Malmö, Västra Hamnen
Flaggskeppsgatan 2
3 750 000 kr som utgångspris
Avgift: 5 209 kr
inkl. vatten, elnätsavgift , värme, basutbud för TV, bredband (upp till 100 mbps via Telia) och IP telefoni. Förbrukning av el tillkommer.
Boarea: 71 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 3
Våning: 5 av 6
Hiss: Ja Hiss från markplan.
Balkong: Ja
 

Modern trerummare med njutbar balkong i direktaccess!

På utmärkt läge näst högst upp i huset med stor njutbar balkong väntar här ett synnerligen smakfullt hem med ett strålande ljusinsläpp från flertalet generösa fönsterpartier och luftig semiöppen planlösning mellan kök och generösa allrumskvadrat. Vacker och tidlös ekparkett samspelar med väggar i vitt som matchar kökets smakfulla interiör och tillhörande kvalitativa maskinpark. Vidare finner vi två bra sovrum, god förvaring i skjutdörrsgarderober och ett stilrent helkaklat badrum med tvättfaciliteter i form av tvättmaskin samt ett ljusbringande fönsterparti. Här bor du granne med havet och härliga promenadstråk samt med ett brett serviceutbud i direkt anknytning. Dessutom har ni citys stora utbud av allt ifrån shopping till nöjen av alla dess slag och restauranger bara en kort promenad bort. Varmt välkomna på visning!

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare Filip Svensson
0704-15 10 10 filip.svensson@croisette.se

Visningar.

Onsdag 4 Oktober
18:00 - 18:30
Bokad visning! Boka via hemsidan eller kontakta mäklaren. Varmt välkomna!
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Hall:

Med hiss från markplan når vi våning fem där hallen bjuder in med tidlös ekparkett, som tillsammans med väggar i vitt utgör ett genomgående inslag för hela bostaden. Här finns gott om plats för avhängning av ytterkläderna samt förvaring i skjutdörrsgarderob.

Badrum:

Helkaklad badrumsmiljö, där ljusgrå klinker harmonierar med vitkaklade väggar och tak med infällda spotlights samt ljusbringande fönsterparti. Välutrustat med handfat, wc-stol, spegelskåp och dusch. Här finns även tvättfaciliteter i form av kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Vardagsrum:

Vidare in inviterar vida allrumskvadrat i en semiöppen planlösning med kök. Här inryms med lätthet både soffgrupp och sköna fåtöljer samt separat matplats. Strålande ljus ifrån stora fönsterpartier förstärker det luftiga intrycket som ackompanjeras av helglasad terrassdörr ut mot våningens trevliga och generösa balkong med plats för grill samt loungemöblemanget.

Kök:

Kök som uppdaterats år 2021 med en påkostad bänkskiva i kalksten, nya beslag, ny blandare och vask samt ett kakel i grått ovanför som agerar stänkskydd. Maskinparken består av kyl (Electrolux) och frys (Elektro Helios) i fullhöjd, kombinerad ugn och spishäll (Bosch), fläkt (2022), inbyggnadsmikro (Electrolux) och diskmaskin (Bosch). På golvet vilar ekparkett och väggarna är vita.

Sovrum:

Våningens insynsskyddade mastersovrum rymmer enkelt både dubbelsäng och tillhörande möblemang. Fint ljusinsläpp från trevligt fönsterparti ackompanjeras av fransk balkong med havsglimt. Stilsäker ekparkett möter väggar i vitt samt praktisk förvaring i flertalet garderober längst med ena väggen.

Sovrum:

Våningen andra sovrum kan med fördel nyttjas som barnrum, gästrum eller hemmakontor och förser oss med en enhetlig inredning med ekparkett i samspel med vita väggar och ljusbringande fönsterparti.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.