Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Malmö, Käglinge
Emil Göranssons väg 27
1 595 000 kr utgångspris
Avgift: 4 361 kr
inkl vatten. Obligatoriska tillägg tillkommer med 125kr för bredband, 130kr för TV, 100kr för parkering och 472 kr för värme, -53kr rabatt sopkärl. Total månadsavgift är 5131kr/månad.
Boarea: 64.5 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 2
Våning: 1 av 1
Hiss: Nej
Uteplats: Ja
 

Välplanerat enplansradhus på stor och solig hörntomt! Här finner ni ett ljust och trevligt boende med ett stort kök, helkaklat badrum, stort och luftigt vardagsrum med utgång till den härliga uteplatsen, samt ett sovrum i bra storlek och mycket bra förvaringsmöjligheter. Området är lugnt och trivsamt med många grönområden och mycket goda kommunikationsmöjligheter. Varmt välkommen på visning!

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare & Partner Jonas Birgerdahl
0721-80 12 50 jonas.birgerdahl@croisette.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Vi välkomnas in i en rymlig hall med goda avhägningsmöjligheter. Ett ljust snyggt laminatgolv och vita väggar är genomgående i helga bostaden

¨Halva¨:

Detta utrymme har tidigare varit en stor klädkammare, men är nu omgjort och perfekt utrymme för hemmakontoret.

Kök:

Stort och luftigt kök med matplats åt ett större sällskap. Här erbjuds goda arbetsytor och gott om plats i förvaring i både över och underskåp. Maskinell utrustning består av kyl/frys, spis med ugn, fläkt, samt diskmaskin.

Vardagsrum:

Vidare in väntar det ljusa och generösa vardagsrummet, ett lättmöblerat kvadratiskt rum där du enkelt kan möblera efter behov med soffgrupp och tillhörande möblemang. Vita väggar och snyggt laminatgolv. Genom vardagsrummet har vi access till den härliga och privata uteplatsen med stenlagd uteplats, gräsytor och inglasat uterum. Här kan härliga sommardagar i solen och sköna grillkvällar avnjutas!

Sovrum:

Bostadens sovrum är väl tilltaget och här finns enkelt plats med en dubbelsäng, garderober och tillhörande möbler. Väggarna är vita och på golvet ligger samma snygga laminatgolv som i övriga bostaden.

Badrum:

Stort helkaklat badrum med vitt kakel på väggar och grått klinkergolv. Badkar, trvättställ, wc samt spegelskåp.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.