Malmö, Västra Hamnen
Bomgatan 14
3 495 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 3 844 kr
Inkl. värme och vatten.
Boarea: 67 m2
areakälla: Föreningens information
Rum: 3
Våning: 3 av 6
Hiss: Ja Hiss från markplan.
Balkong: Ja
 

Väldisponerad gavelvåning med balkong i bästa söderläge på optimalt läge i Västra Hamnen!

Nu har vi nöjet att presentera denna genomgående 3:a i Västra Hamnen med fönster i tre väderstreck. Här erbjuds en tilltalande och modern interiör, allrum och kök i öppen planlösning, två väldisponerade sovrum samt helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter och balkongliv i bästa söderläge. Ett helt igenom attraktivt boende med genomgående interiör i smakfulla färgval samt härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier!

Visningar.

Söndag 14 Augusti
14:00 - 14:30
Bokad visning! Boka via hemsidan eller kontakta mäklaren. Varmt välkomna!
Anmäl mig
Måndag 15 Augusti
17:00 - 17:30
Bokad visning! Boka via hemsidan eller kontakta mäklaren. Varmt välkomna!
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Hall:

Vi tar hissen från markplan upp till tredje våningen där vi välkomnas in i trevlig hallmiljö, direkt till vänster finns det utrymme för hatt- och skohylla. På golv ligger snyggt parkettgolv som är genomgående för hela våningen tillsammans med ljusa väggar. Längre fram i hallen finner vi ytterligare förvaring via garderober samt gott om plats för förvaring/bokhyllor.

Sovrum:

Det första sovrummet sovrummet finner vi direkt till vänster om i hallen. Ett sovrum i bra storlek som möbleras efter behov. Funkar perfekt som barnrum, gästrum eller varför inte ett kontorsrum. I samtliga sovrum ligger snyggt parkettgolv och ljusa väggar. Det andra sovrummet är stort och rymligt med plats för dubbelsäng, sängbord och möblering efter önskemål.

Vardagsrum:

Rymligt och trevligt vardagsrum med öppen planlösning med plats för att möblera med soffgrupp och mer därtill. Vi får generöst ljusinsläpp från stora fönsterparti och via köket, den helglasade dörren som leder oss ut till den härliga balkongen i underbart söderläge. Här finns plats att möblera efter önskemål och avnjuta solen under sköna sommardagar. Inom snar framtid finner vi en grönskande park intill balkongen som kommer bidra med härligt grönskande vy från vardagsrummet.

Kök:

Via vardagsrummet når vi lägenhetens stilrena kök som är placerat i öppen planlösning med vardagsrummet och i anslutning finns en rymlig matplats och dessutom direkt access till balkong där man kan avnjuta frukosten i solen. Grå / ljusgrå köksinredning från IKEA med ljusgråa luckor upp till och gråa luckor nertill, bänkskiva i laminat och ovan arbetsytor finns vitt kakel. Köket erbjuder kyl/frys side by side, inbyggd mikrovågsugn, diskmaskin, spishäll, ugn och köksfläkt. Goda förvaringsmöjligheter finns i över- och underskåp.

Badrum:

Helkaklat badrum med grått klinkers på golv och vitt kakel på väggarna. Detta badrum är utrustat med WC, vackert badkar, handfat med kommod och spegel ovanför. Här finns egna tvättmöjligheter med tvättmaskin och torktumlare, bänkskiva i laminat ovan och ytterligare plats till förvaring finns ovan tvätt,- och tork, praktiskt.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Lägenhetsnummer förening:

1-1204

Lägenhetsnummer register:

1204

Andel i förening:

1.2481 %

Pantsättning:

Ja

Byggnad

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2021

Fönster:

3-glas

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Energideklaration:

Energiklass: B
Primärenergital: 47 kWh/m²/år
Utförd
Datum: 2020-12-17

Förening

Namn:

Brf Sola

Organisationsnummer:

769636-5274

E-post adress:

brfsola@gmail.com

Allmänt om föreningen:

Brf Sola är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 93 lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt. Föreningens hus byggdes år 2020 och föreningen äger marken.

Gemensamma utrymmen:
Barnvagnsrum och cykelförråd finns i källaren.

Gemensam innergård finns med grill samt utemöbler.

Äger föreningen marken:

Ja.

Äkta bostsrättsförening:

Ja

Parkering/garage:

I föreningen finns 49 garageplatser som kan hyras till en kostnad om 900 kr/månad (garageplatserna går via en gemensamhetsanläggning med kringliggande fastigheter). Separat kösystem tillämpas. På föreningens fastighet finns även 2 bilpoolsplatser och 3 ellådscyklar att hyras efter behov.

Bredband/TV:

Föreningen har fiberanslutning via Tele2 för TV, bredband och telefoni. Ett obligatoriskt tillägg om 178 kr/månad tillkommer till avgiften för grundutbud med ca 15 TV-kanaler och internet-anslutning (100/100 Mbit/s) samt möjlighet till IP-telefoni.

Renoveringar:

Entreprenaden blev godkänd på ett slutmöte den 16 december 2020. Garantitiden är 5 år för entreprenaden och garantibesiktningen ska verkställas inom 2 år från godkänt entreprenad.

Tillåter föreningen delat ägande:

Ja.

Ekonomi:

I dagsläget finns ingen planerad avgiftsförändring.

Den ekonomiska förvaltningen sköts av BoNea Förvaltning.

Föreningen tar ut följande avgifter av bostadsrättshavaren i samband med överlåtelsen:
Överlåtelseavgift om 3,5 % av årets prisbasbelopp.
Pantsättningsavgift om 1,5 % av årets prisbasbelopp.

Övrigt:

Ovanstående information är inhämtad ifrån berörd föreningen, 2021-10-22. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant från föreningen.

Allmänt om lägenheten

Andelstalen är angivna av föreningens ekonomiska förvaltare.

Ett obligatoriskt tillägg tillkommer på 178 kr för kabel-TV, 100/100 mbit/s bredband samt IP-telefoni.

Föreningen tillämpar gemensam el. Föreningen delar helt enkelt på abonnemangskostnaden – en lönsam modell för de boende i en bostadsrättsförening i ett flerbostadshus.

Bostadsrättsinnehavaren disponerar över ett källarförråd.

Omgivning

Allmänt om området:

Västra Hamnen som närmast kan liknas vid en stad i staden, har växt upp som en frisk fläkt och verkligen gjort avtryck. Inte bara i Malmö och Sverige utan över hela världen. Turning Torso som sträcker sig upp över hela området har blivit ett välkänt landmärke. All tänkbar service finns inom promenadavstånd och det finns inte bara restauranger och fik utan även förskolor, skolor, resebyrå, gallerier, ölpub, klädaffärer - ja listan kan göras hur lång som helst! Ta god tid på er att gå runt bland gränderna och insup atmosfären och havsluften, så kommer även ni förstå varför Västra Hamnen är det i särklass populäraste området i Malmö att bo på! Nya mötesplatser såsom Malmö Live och kvarteret Tyfonen utvecklar även området ännu mer och gör det än mer attraktivt!

Västra Hamnen ligger bara minuter från Malmö Central. Tack vare Citytunneln har det nu blivit ännu enklare att ta sig både norrut och söderut till kontinenten. Tåg och bussar trafikerar också våra närliggande flygplatser Sturup och Kastrup på den danska sidan. Länsbussar samt många av Malmös lokala bussar utgår också från Malmö Central. Vill man åka buss i närområdet så trafikeras både Dockan och Västra Hamnen tätt.

Som nämnt är serviceutbudet stort i området. Ica Maxi, Lidl, Coop, Systembolaget, apotek och gym finns inom gångavstånd och erbjuder ett stort och varierande utbud.

För barnen finns fina lekparker och ett dopp i havet ligger bara några hundra meter bort. Förskolor och grundskola F-9 finner du också i Västra Hamnen men även gymnasium och Malmö högskola håller till här.

Många av bostadsrättsföreningarna i Västra Hamnen har egna garage, men för gäster finns det gott om både parkeringshus och parkeringsplatser att tillgå.

I Västra Hamnen bor du bekvämt och enkelt!

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.