Malmö, Oxie
Lergodsvägen 83
1 750 000 kr utgångspris
Avgift: 5 292 kr
inkl. värme, VA, kabel-tv, bredband samt garage
Boarea: 93 m2
areakälla: Förvaltarens information
Rum: 4
Våning: 2 av 2 1+2 av 2
Hiss: Nej
Balkong: Ja
Uteplats: Ja
 

Tilltalande fyrarummare i sköna Oxie

Välkomna in till denna inflyttningsklara fyra i i barnvänliga Oxie! Med egen ingång från markplan möts vi en våning upp av en omgjord planlösning där ursprungliga tre rum har blivit till fyra. Ljus och modern interiör och luftig atmosfär samt en balkong i söderläge med fri vy över föreningens fina innergård. Varmt välkomna att boka in visning!

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare & Partner Jonas Birgerdahl
0721-80 12 50 jonas.birgerdahl@croisette.se

Visningar.

Söndag 8 Oktober
14:00 - 14:30
Premiärvisning! Anmäl er via hemsidan eller kontakta mäklaren. Varmt välkomna!
Anmäl mig
Måndag 9 Oktober
18:00 - 18:30
Anmäl er via hemsidan eller kontakta mäklaren. Varmt välkomna!
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Entré:

Bostaden ligger på gavelläge och har sin privata entré med uteplats på markplan. Väl inne möts vi av en rymlig och ljus hall med plats för avhängning i form av sko- och hatthylla samt god plats för en sittmöbel om så önskas. Framför oss har vi ingång till en stor klädkammare som finns att nyttja som förvaringsrum, kontor m.m. Direkt till vänster har vi trappor som tar oss upp till andra våningsplanen. På golvet i entrén ligger praktiskt ljust klinker och byggs upp med ljusa väggar målade 2020.

Hall | Vardagsrum:

En våning upp har vi samtliga rum samlade. Från hallen når vi två av sovrummen samt badrummet. Vidare i hallen når vi det luftiga vardagsrummet med utgång till en härlig södervänd balkong med fri utsikt över den gröna gården. Tack vare den smarta planlösningen har vi trevliga sällskapsytor genom vardagsrum och kök - perfekt för tillfällen med större sällskapsgäng. På golvet ligger laminatgolv vilken är genomgående i hela våningsplanen, och byggs upp med ljusa väggar målade 2020.

Kök:

Ett stilenligt kök från 2019 med fabrikat och vitvaror från IKEA. Här har vi släta köksluckor som går i ljust kulör och samtliga vitvaror i rostfria beslag. Bänkskiva i laminat byggs upp med ett praktiskt stänkskydd. Köket är utrustat med side-by-side kyl och frys (2019), ugn och spishäll (2019), fläkt (2019) samt diskmaskin (Bosch, 2018).

Sovrummen:

Samtliga sovrum består av laminatgolv och byggs upp med ljusa väggar målade 2020. Två utav sovrummen vetter mot föreningens lugna innergård och det tredje tillbyggda rummet vetter mot lugn gård på andra sidan.

Badrum:

Ett helkaklat och fräscht badrum med inredning från 2019. Badrummet är utrustat med dusch/duschvägg, WC, handdukstork samt spegelskåp med belysning ovanför handfat med kommod. Här finns även en tvättmaskin att tillgå. På golvet i badrummet ligger grått klinker och byggs upp med ljusa kaklade väggar.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.