Malmö, Västra Hamnen
Einar Hansens esplanad 20A
2 795 000 kr som utgångspris
Avgift: 3 247 kr
inkl. värme och bostadsrättstillägg. Ett obligatoriskt tillägg för bredband/TV/IP-telefoni tillkommer om 163 kr/månad. Total månadsavgift blir 3 410 kr. Utöver detta har föreningen individuell mätning av kall- och varmvatten samt elförbrukning.
Boarea: 53 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 2
Våning: 7 av 7
Hiss: Ja Hiss från markplan.
Balkong: Ja
 

Modern takvåning med njutbar balkong!

Högst upp i huset, med hiss från markplan, väntar här en synnerligen smakfull takvåning med ett strålande genomgående ljusinsläpp och en luftig, öppen planlösning mellan elegant köksinteriör i vitt från Vedum samt generösa allrumskvadrat. Stilsäker ekparkett samspelar med målade väggar i vitt med matchande fondväggar. Vidare finner vi ett bra sovrum med utmärkta förvaringsmöjligheter i flertalet garderober och ett stilrent badrum i helkaklat utförande med dusch och egna tvättfaciliteter i form av tvättmaskin och torktumlare. Lägg där till en inbjudande balkong av vida kvadrat som förser oss med en härlig fri utsikt. Här bor du endast en kort promenad bort från salta havsdopp och ett brett utbud av restauranger samt välsorterade matbutiker. Vill du in till centrum tar du dig enkelt dit till fots, cykel eller buss. Varmt välkomna på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Amar Karaman
0704-44 39 72 amar.karaman@vaningen.se

Visningar.

Söndag 5 Februari
15:00 - 15:30
Bokad visning – boka via hemsidan eller kontakta mäklaren. Varmt välkomna!
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Hall:

Hallen är inbjudande med stilsäker parkett i trestavig ek, som tillsammans med väggar i vitt utgör ett genomgående inslag för bostaden. Här finns gott om plats för avhängning av ytterkläderna och även förvaring i en garderob.

Badrum:

Helkaklat badrum med mörk klinker på golv och vitt kakel på väggar. Inredningen består av wc, handfat med vit kommod, spegelskåp, handdukstork och dusch med vikdörrar i frostat glas. Här finns även integrerad klädvård med tvättmaskin och torktumlare från Bosch med bänkskiva i grå laminat samt med förvaring i vita skåp ovan.

Kök:

Vidare in finner vi en smakfull köksinteriör från Vedum, där släta luckor i vitt samspelar med arbetsytor i mörkt laminat med svart kakel ovan. Den maskinella utrustningen från Bosch består av kombinerad kyl och frys, integrerad diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn, inbyggd varmluftsugn, spishäll och fläkt.

Vardagsrum:

I en öppen planlösning med köket inviterar vida allrumskvadrat med parkett i trestavig ek, som möter väggar i vitt med effektfull fondvägg i sober kulör. Strålande ljus ifrån stora fönsterpartier förstärker det luftiga intrycket och här inryms med lätthet såväl soffgrupp som middagsbord för familj och vänner. Fönsterpartiet ackompanjeras av en glasad terrassdörr som leder oss vidare ut till den inbjudande balkongen i österläge där plats finns för det lilla loungemöblemanget.

Sovrum:

Sovrummet stoltserar med samma stilfulla kombination som i övriga delar av bostaden i form av parkett i ek och målade väggar i vitt med stämningshöjande fondvägg. Praktisk förvaring finns i flertalet garderober.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.