Malmö, Västra Hamnen
Lilla Varvsgatan 35C
3 495 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 4 001 kr
Inkl. värme och kallvatten.
Boarea: 73 m2
areakälla: Föreningens information
Rum: 2
Våning: 5 av 7
Hiss: Ja Hiss från markplan.
Balkong: Ja
 

Nyproducerad tvåa om 73 kvm på våning fem med balkong om 13 kvm i bästa söderläge!

I hjärtat av Västra Hamnen växer Västra Park fram, ett synnerligen attraktivt område med välplanerad och harmonisk bebyggelse signerat välrenommerade White arkitekter. Här bor man på bekvämt promenadavstånd till såväl kajpromenaden som till Centralen och absoluta city. Precis invid grönskande Varvsparken finns nu möjlighet till en suverän tvårummare, som karaktäriseras av behagliga skandinaviska toner såsom genomgående vitpigmenterade parkettgolv och smakfullt Vedumkök i vitt. Härligt luftigt och ljust med öppen planlösning mellan kök och allrum, som lockar med access till njutbar balkong i solvänligt söderläge. Vidare erbjuds ett rymligt sovrum med bra förvaring och ett helkaklat badrum om ca 8 kvm med dusch och egna tvättmöjligheter.

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare, Teamchef & Partner Edvin Karajkovic
0705-67 48 77 edvin.karajkovic@vaningen.se

Visningar.

Söndag 2 Oktober
14:45 - 15:15
Bokad visning! Boka via hemsidan eller kontakta mäklaren. Varmt välkomna!
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Hall:

Med hiss från markplan tar vi oss enkelt upp till femte våningen. Här välkomnas vi in till en trivsam hall som erbjuder bra förvarings- och avhängningsmöjligheter direkt på vänster sida bakom två skjutdörrar i vitt. På golvet ligger vitpigmenterad askparkett som samspelar fint med de vita väggarna som är genomgående för hela våningen.

Vardagsrum:

Från hallen, vidare in i våningen når vi det väl tilltagna vardagsrummet om ca 28 kvm som är placerat i öppen planlösning med köket. Rummets väldisponerade kvadrat gör det möjligt att möblera en härlig soffa, matbord och mer därtill. På golvet ligger vitpigmenterad askparkett och väggarna är vita. Ett härligt ljusinsläpp får vi ifrån fönster i två väderstreck och härifrån tar vi steget ut till våningens njutbar, väl tilltagna balkong om 13 kvm i bästa söderläge med plats att möblera utefter önskemål. Här slår vi oss gärna ner under årets varma dagar.

Sovrum:

Ett väl tilltaget sovrum om ca 13 kvm som kan enkelt möbleras med både dubbelsäng samt tillhörande möblemang utefter önskemål. Utmärkta förvaringsmöjligheter erbjuds i en klädkammare om ca 3 kvm. På golvet ligger vitpigmenterad askparkett och väggarna är vita.

Kök:

Stilfullt kök från Vedum med köksluckor i vitt som kombineras fint med den gråmelerade bänkskivan i laminat och kakel i vitt ovanför. Den maskinella utrustningen från Siemens består av induktionshäll, integrerad diskmaskin, inbyggnadsugn- och mikrovågsugn, kombinerad kyl och frys samt fläkt från Franke. På golvet ligger vitpigmenterad askparkett och väggarna är vita.

Badrum:

Helkaklat badrum med grå klinker och kakel. Badrummet är inrett med wc, handfat med kommod, spegel, handdukstork, dusch samt tvätt- och torktumlare med arbetsbänk och vägghängt skåp för förvaring ovanför, praktiskt och bekvämt.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Lägenhetsnummer förening:

3-1401

Lägenhetsnummer register:

1401

Andel i förening:

1.56972 %

Pantsättning:

Ja

Byggnad

Fastighetsbeteckning:

Malmö SJÖPORTEN 1

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2022

Fönster:

3-glas

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

FTX

Energideklaration:

Utförd: Behövs ej

Förening

Namn:

Brf Norra Sjöporten

Organisationsnummer:

769636-1117

Allmänt om föreningen:

Brf Norra Sjöporten äger fastigheten Malmö Sjöporten 3 och omfattar 57 lägenheter som upplåts med bostadsrätt samt 3 hyreslokaler. Föreningens adresser är Einar Hansens Esplanad 27A-B, Lilla Varvsgatan 33, 35A-35D och Stapelbäddsgatan 22. Föreningen är medlem i gemensamhetsanläggning, se ekonomisk plan.

Gemensamma utrymmen:
Föreningen har en övernattningslägenhet med ingång via trapphus 2. Det finns även miljörum och cykelverkstad med ingång via innergården. Gården förväntas stå klar under hösten 2022 och det kommer att finnas gräsytor, pergola och ett soldäck samt plats för umgänge.

I avgiften ingår kallvatten och värme. Varmvatten och hushållsel debiteras separat efter förbrukning.

Äger föreningen marken:

Ja.

Äkta bostsrättsförening:

Ja

Parkering/garage:

Föreningen disponerar 32 garageplatser i gemensamt källargarage som delas med grannfastigheten. Pris för garageplats är ca 1150 kr/månad. Kösystem tillämpas. Föreningen disponerar även 1 bilpoolsplats samt en HCP som delas med två andra fastigheter. Medlemskap för bilpool är kostnadsfritt i tio år.

Bredband/TV:

Föreningen är ansluten till TV, bredband och IP-telefoni via Tele2. För detta tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 199 kr/månad.

Renoveringar:

Nybyggnation. Bygg-garantier föreligger.

Ekonomi:

Se ekonomisk plan för prognos.

Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av Nabo.

Föreningen tar ut följande avgifter i samband med överlåtelsen:
Överlåtelseavgift om 2,5 % av årets prisbasbelopp betalas av köparen.
Pantsättningsavgift om 1 % av årets prisbasbelopp, betalas av pantsättaren.

Överlåtelseavgift:

1208 kr betalas av köparen

Pantsättningsavgift:

483 kr betalas av köparen

Övrigt:

Föreningsinformationen är inhämtad från ekonomisk plan och säljbroschyr. Spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifterna mer representant från styrelsen före ett köp.

Allmänt om lägenheten

Debitering för förbrukat varmvatten och hushållsel tillkommer efter verklig förbrukning. Det tillkommer obligatoriskt tillägg om 196:-/månad för TV/bredband/IP-telefoni.

Säljaren disponerar över ett förråd i källaren.

Omgivning

Allmänt om området:

Västra Hamnen som närmast kan liknas vid en stad i staden, har växt upp som en frisk fläkt och verkligen gjort avtryck. Inte bara i Malmö och Sverige utan över hela världen. Turning Torso som sträcker sig upp över hela området har blivit ett välkänt landmärke. All tänkbar service finns inom promenadavstånd och det finns inte bara restauranger och fik utan även förskolor, skolor, resebyrå, gallerier, ölpub, klädaffärer - ja listan kan göras hur lång som helst! Ta god tid på er att gå runt bland gränderna och insup atmosfären och havsluften, så kommer även ni förstå varför Västra Hamnen är det i särklass populäraste området i Malmö att bo på! Nya mötesplatser såsom Malmö Live och kvarteret Tyfonen utvecklar även området ännu mer och gör det än mer attraktivt!

Västra Hamnen ligger bara minuter från Malmö Central. Tack vare Citytunneln har det nu blivit ännu enklare att ta sig både norrut och söderut till kontinenten. Tåg och bussar trafikerar också våra närliggande flygplatser Sturup och Kastrup på den danska sidan. Länsbussar samt många av Malmös lokala bussar utgår också från Malmö Central. Vill man åka buss i närområdet så trafikeras både Dockan och Västra Hamnen tätt.

Som nämnt är serviceutbudet stort i området. Ica Maxi, Lidl, Coop, Systembolaget, apotek och gym finns inom gångavstånd och erbjuder ett stort och varierande utbud.

För barnen finns fina lekparker och ett dopp i havet ligger bara några hundra meter bort. Förskolor och grundskola F-9 finner du också i Västra Hamnen men även gymnasium och Malmö högskola håller till här.

Många av bostadsrättsföreningarna i Västra Hamnen har egna garage, men för gäster finns det gott om både parkeringshus och parkeringsplatser att tillgå.

I Västra Hamnen bor du bekvämt och enkelt!

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.