Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Malmö, Varvsstaden
Solhöjdsgatan 9
4 495 000 kr eller högstbjudande
Avgift: 4 154 kr
Inkl. värme, vatten, fast nätavgift för hushållsel samt bostadsrättstillägg. Obligatorisk tillägg tillkommer avgiften med 169 kr/månad för Tripel Play.
Boarea: 78.9 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 3
Våning: 4 av 6
Hiss: Ja Hiss från markplan
Balkong: Ja
 

Nyproducerad trerummare med stilsäker känsla, påkostade materialval och två balkonger!

I anrika Varvskajen på fantastisk läge mitt i navet mellan pulserande stadsliv, Västra Hamnens atmosfär och flanörstråk samt Dockans marina miljö. Här byggs kv. Varvskajen där de klassiska industriområdet ska ta klivet in i framtiden, vilket möjliggör bostäder på en av stadens absoluta topplägen. På en kort promenad tar du dig in till city och på andra sidan kanalen hittar du Malmö Saluhall, ett matparadis för alla matälskare. Som boende kommer du dagligen njuta av vackra byggnader med tegel, metall och stora fönsterpartier, där man vill bevara arkitekturen. Kv Varvskajen ramar in en öppen kvartersgård åt söder och gränsar inte bara till kanalen utan även till den kommande grönskande parken. Denna utomordentliga trerummare har två härliga balkonger. Dessutom har föreningen en stor gemensam takterrass med möbler. Här möter modernitet och bekvämlighet en stilsäker industrikänsla. Att lägenheten dessutom har många påkostade materialval gör den ännu mer attraktiv!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare & Franchisetagare Roger Ragneklint
0768-68 05 25 roger.ragneklint@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Hissen tar oss upp till fjärde våningen och denna fantastiska lägenhet. Hallen inviterar med vacker kärs Vigo 1-stavs vitlackad ekparkett som är genomgående i hela bostaden. Bakom skjutdörrar med spegelglas ryms en garderob och städskåp.

Vardagsrum:

Vidare in i bostaden till höger ligger det underbara vardagsrummet om ca 30 kvadrat. En yta med stora fönsterpartier som skänker vackert ljus och fönsterbänkar i kalksten. En snygg fondvägg i betong tar upp den industriella känslan och bryter av mot de ljusa väggarna (Jotun Kalk). På golvet ligger vitlackad ekparkett. Här finns utgång till en, av lägenhetens två balkonger, som ligger i söderläge!

Kök:

Det stilsäkra köket ligger i en semi öppen planlösning mot vardagsrummet. Inredningen kommer från Marbodal och är både modern samt funktionell. Bänkskiva och stänkskydd i natursten/komposit. Integrerad kyl, frys och diskmaskin. Köksblandare i mattsvart med utdragbar handdusch. Arbetsbelysning under överskåp med led spotlights. Induktionshäll, inbyggnadsugn, mikrovågsugn och fläkt (Franke med rostfri frontlist).

Sovrum 1:

Skjutdörren öppnar upp till ett rofyllt sovrum som inrymmer den större sängen. Här finns utgång till bostadens andra härliga balkong. Rummet har skjutdörrsgarderob i rökt ek. Ljusa väggar (Jotun Kalk) och parkettgolv.

Sovrum 2:

Det andra fina sovrummet har även det skjutdörrsgarderob i rökt ek. Ljusa väggar (Jotun Kalk) och parkettgolv.

Badrum:

Via hallen når vi det moderna badrummet med dusch. Vikbara väggar i klarglas och mattsvarta beslag. WC, handfat med kommod (black oak med två lådor), spegel med monterad LED-belysning, handdukstork (elektrisk). Kakel 60x60 med silvergrå fog, klinker 30x60 och mosaik i dusch, från serien Ego Avorio. Tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare, arbetsbänk och förvaringsskåp. Infällda spotlights i tak.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Tillträde:

enligt överenskommelse

Lägenhetsnummer förening:

B11303

Andel i förening:

1.856 %

Pantsättning:

Nej

Byggnad

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2022

Fönster:

3-glas

Energideklaration:

Utförd: Ej utförd

Förening

Namn:

Brf Varvskajen 2

Organisationsnummer:

769637-5182

Allmänt om föreningen:

Brf Varvskajen 2 är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen består av ett hus i sju våningar med 72 lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt samt 1 lokal. Totalentreprenad via Peab.

I föreningen finns en stor gemensam takterrass utrustad med möbler och pergola för sommarens alla tillställningar. I föreningen finns även en gemensam gård med pergola, sittplatser och grillplats. Cykelparkeringar finns under tak på gården. Cykelplatser finns även i källare samt en cykelservicestation. På gården finns en verktygsvägg för enkel cykelservice. Miljörum med källsortering finns i fastigheten med ingång från Solhöjdsgatan.

Nyttjandet och skötseln av gården delas med grannföreningen Brf Varvskajen.

Äger föreningen marken:

Ja

Äkta bostsrättsförening:

Ja

Parkering/garage:

Föreningen har inget eget garage. 77 P-platser garanteras i kommande P-hus på andra sidan kvarteret, dessa platserna delas med Brf Varvskajen. I väntan på att detta färdigställs, om det ej är klart till inflyttning, tillhandahålls markparkering bredvid kvarteret.

Gemensam bilpool finns att tillgå med 2 elbilar som ingår i kvarteret inklusive laddstation via Ourgreencar och även cykelpool finns med 2 el-lådcyklar.

Bredband/TV:

Föreningen är ansluten till Telia Triple-play, kanalpaket lagom, bredband 100/100 Mbits, och IP-telefoni. Ett obligatoriskt tillägg om 169 kr/månad tillkommer till månadsavgiften.

Renoveringar:

Huset är under uppförande.

Ekonomi:

Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av Nabo. Enligt ekonomisk plan uppräknas avgiften med 2% per år.

Föreningen tar ut följande avgifter av bostadsrättshavaren i samband med överlåtelsen:
Överlåtelseavgift om 2,5% av årets prisbasbelopp, köparen betalar.
Pantsättningsavgift om 1% av årets prisbasbelopp, pantsättaren betalar.

Överlåtelseavgift:

1208 kr betalas av köparen

Pantsättningsavgift:

483 kr betalas av köparen

Övrigt:

Föreningen har gemensam el.

Ovanstående information är inhämtad ifrån berörd förening och ekonomisk plan. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant från föreningen.

Allmänt om lägenheten

Till avgiften tillkommer följande tillägg:
Föreningen har gemensamt el abonnemang, man debiteras utefter sin faktiska förbrukning månadsvis.
Telia Triple Play, kanalpaketet lagom, bredband 100/100 Mbits, och IP-telefoni (samtalkostnad ingår ej): 169 kr/månad. Total månadsavgift blir 4323 kr.

Lägenhetsinnehavaren disponerar över ett källarförråd som nås via hiss från respektive trapphus.

Peab har angivet följande andelstal:
Andelstal ek plan: 1,8572
Andelstal exkl kapital: 0,000000 - ej angiven
Andelstal kapital: 0,000000 - ej angiven
Inga vidare specifikationer har angivits.

Energideklaration är ej utförd då fastighetens mätvärden, som kan vara nödvändiga vid upprättande av energideklarationer ej finns tillgängliga vid denna tidpunkt.

Föreningen har en stor gemensam takterrass utrustad med möbler och pergola för sommarens tillställningar.

Ägaren av lägenheten har gjort många påkostade tillval. Bostaden har genomgående dimmbara strömbrytare och kontakter från Renova i svart utförande.

Omgivning

Allmänt om området:

I Varvsstaden finns Malmös hundraåriga varvshistoria samlad. Här finns en unik möjlighet att skapa en attraktiv stadsdel med en spännande mix av kulturhistoriskt värdefulla miljöer och moderna stadsmiljöer.
Varvsstaden är ett stort område som kommer att byggas ut under en tidsperiod på 20 år eller mer. Nybyggnation pågår i den sydvästra delen och omvandling av flera äldre byggnader är i gång. Detaljplanering pågår för omvandling av Vagnsverkstaden. Just nu pågår planeringen för ett gång-, cykel- och busstråk som ska koppla samman Västra Hamnen och stadskärnan.
Marken ägs av Varvsstaden AB, som planerar att bygga cirka 2500 bostäder tillsammans med lokaler för handel och kontor, restauranger och caféer, grundskola och förskola.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.