Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Malmö, Västra Kattarp
Jägersrovägen 18B
1 295 000 kr som utgångspris
Avgift: 3 555 kr
Inkl. kallvatten, bostadsrättstillägg, bredband och kabel-TV
Boarea: 55 m2
areakälla: Föreningens information
Rum: 2
Våning: 3 av 4
Hiss: Nej Ingen hiss.
Balkong: Ja
 

Genomgående tvåa med balkong!

Nu har vi nöjet att presentera lägenheten på Jägersrovägen 18B som är en attraktiv bostad med en bekväm och modern design. Rummen är ljusa och luftiga, och fönster som släpper in rikligt och naturligt ljus. Det öppna vardagsrummet skapar en inbjudande atmosfär och ger gott om plats för avkoppling och social samvaro. I samband med vardagsrummet finns det även tillgång till balkong med utsikt från tredje våningen. Sovrummet och hallen är rymligt och erbjuder gott om förvaringsutrymme för kläder och personliga tillhörigheter. Badrummet är stilrent och utrustat med moderna bekvämligheter. Belägenheten längs Jägersrovägen ger närhet till Persborgstorget men även till busshållplats samt nära anslutning till motorväg . Varmt välkomna på visning!

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare Harun Celik
0704-22 90 25 harun.celik@croisette.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Här välkomnas vi till en yteffektiv och praktisk hallmiljö med möjlighet för avhängning samt förvaring. Vänster om entrén i hallen finns även en klädkammare. På golvet vilar parkettgolv som är genomgående i hela lägenheten.

Vardagsrum:

I vardagsrummet möts vi av en ljus och välkomnande miljö. Rummet har en avslappnad atmosfär med en bekväm soffgrupp och soffbord. Härifrån når vi också ut till balkongen som ger en förlängning av utrymmet och erbjuder en avkopplande plats att njuta av frisk luft och vacker utsikt.

Kök:

Köket har en stilren och modern design med en vacker bänkskiva i trä och vita luckor med eleganta guldhandtag. Köket är välorganiserat och erbjuder gott om förvaringsutrymme i form av vitvaror samt skåp och lådor. Utrustning: Kyl, frys, diskmaskin, ugn och mikrovågsugn, induktionsshäll och fläkt. Samtliga maskiner i rostfritt utförande.

Sovrum:

Sovrummet är ett ljust och luftigt utrymme med generöst ljusinsläpp. Här finner vi ett fönster som släpper in naturligt ljus och ger rummet en fräsch och öppen känsla. I rummet finns även en garderob som ger plats till diverse förvaring.

Badrum:

Från hallen når vi badrummet, med golvkakel i mörkgråa toner. Här finns också egen tvättavdelning med tvättmaskin. Rymligt och ljust badrum med dusch, wc, vask med underskåp, spegelskåp med belysning och infällda spotlights i taket.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.