Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Malmö, Oxie
Fajansvägen 191
1 795 000 kr som utgångspris
Avgift: 4 904 kr
inkl. vatten. Obligatoriska tillägg om 846 kr/månad tillkommer och avser värme om 386 kr, internet om 240 kr, TV om 45 kr och garageplats om 175 kr. Total månadsavgift är 5 750 kr.
Boarea: 78 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 2
Hiss: Nej
Uteplats: Ja
 

Väldisponerat brf-radhus i sköna kvarter!

Vi har nu det stora nöjet att få presentera detta väldisponerade brf-radhus i natursköna och barnvänliga Oxie. Här lockar snygga genomgående materialval och smarta lösningar för ett trivsamt hem samt med njutbar utemiljö med plats för loungemöblemang och grill. Invändigt erbjuds vi välskötta ytor med separat tvättstuga och två rymliga badrumsmiljöer samt en smakfull köksinteriör i vitt med öppen planlösning mot matplats av vida kvadrat. På entréplan fanns ursprungligen ett av bostadens sovrum och detta kan med enkla medel återställas om behovet av ett extra sovrum skulle uppstå. Lägg därtill en ovanvåning med inbjudande sociala kvadrat i ett vardagsrum med strålande ljusinsläpp och ett bra sovrum med snygg förvaring bakom skjutdörrar. Utvändigt erbjuds vi access till trivsam uteplats med trädäck på baksida och stenlagd uteplats på framsidan. Detta är ett tillfälle du inte vill gå miste om. Vi ses på visning!

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare & Partner Jonas Birgerdahl
0721-80 12 50 jonas.birgerdahl@croisette.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Välkomnande hall leder oss rätt in i bostaden. Innanför ytterdörr med ljusinsläpp från sidofönster ligger ett elegant grått klinkergolv i högglans med golvvärme som ackompanjeras av väggar i vitt och infällda spotlights i tak, vilket är ett genomgående tema för hela entréplan. Här finner vi även den vitmålade trappan som leder vidare upp mot ovanvåningen. Bra med avhängningsmöjligheter samt förvaring i skjutdörrsgarderob med spegel.

Kök:

Vidare in inviterar vida kvadrat som idag består av matplats och kök i en öppen planlösning. Det smakfullt inredda köket signerat HTH förser oss med fantastisk förvaring bakom släta luckor i vitt med accentuerande bänkskiva i polerad mörk sten med vitt kaklet ovan. Den maskinella utrustningen i rostfritt består av kombinerad kyl och frys från Samsung (2017), diskmaskin från Bosch (ca 2015), inbyggd ugn från Bosch (ca 2015), inbyggd mikrovågsugn från Bosch (ca 2015), induktionshäll (2017) och fläkt (2019). Strålande ljusinsläpp får vi via fönsterparti som ackompanjeras av delvis glasad altandörr ut mot det generösa trädäcket. Där matplatsen är idag finns möjlighet att återställa den ursprungliga planlösningen med sovrum om så skulle önskas.

Badrum:

Entréplanets eleganta badrum (ca 2017)) är i helkaklat utförande med grå klinker på golv med golvvärme och vitt kakel på väggar med grå dekorvägg. Här finns handfat med vit kommod rund spegel, wc och lyxigt badkar.

Sovrum:

Hemmets inbjudande sovrum erbjuder gott om utrymme för både dubbelsäng och tillhörande möblemang. Fönsterparti med fönsterbänkar i ljus sten, ger rummet ett trevligt ljusinsläpp. Dessutom erbjuds vi en underbar utsikt mot de gröna omgivningarna som skiftar med årstiderna. På golvet vilar klassisk vitpigmenterad parkett i kombination med väggar i sober grön kulör. Här finner vi även praktisk förvaring i skjutdörrsgarderob med spegel.

Tvättstuga:

Från hallen når vi en praktisk tvättstuga i snyggt utförande grå klinker på golv med vita väggar. Här finns tvättmaskin och en torktumlare från Electrolux samt vask. Dessutom ypperlig förvaring bakom profilerade luckor i vitt.

Vardagsrum:

Via hallen tar vi oss vidare upp till bostadens ovanvåning som tar emot med ett välkomnande vardagsrum med strålande ljusinsläpp som vi får via de generösa fönsterpartierna med fönsterbänkar i sten. På golvet ligger vacker ljuspigmenterad ekparkett och väggarna är som i resten av bostaden vitmålade. Infällda spotlights i tak även här.

Badrum:

Ovanvåningens badrum (ca 2017) är även detta i helkaklat utförande med ljus klinker på golv och ljust kakel på väggar samt infällda spotlights i tak. Här finns handfat med kommod, spegelskåp, wc och dusch med vikdörr i klarglas. Dessutom ljusbringande fönster med frostat glas för bästa ljusinsläpp.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.