Objektet är sålt.
För mer information, kontakta mäklaren.
Malmö, Västra Hamnen
Lilla Varvsgatan 35B
Boarea: 52 m2
areakälla: ekonomisk plan
Rum: 2
Våning: 3 av 7
Hiss: Ja
Balkong: Ja
 

Stilfull nyproduktion invid grönskande parkmiljö.

I hjärtat av Västra Hamnen växer Västra Park fram, ett synnerligen attraktivt område med välplanerad och harmonisk bebyggelse signerat välrenommerade White arkitekter. Här bor man på bekvämt promenadavstånd till såväl kajpromenaden som till Centralen och absoluta city. Precis invid grönskande Varvsparken finns nu möjlighet till en suverän tvårummare, som karaktäriseras av behagliga skandinaviska toner såsom genomgående vitpigmenterade parkettgolv och smakfullt Vedumkök i vitt. Härligt luftigt och ljust med öppen planlösning mellan kök och allrum, som lockar med access till njutbar balkong i solvänligt söderläge. Vidare erbjuds ett rymligt sovrum med bra förvaring och ett helkaklat badrum med dusch och egna tvättmöjligheter.

Eftersom lägenheten säljs på ritning och fn är under byggnation, är ingen visning möjlig. Inflyttning är i juni 2022. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare & Partner Anni Johansson
0708-23 09 82 anni.johansson@vaningen.se

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.