Malmö, Varvsstaden
Bassängkajen 26
4 795 000 kr som utgångspris
Avgift: 4 592 kr
inkl värme, kallvatten och bostadsrättstillägg. Ett obligatoriskt tillägg för TV och bredband tillkommer om 198 kr/månad. Föreningen har gemensamma avtal för el- och varmvatten och varje hushåll debiteras kvartalsvis utifrån faktisk förbrukning.
Boarea: 72.2 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 3
Våning: 5 av 7
Hiss: Ja
Balkong: Ja
 

Nyproducerad trerummare högt upp på suveränt hörnläge!

I expansiva Varvsstaden presenterar vi denna strålande ljusa bostad belägen på optimal hörna. Planlösningen är ypperligt väldisponerad och erbjuder öppen planlösning mellan smakfull köksinteriör och generösa vardagsrumskvadrat med utgång till stor söderbalkong med utsikt mot Öresundsbron. Vidare finns två bra sovrum, badrum med både tvättmaskin och torktumlare samt utmärkta förvaringsmöjligheter i såväl klädkammare som flertalet garderober. Trevlig förening med gemensam takterrass och pergola. Här bor du modernt och bekvämt nära havet, Centralstationen och Universitetet. Varmt välkomna!

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare & Partner Rebecka Ovesen
Wågert
0702-74 74 70 rebecka.wagert@croisette.se

Visningar.

Söndag 1 Oktober
11:00 - 11:30
Bokad visning, anmälan krävs!
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Hall:

Hallen är inbjudande och kännetecknas av trestavig ekparkett, vilket genomsyrar hela bostaden för en enhetlig känsla. God förvaring erbjuds i flera garderober och här finns förstås även plats för avhängning av ytterkläderna.

Kök:

På vänster hand finner vi kök och vardagsrum i öppen planlösning. Köksinredningen bjuder på utmärkt förvaring bakom släta luckor med push-open väggskåp och vitvarorna består av kyl/frys, integrerad diskmaskin, mikro, induktionshäll, inyggd ugn samt spiskåpa. Härligt ljust med både fönster och ljusbringande terrassdörr ut mot den väl tilltagna balkongens glädjande miljö.

Vardagsrum:

Strålande ljust och luftigt vardagsrum där flera fönster i två väderstreck släpper in ljuset på bästa sätt. Här inryms både soffgrupp och middagsbord i direkt anslutning till köket.

Sovrum:

Näst på tur står ett sovrum lagom för enkelsäng och skrivbord eller liknande. Fönstret skänker behaglig med ljus med härlig utsikt.

Sovrum:

Härnäst är hemmets största sovrum beläget, vilket kännetecknas av generösa kvadrat för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Fönster i par optimerar ljusinsläppet och en lyxigt stor walk in closet tar hand om förvaringen av säsongernas plagg.

Badrum:

Badrummet är stilrent helkaklat i granitkeramik med snygg marmorlook. Här finns spegelskåp med belysning och eluttag, dusch, handfat, wc samt både tvättmaskin och torktumlare med extra skåp ovanför.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.