Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Malmö, Västra Hamnen
Masttorget 5
2 695 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 2 590 kr
Inkl. VA och Värme
Boarea: 47 m2
areakälla: Föreningens information
Rum: 2
Våning: 5 av 7
Hiss: Ja Hisss från markplan
Balkong: Ja
 

Tvårummare på perfekt läge i Västra hamnen med stor generös västerbalkong!

Välplanerad exklusiv tvårummare på utmärkt läge på Masttorget i Västra hamnen! Härliga materialval, öppen planlösning mellan kök vardagsrum, socialt! Lägenheten erbjuder ett härligt ljusinsläpp. Stor balkong i bästa västerläge med många soltimmar, utsikt mot torget. Låg månadsavgift får du på köpet!

Västra Hamnen är en rofylld oas, endast ett stenkast från stadspulsen. Utanför dörren finns allt man behöver inom bekvämt avstånd och att promenera omkring här inger en alldeles speciell känsla. De mysiga snirklande gatorna, kantade av små mysiga caféer, originella butiker och trendiga restauranger, leder dig tryggt runt i stadsdelen som utgjort en del av Malmös moderna historia. Välkommen att höra av er vid intresse!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Aicha Karim
0707-67 92 77 aicha.karim@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Vi tar hissen från markplan upp på femte våningen och bakom entrédörren inviterar en yteffektiv hallmiljö och en hall som inte stjäl onödiga kvadrat. Avhängningsmöjlighet direkt i hallen.

Vardagsrum:

Vardagsrum och kök bildar en sällskapsavdelning signerad ljus och rymd. Väldigt socialt! Allrummet rymmer både soffsida och generös matplats för sex sittande vid bordet. Rymlighteten skapar gynsamma förutsättningar för möbleringen. Härifrån når vi också den fantastiska balkongen i bästa västerläge, här kan man njuta av många soltimmar! Härligt djup på balkongen gör den lätt möblerad!

Kök:

Stommar och luckor från Vedum. Ett kök med perfekt planlösningen med öppenhet mot vardagsrummet.

Sovrum:

Sovrummet ligger centrerad och här har man gott om förvarings möjligheter. Närhet till våningens badrum. Bra till sin storlek och välutrustat med en rymlig skjutdörrsgarderob längs hela väggen.

Badrum:

Från hallen når vi badrummet, helkaklat i ljusa toner. Här finns också egen tvätt avdelning med tvättmaskin och torktumlare. Bekväm belysning med spotlights i taket.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Lägenhetsnummer förening:

253

Lägenhetsnummer register:

1403

Andel i årsavgift:

0.90053 %

Pantsättning:

Ja

Byggnad

Fastighetsbeteckning:

Bommen 1

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2016

Fönster:

3-glas

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

FTX

Energideklaration:

Energiklass: F
Primärenergital: 89 kWh/m²/år
Utförd
Datum: 2018-12-05

Förening

Namn:

Brf Skeppsträdgården 1

Organisationsnummer:

769628-3865

E-post adress:

skeppstradgarden1@gmail.com

Allmänt om föreningen:

Brf Skeppsträdgården 1 är en äkta förening som bildades 2016 i samband med byggnationen. Huset byggdes av Hökerum Bygg AB. Det finns 87 lägenheter i föreningen, samtliga upplåts med bostadsrätt och det finns även 2 hyresrättslokaler. Föreningens tekniska och ekonomiska förvaltning sköts av Bredablick Förvaltning AB.

Gemensamma utrymmen:
Två övernattningsrum och en festlokal finna att hyra. Samtliga utrymmen är placerade på entréplan. Det finns även en gemensam mindre takterrass på våning sju. Föreningen delar mysig innergård med utemöbler och grönska tillsammans med grannföreningen. Barnvagnsförråd finns i garaget på källarplan och i markplan. Cykelförråd finns i anslutning till Stormastgatan och Märsgränd.

Äger föreningen marken:

Ja

Äkta bostsrättsförening:

Ja

Parkering/garage:

Föreningens garage delas med Brf Skeppsträdgården 2 och föreningen förfogar över 3 utvändiga parkeringsplatser samt 44 garageplatser som kan hyras till en kostnad om 950 kr/månad.

Föreningens medlemmar har kostnadsfritt medlemsskap i M fram till 2026 -12-01. Det som ingår är M medlemsskapsnivå Lagom.

Bredband/TV:

TV: Föreningen har TV via fiber, Tele2.
Internet: Föreningen har bredband via fiber, Tele2 (100/10 Mbit/s)
Ett obligatoriskt tillägg på månadsavgiften om 171 kr tillkommer för avtalet med Tele2.

Renoveringar:

Utförda renoveringar:
2-årsbesiktning av fastigheten mars 2019.

Kommande renoveringar:
Då fastigheten är nybyggd finns det i dag inga renoverings- eller underhållsbehov. Föreningen följer en underhållsplan som upprättades 2019 och sträcker sig fram till 2048.

Tillåter föreningen delat ägande:

Ja

Ekonomi:

I dagsläget finns det ingen planerad avgiftsförändring.

Bredablick förvaltning AB sköter föreningens ekonomiska förvaltningen.

Följande avgifter tas ut i samband med överlåtelsen:
Överlåtelseavgift 2,5 % av gällande prisbasbelopp, köparen betalar (ca 1208 kr år 2022).
Pantsättningsavgift 1 % av gällande prisbasbelopp per pant betalas av pantsättaren (ca 483 kr år 2022).

Överlåtelseavgift:

1208 kr betalas av köparen

Pantsättningsavgift:

483 kr betalas av köparen

Övrigt:

Besök gärna föreningens hemsida för mer information: https://brfskeppstradgarden1.bostadsratterna.se/

Ovanstående information är inhämtad ifrån berörd förening 2022-04-07. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant från föreningen.

Allmänt om lägenheten

Lägenhetsinnehavaren disponerar ett källarförråd.

En obligatorisk kostnad på 155kr/månad tillkommer för bredband.

Föreningens medlemmar har kostnadsfritt medlemsskap i Sunfleet fram till 2026-12-01.
Det som ingår är Sunfleets medlemsskapsnivå Small. För mer info om priser för bilhyra, se Sunfleets hemsida.

Omgivning

Allmänt om området:

Västra Hamnen som närmast kan liknas vid en stad i staden, har växt upp som en frisk fläkt och verkligen gjort avtryck. Inte bara i Malmö och Sverige utan över hela världen. Turning Torso som sträcker sig upp över hela området har blivit ett välkänt landmärke. All tänkbar service finns inom promenadavstånd och det finns inte bara restauranger och fik utan även förskolor, skolor, resebyrå, gallerier, ölpub, klädaffärer - ja listan kan göras hur lång som helst! Ta god tid på er att gå runt bland gränderna och insup atmosfären och havsluften, så kommer även ni förstå varför Västra Hamnen är det i särklass populäraste området i Malmö att bo på! Nya mötesplatser såsom Malmö Live och kvarteret Tyfonen utvecklar även området ännu mer och gör det än mer attraktivt!

Västra Hamnen ligger bara minuter från Malmö Central. Tack vare Citytunneln har det nu blivit ännu enklare att ta sig både norrut och söderut till kontinenten. Tåg och bussar trafikerar också våra närliggande flygplatser Sturup och Kastrup på den danska sidan. Länsbussar samt många av Malmös lokala bussar utgår också från Malmö Central. Vill man åka buss i närområdet så trafikeras både Dockan och Västra Hamnen tätt.

Som nämnt är serviceutbudet stort i området. Ica Maxi, Lidl, Coop, Systembolaget, apotek och gym finns inom gångavstånd och erbjuder ett stort och varierande utbud.

För barnen finns fina lekparker och ett dopp i havet ligger bara några hundra meter bort. Förskolor och grundskola F-9 finner du också i Västra Hamnen men även gymnasium och Malmö högskola håller till här.

Många av bostadsrättsföreningarna i Västra Hamnen har egna garage, men för gäster finns det gott om både parkeringshus och parkeringsplatser att tillgå.

I Västra Hamnen bor du bekvämt och enkelt!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.