvämt boende med ledorden – trygghet, glädje och gemenskap. I huset planeras sällskapsutrymmen för aktivitet och gemenskap. Det kommer till exempel finnas möjlighet till att nyttja den gemensamma takterrassen där man kommer att kunna bjuda in vännerna till en härlig grillkväll och njuta av den angränsande parken. I det stora, gemensamma och fullt utrustade köket kommer de boende kunna laga mat tillsammans för att sedan samlas i sittgruppen runt den vackra eldstaden. Mötesrum kommer kunna bokas och stora utrymmen kommer vara tillgängliga om du som boende vill samla nära och kära. Tanken är att skapa en naturlig förlängning av vardagsrummet. Målsättningen är att ta fram ett efterfrågebaserat serviceutbud. Inslag som planeras är till exempel elbil- och elcykelpool, bibliotek, klubbrum och bovärd som är på plats ett par timmar per dag, måndag till och med söndag. I visionen ingår även ambitionen att erbjuda hushållsnära tjänster och aktiviteter såsom föreläsningar, läsecirkel och träning. Den Svanenmärkta byggnaden erbjuder ett havsnära boende med ljusa bostäder i genomgående planlösningar. Här kommer du ges en privat sfär i din bostad med möjlighet till socialt umgänge i utrymmen som kommer delas mellan bostadsrättsföreningen och kooperativet. Anmäl ditt intresse redan nu!

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Antal rum:

3

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Lägenhetsnummer förening:

B1302

Pantsättning:

Nej

Byggnad

Energideklaration:

Utförd: Ej vald

Omgivning

Allmänt om området:

Simrishamn och Österlen erbjuder ett brett utbud av unika och härliga upplevelser. Här är ett paradis för naturälskare, med gott om vandringsleder i naturen som är nära. Här finns alla aktiviteter, sevärdheter, kaféer, evenemang och boende.
Det finns även ett stort och varierande utbud av olika aktiviteter, mytomspunna och intressanta besöksmål liksom upplevelser för hela familjen.
Populärt att besöka är Stenshuvuds nationalpark, Glimmingehus medeltida borg, Äpplets hus på Kiviks musteri, Autoseum i Simrishamn, Ale stenar i Kåseberga, Scen Österlens sommarmusikaler, Äppelmarknaden i Kivik, Skillinge teater, Ångtåget på Österlen, Jazz under stjärnorna i Brantevik, frukostmöten på hamnplan i Simrishamn. Listan kan göras nästan hur lång som helst… lätt att lockas av det breda aktivitets- och kulturutbud som dukas upp. Här går det att aktivera sig året om. En av Österlens många fördelar är att byarna ligger tätt liksom de små fiskelägena längs kusten. Du kanske hittar ditt egna smultronställe?

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.