Malmö, Västra Hamnen
Vimpelgatan 23
4 895 000 kr
Avgift: 5 311 kr
Obligatoriska tillägg tillkommer om 241/månad för värmeleverans (fast avgift) och 168 kr/månad för digital-TV, telefoni och bredband. Föreningen har individuell mätning av värme, varmvatten och kallvatten. Avlösning görs kvartalsvis och debitering sker månadsvis med eftersläpning utefter faktiskt förbrukning. Föreningen har även gemensam el och hushållen debiteras efter faktiskt förbrukning.
Boarea: 96.3 m2
Rum: 3
Våning: 3 av 6
Hiss: Ja Hiss från markplan.
Balkong: Ja
 

Havsnära trerummare med ljuvlig gårdsvänd balkong i sydväst!

Vi välkomnar denna ljuvliga bostad i vackra Västra Hamnen, med havet som närmaste granne. Planlösningen är magnifik med öppna sällskapsytor som fullkomligt badar i ljus från stora vackra fönsterpartier. Den charmiga balkongen om ca 16 kvm vetter mot föreningens innergård och är belägen i skönt sydvästläge med Turning Torso i blickfånget, det här är självklart favoritplatsen som vi tillbringar många fina sommarkvällar på. Två generösa sovrum bjuds det på och pricken över i:et det, fina burspråket som stoltserar i ett av rummen. Vidare finner vi två badrum, en rymlig walk in closet med fönster som även kan användas som kontor och ett praktiskt förråd på balkong. Ett fulländat boende på smarta kvadrat, populär och välskött förening med bekvämligheter såsom hiss och garage, belägen på skyddat läge och här bor vi endast ett stenkast från havet, badbryggor, folkliv, ljuvliga solnedgångar och med närhet till grönskande promenadstråk samt Masttorgets breda serviceutbud. Hjärtligt välkomna till ett hem med hög livskvalité som inte är värd att missa!

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare Safeer Samawi
0733-92 74 16 safeer.samawi@croisette.se

Visningar.

Torsdag 8 Juni
18:45 - 19:15
Söndag 11 Juni
15:00 - 15:30

Bostadsbeskrivning

Hall:

Välkomnande entré genom säkerhetsdörr, här erbjuds bra förvaring i såväl dubbelgarderob som avhängningsutrymme. På golvet vilar mörkt klinker som övergår i parkett som kombineras med vita väggar.

Badrum:

På vardera sida i hallen finner ni bostadens två badrum. Det större bjuder på mörk klinker och vitt kakel samt dekorativ stenvägg. Badrummet är inrett med vägghängd wc, handfat med underskåp, spegelskåp med belysning, badkar och handdukstork. Vit arbetsbänk i laminat med tvättmaskin (Bosch) och torktumlare (Electrolux) under, infällda spotlights i tak och golvvärme.

Badrum:

Mörk klinker och vitt kakel. Badrummet är inrett med vägghängd wc, handfat med vit kommod, spegelskåp, dusch med duschvägg i glas, handdukstork, golvvärme och infälda spotlights i tak.

Kök:

Det u-formade köket från Vedum ligger i anslutning till vardagsrum och matplats och har en stilren, tidlös utformning med rostfria vitvaror. Släta luckor kombineras med mörkt kakel ovan bänkskiva i laminat. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys (Electrolux), inbyggd varmluftsugn (Electrolux), induktionshäll (Scott Ceran), fläkt (Fläkt Woods), inbyggd mikrovågsugn (Elektrolux) och diskmaskin (Electrolux). Parkettgolv och vita väggar.

Vardagsrum:

Vardagsrummet ligger i social och öppen planlösning i vinkel med matplats och kök. De stora fönsterpartierna som löper längst med hela rummet från golv till tak ger rummet en känsla av rymd. Härifrån nås även den inbjudande och väl tilltagna balkongen.

Sovrum 1:

Master bedroom vetter ut mot Vimpelgatan och havet. Goda förvaringsmöjligheter i både garderober samt egen klädkammare. På golvet ligger fin parkett i ek som kombineras med naturnära färg på väggen. Det charmiga burspråket skänker härligt med ljus.

Sovrum 2:

Även det mindre sovrummet vetter ut mot Vimpelgatan och havet och erbjuder förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober. Precis som i övriga rum ligger det parkettgolv som kombineras med blå toner på väggen.

Passage:

Parkettgolv och vita väggar. Plats för avhängning och ytterligare förvaringsmöjligheter i garderober.

Walk in closet:

Parkettgolv och grå väggar.

Förråd:

Lägenhetsinnehavaren disponerar för närvarande över ett källarförråd.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.