Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Malmö, Käglinge
Pilebjersvägen 30
Avgift: 3 840 kr
Inkl uppställningsplats för bil och Tv basutbud. Schablonkostnad om 249:-/månad för kallvatten tillkommer.
Boarea: 75 m2
areakälla: Föreningens information
Rum: 3
Våning: 1 av 1
Hiss: Nej
Uteplats: Ja
 

Ljust och stilfullt radhus i ett plan.

I mysiga villakvarter i attraktiva Käglinge presenterar vi med nöje detta stilrena och härligt ljusa radhus. Här bor du modernt och bekvämt med lättskött utemiljö och egen biluppställningsplats framför huset. Interiören bjuder bland annat på öppen planlösning mellan kök och allrum, två rejäla sovrum och ett stort helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Vidare åtnjuts bra förvaring i skjutdörrsgarderober och förråd samt ett strålande ljusinsläpp ifrån flertalet fönster. Ifrån allrummet nås trädgården med stenlagd uteplats och trevliga gräsytor. Ett bekymmersfritt boende att längta hem till. Varmt välkomna på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare & Partner Jonas Birgerdahl
0721-80 12 50 jonas.birgerdahl@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Ljus och trevlig hall med stilsäkert grått klinkergolv och utmärkt förvaring i stor garderob bakom i vitt och spegel. Ett par steg in övergår klinkern i elegant parkettgolv, vilket tillsammans med vitmålade väggar utgör ett enhetligt tema för resterande delar av bostaden. Genom hela bostaden finner vi underliggande golvvärme.

Sovrum 1:

Hemmets största sovrum är beläget på höger hand och bjuder på väl tilltagna ytor för både dubbelsäng och tillhörande möblemang. Behagligt ljusinsläpp ifrån fönster mot entrésidan och optimal förvaring i en rymlig skjutdörrsgarderob i vitt.

Sovrum 2:

Mitt emot finner vi sovrum nummer två, även detta av god storlek för exempelvis säng, skrivbord och förvaringsmöbel.

Badrum:

Näst på tur står ett stort och smakfullt helkaklat badrum med grått klinkergolv och vitkaklade väggar med grå kakelpelare. Välutrustat med duschörna, handfat med kommod i vitt, wc, spegelskåp samt handduksvärmare och grovvask. Tvättmaskin och torktumlare samt extra förvaringsskåp.

Vardagsrum:

Rakt fram lockar underbara sällskapsytor i luftig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Strålande ljust med två trädgårdsvända fönster som ackompanjeras av helglasad terrassdörr mot stenlagd uteplats och grönska. I rummet inryms med lätthet både soffa och sköna fåtöljer.

Kök:

Vackert kök från Ballingslöv med generösa förvaringsmöjligheter bakom vita släta luckor, som möter vitt kakel ovanför arbetsytor i accentuerande svart stenskiva. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, spishäll, ugn, micro, samt fläkt. Rikligt med ljusinsläpp ,och här placeras även ett middagsbord med plats för både familj och vänner.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Radhus

Lägenhetsnummer förening:

32

Andel i årsavgift:

4.79549 %

Andel i förening:

4.79524 %

Pantsättning:

Nej

Byggnad

Fastighetsbeteckning:

Malmö Käglinge :5:214

Byggnadstyp:

Enplans radhus

Byggnadsår:

2015-2017

Energideklaration:

Energiklass: D
Utförd
Datum: 2019-09-11

Driftskostnader

Antal personer i hushållet:

1st

Uppvärmningskostnad:

12 000 kr/år

Total driftkostnad:

12 000 kr/år

Kommentar:

I angiven kostnad för uppvärmning ingår även kostnaden för hushållsel.

Förening

Namn:

Brf Käglinge Park

Organisationsnummer:

769630-3655

Allmänt om föreningen:

Brf Käglinge Park består av 21 stycken klimatsmarta bostäder i form av 1-plans radhus. Samtliga upplåtna med bostadsrätt. Bostadsrättsföreningen registrerades 2015 och byggstarten skedde 2015 med inflyttning under början av 2017. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Amentum Syd AB medan föreningen själva sköter den tekniska förvaltningen.

Till varje hus finns ett tillhörande förråd och givetvis härliga trädgårdar för rekreation och uteliv. Trädgården är upplåten tomt från bostadsrättsföreningen, föreningen äger tomten med den är upplåten till den boende att sköta och nyttja enligt givna regler.

Alla lägenheter har även eget tvättutrymme i badrummet.

Föreningens hus har alla individuell mätning av både värme och vatten. Vattenmätare finns i varje lägenhet (i badrum el klädkammare), varje månad debiteras en beräknad vattenkostnad per lägenhetsstorlek med hyresavgiften och avläses i november varje år av styrelsen. Ev. balansering av under/överförbrukning sker via extra in- eller utbetalning under januari-mars året därpå.
Alla har egen värmepump och golvvärme. Värmepumpen och dess underhåll ansvarar resp. boende för.

Sophantering ombesörjs av föreningen i dagsläget med gemensamt miljöhus.

Äger föreningen marken:

Ja

Äkta bostsrättsförening:

Ja

Parkering/garage:

Varje hus har egen biluppställningsplats i direkt anslutning till bostaden, detta ingår i avgiften. Ett antal gästparkeringar finns även att tillgå.

Bredband/TV:

Föreningen har kabel-TV, bredband samt ip-telefoni via Telia. Hastighet 100/100 Mbt. Varje bostadsrättsinnehavare tecknar själv abonnemang.

Fiber är indraget i fastigheterna.

Renoveringar:

2019: 2-års besiktning utfördes och de brister som fanns då åtgärdades.

Då byggnaderna uppfördes 2015-2017 har inga större renoveringar behövts göras ännu. Det finns heller inga planerade större renoveringar i föreningen.

Tillåter föreningen delat ägande:

Ja

Ekonomi:

Kommande avgiftsförändringar: Grundavgiften kommer att höjas med 18% för 2023.

Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av Amentum Syd AB.

Överlåtelseavgift uppgår till högst 2,5%, betalas av köparen samt pantsättningsavgift högst 1% av gällande prisbasbelopp, betalas av pantsättaren. I dagsläget kostar överlåtelseavgift 1000:- och pantsättningsavgift 400:-/pant.

Överlåtelseavgift:

1000 kr betalas av köparen

Pantsättningsavgift:

400 kr betalas av köparen

Övrigt:

Ovanstående information är inhämtad ifrån berörd förening, 2021-03-18. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant från föreningen.

Allmänt om lägenheten

Bostadsrättsinnehavaren disponerar ett vindsförråd och ett förråd utomhus.

Ett obligatoriskt tillägg om 399 kr/mån kommer att tillkomma på avgiften inom de närmsta månaderna för kabel-tv och bredband.

Föreningens hus har alla individuell mätning av både värme och vatten. Vattenmätare finns i varje lägenhet (i badrum el klädkammare), varje månad debiteras en beräknad vattenkostnad per lägenhetsstorlek med hyresavgiften och avläses i november varje år av styrelsen. Ev. balansering av under/överförbrukning sker via extra in- eller utbetalning under januari-mars året därpå.
Kostnad för värme tillkommer till avgiften.

Omgivning

Allmänt om området:

Området ligger angränsande till Oxie, som i sin tur ligger beläget ca 10 km från de centrala delarna av Malmö. Mycket populärt hos barnfamiljer med dess närhet till både storstad och natur. Bebyggelsen består mestadels av villor och radhus. Här finns närhet till både grundskolor upp till årskurs 9 och flera förskolor att tillgå, vilket också bidrar till att många barnfamiljer hittat till området. Fler och fler finner fördelarna här, då befolkningsutveckling och bebyggelse har ökat kraftigt sedan 1960-talet.

Anslutningen till E65:an ligger nära, vilket gör att de boende enkelt tar sig till såväl centrala Malmö som Öresundsbron och Ystad. Likaså finns Länsväg 101 som en bra anknytning till centrala Malmö. Ypperligt läge för pendlare och kommunikationsmöjligheter med kollektivtrafik är uppskattat. Stadsbuss finns till centrala Malmö och från tågstationen reser många pendlare längre sträckor runtom i Skåne. Ett bra nät av kollektivtrafik med många avgångar ger känslan av att inget är långt borta.

För den som inte tar sig in till någon av de större, kringliggande städerna dagligen finns Oxie Centrum i närheten. Här finns ett stort serviceutbud med livsmedelsbutik, Apotek, tandläkare samt vårdcentral med BVC. Dessutom bibliotek, frisör, gym och ett flertal restauranger. Runtom i området finns lekplatser och grönområden. Badhus, idrottsplats och fritidsgård finns, dessutom kringliggande golfbanor för den som uppskattar det. Om inte annat kanske en promenad i närliggande bokskogen passar bra. Här finns många aktiviteter för gammal som ung.

Fördelen med området är att bo i något som känns som en egen liten stad med alla bekvämligheter det innebär, men ändå ha naturen som granne. Här trivs föräldrar med att kunna låta barnen växa upp i en lugn, naturnära miljö och samtidigt ha större städer inom räckhåll.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.