Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Malmö, Varvsstaden
Solhöjdsgatan 9
1 295 000 kr utgångspris
Avgift: 2 030 kr
inkl. värme och vatten.
Boarea: 28 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 1
Våning: 3 av 7
Hiss: Ja
 

Välplanerad 1:a på utmärkt läge!

Nu finns det möjlighet att förvärva denna nyproducerade 1:a i Brf Varvskajen 2. Här erbjuds en väldisponerad lägenhet med stilfullt kök i öppen planlösning med allrummet som kan möbleras utefter önskemål, badrum med tvättmöjligheter och dessutom bra förvaringsmöjligheter. Tack vare den suveräna planlösning får man alla funktioner smart planerat. Här bor man centralt i ett växande område med närhet till hav och härliga grönområden samtidigt som det även finns ett brett serviceutbud precis utanför dörren med matbutiker, caféer och restauranger. Bli den första att flytta in i denna välplanerade våning. Varmt välkomna på visning!

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Med hiss från markplan tar vi oss upp till tredje våningen och här tar vi oss in till en trevlig lägenhet. Hallen erbjuder bra förvarings- och avhängningsmöjligheter i en skjutdörrsgarderob. På golvet ligger mattlackad ekparkett och väggarna är vita.

Kök:

Stilfullt kök från Marbodal med skåpsluckor i grått som kombineras fint med ljusgrå, terrazzomönstrad bänkskiva i laminat som flyter samman upp mot väggfront. Den rostfria maskinparken från Siemens består av induktionshäll, inbyggnadsugn- och mikrovågsugn, kombinerad kyl och frys, diskmaskin och fläkt från Franke. På golvet ligger mattlackad ekparkett och väggarna är vita.

Allrum:

Den öppna planlösningen mellan kök och allrum skapar en härlig social atmosfär. Här möblerar vi med enkelhet utefter behov och önskemål. På golvet ligger mattlackad ekparkett och väggarna är vita.

Badrum:

Helkaklat badrum med grå klinker och vitt kakel. Badrummet är inrett med wc, handfat med kommod, spegel, handdukstork och dusch. Här är även bekvämt inrett med kombinerad tvättmaskin och torktumlare (Siemens) med ljusgrå, terrazzomönstrad arbetsbänk i laminat och vägghängt skåp för förvaring ovanför.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Lägenhetsnummer förening:

B11204

Lägenhetsnummer register:

1204

Andel i förening:

0.90711 %

Pantsättning:

Nej

Byggnad

Fastighetsbeteckning:

Träförrådet 4

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2022

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

FTX

Energideklaration:

Utförd: Ej utförd

Förening

Namn:

Brf Varvskajen 2

Organisationsnummer:

769637-5182

Allmänt om föreningen:

Brf Varvskajen 2 är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen består av ett hus i sju våningar med 72 lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt samt 1 lokal. Totalentreprenad via Peab.

I föreningen finns en stor gemensam takterrass utrustad med möbler och pergola för sommarens alla tillställningar. I föreningen finns även en gemensam gård med pergola, sittplatser och grillplats. Cykelparkeringar finns under tak på gården. Cykelplatser finns även i källare samt en cykelservicestation. På gården finns en verktygsvägg för enkel cykelservice. Miljörum med källsortering finns i fastigheten med ingång från Solhöjdsgatan.

Nyttjandet och skötseln av gården delas med grannföreningen Brf Varvskajen.

Äger föreningen marken:

Ja

Äkta bostsrättsförening:

Ja

Parkering/garage:

Föreningen har inget eget garage. 77 P-platser garanteras i kommande P-hus på andra sidan kvarteret, dessa platserna delas med Brf Varvskajen. I väntan på att detta färdigställs, om det ej är klart till inflyttning, tillhandahålls markparkering bredvid kvarteret.

Gemensam bilpool finns att tillgå med 2 elbilar som ingår i kvarteret inklusive laddstation via Ourgreencar och även cykelpool finns med 2 el-lådcyklar.

Bredband/TV:

Föreningen är ansluten till Telia Triple-play, kanalpaket lagom, bredband 100/100 Mbits, och IP-telefoni. Ett obligatoriskt tillägg om 169 kr/månad tillkommer till månadsavgiften.

Ekonomi:

Föreningen planerar att höja avgiften med 24 % från och med 1 januari 2023.

Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av Nabo.

Föreningen tar ut följande avgifter av bostadsrättshavaren i samband med överlåtelsen:
Överlåtelseavgift om 2,5% av årets prisbasbelopp, köparen betalar.
Pantsättningsavgift om 1% av årets prisbasbelopp, pantsättaren betalar.

Överlåtelseavgift:

1208 kr betalas av köparen

Pantsättningsavgift:

483 kr betalas av köparen

Övrigt:

Föreningen har gemensam el.

Ovanstående information är inhämtad ifrån berörd förening och ekonomisk plan. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant från föreningen.

Allmänt om lägenheten

Till avgiften tillkommer följande tillägg:
Föreningen har gemensamt el abonnemang, man debiteras månadsvis utefter sin faktiska förbrukning.
Telia Triple Play, kanalpaket lagom, bredband 100/100 Mbits, och IP-telefoni (samtalskostnad ingår ej): 169 kr/månad

Lägenheten disponerar ett källarförråd.

Peab har uppgett följande andelstal:
Bostadsrättsandel: 0,09071 (0,90711% i föreningen)
Inga vidare specifikationer har angivits.

För mer info besök gärna: https://peabbostad.se/projekt/skane/kv-varvskajen/

Energideklaration är ej utförd då fastighetens mätvärden, som kan vara nödvändiga vid upprättandet av energideklarationen ej finns tillgängliga vid denna tidpunkt.

Omgivning

Allmänt om området:

I Varvsstaden finns Malmös hundraåriga varvshistoria samlad. Här finns en unik möjlighet att skapa en attraktiv stadsdel med en spännande mix av kulturhistoriskt värdefulla miljöer och moderna stadsmiljöer.
Varvsstaden är ett stort område som kommer att byggas ut under en tidsperiod på 20 år eller mer. Nybyggnation pågår i den sydvästra delen och omvandling av flera äldre byggnader är i gång. Detaljplanering pågår för omvandling av Vagnsverkstaden. Just nu pågår planeringen för ett gång-, cykel- och busstråk som ska koppla samman Västra Hamnen och stadskärnan.
Marken ägs av Varvsstaden AB, som planerar att bygga cirka 2500 bostäder tillsammans med lokaler för handel och kontor, restauranger och caféer, grundskola och förskola.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.