Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Malmö, Varvsstaden
Solhöjdsgatan 9
2 795 000 kr utgångspris
Avgift: 3 062 kr
inkl. värme och vatten.
Boarea: 50 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 2
Våning: 2 av 7
Hiss: Ja
Balkong: Ja
 

Nyproducerad 2:a med balkong i västerläge!

Välkomna till Solhöjdsgatan 9 och till Malmös nya område Varvsstaden, ett av Malmös absolut bästa lägen! Bli den första personen att flytta in till denna perfekt planerade 2:a med väl tilltagen balkong om cirka 11 kvm i härligt västerläge och noggrant utvalda tillval. Planlösningen är väldisponerad och erbjuder kök och vardagsrum i öppen planlösning, trivsamt sovrum med bra förvaringsmöjligheter och helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Läget erbjuder närhet till såväl hav och strand som city och det finns även ett brett serviceutbud utanför dörren med matbutiker, caféer och restauranger. Varmt välkomna att höra av er vid intresse!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare & Franchisetagare Johan Dahlgren
0704-22 90 41 johan.dahlgren@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Mattlackad vitpigmenterad ekparkett och målade väggar i vitt. Här erbjuds bra förvarings- och avhängningsmöjligheter.

Kök:

Mattlackad vitpigmenterad ekparkett och målade väggar i vitt. Kök från Marbodal med gråa skåpsluckor med svarta handtag nertill och med push funktion på högskåpen. De gråa skåpsluckorna kombineras fint med den betongmönstrade bänkskivan i laminat som flyter samman upp mot väggfront (cirka 20 cm). Köket är utrustat med en större diskho (60 cm) och maskinparken från Siemens består av induktionshäll, inbyggnadsugn- och mikrovågsugn, integrerad kyl och frys, integrerad diskmaskin och fläkt från Franke.

Vardagsrum:

Mattlackad vitpigmenterad ekparkett och målade väggar i vitt. Vardagsrummet är placerat i öppen planlösning med köket vilket skapar en väl tilltagen yta och här finns plats att möblera en större soffgrupp, matbord och diverse andra möbler efter önskemål. Ljuset strömmar in ifrån flera fönster i två väderstreck och härifrån når vi balkongen om cirka 11 kvm i härligt västerläge.

Sovrum:

Mattlackad vitpigmenterad ekparkett och målade väggar i vitt. Via en skjutdörr nås våningens sovrum. Här finns plats att möblera dubbelsäng och tillhörande möbler utefter önskemål. Utmärkta förvaringsmöjligheter erbjuds i flera garderober som sträcker sig längs med ena väggen.

Badrum:

Helkaklat badrum med mörkgrå klinker och vitt kakel. Badrummet är inrett med wc, handfat med svart kommod och även med svarta beslag för att gå i industriell stil, spegel, handdukstork (el), dusch samt tvättmaskin (Siemens) och torktumlare (Siemens) med betongmönstrad arbetsbänk i laminat och vägghängda skåp för förvaring ovanför.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Lägenhetsnummer förening:

B11101

Lägenhetsnummer register:

1101

Pantsättning:

Nej

Byggnad

Fastighetsbeteckning:

Träförrådet 4

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

2022

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

FTX

Energideklaration:

Utförd: Ej utförd

Förening

Namn:

Brf Varvskajen 2

Organisationsnummer:

769637-5182

Allmänt om föreningen:

Brf Varvskajen 2 är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 72 lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt samt 1 lokal.

Gemensamma utrymmen:
I föreningen finns en stor gemensam takterrass utrustad med möbler och pergola för sommarens alla tillställningar. I föreningen finns även en gemensam gård med pergola, sittplatser och grillplats. Cykelparkeringar finns under tak på gården. Cykelplatser finns även i källare. På gården finns en verktygsvägg för enkel cykelservice.
Miljörum med källsortering finns i fastigheten.

Nyttjandet och skötseln av gården delas med grannföreningen Brf Varvskajen.

Äger föreningen marken:

Ja

Äkta bostsrättsförening:

Ja

Parkering/garage:

Föreningen har inget eget garage. 77 P-platser garanteras i kommande P-hus på andra sidan kvarteret, dessa platserna delas med Brf Varvskajen. I väntan på att detta färdigställs, om det ej är klart till inflyttning, tillhandahålls markparkering bredvid kvarteret.

Gemensam bilpool finns att tillgå med 2 elbilar som ingår i kvarteret inklusive laddstation via Ourgreencar och även cykelpool finns med 2 el-lådcyklar.

Bredband/TV:

Föreningen är ansluten till Telia Triple-play, kanalpaket lagom, bredband 100/100 Mbits, och IP-telefoni. Ett obligatoriskt tillägg om 169 kr/månad tillkommer till månadsavgiften.

Renoveringar:

Huset är under uppförande.

Ekonomi:

Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av Nabo.

Föreningen tar ut följande avgifter av bostadsrättshavaren i samband med överlåtelsen:
Överlåtelseavgift om 2,5 % av årets prisbasbelopp.
Pantsättningsavgift om 1 % av årets prisbasbelopp.

Överlåtelseavgift:

1208 kr betalas av köparen

Pantsättningsavgift:

483 kr betalas av köparen

Övrigt:

Föreningen har gemensam el.

Ovanstående information är inhämtad ifrån berörd förening. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant från föreningen.

Allmänt om lägenheten

Till avgiften tillkommer följande tillägg:
Föreningen har gemensamt el abonnemang, man debiteras månadsvis utefter sin faktiska förbrukning.
Telia Triple Play, kanalpaket lagom, bredband 100/100 Mbits, och IP-telefoni (samtalskostnad ingår ej): 169 kr/månad

Lägenheten disponerar ett källarförråd.

Peab har uppgett följande andelstal:
Bostadsrättsandel: 0,13679 (1,36791% i föreningen)
Inga vidare specifikationer har angivits.

För mer info besök gärna: https://peabbostad.se/projekt/skane/kv-varvskajen/

Energideklaration är ej utförd då fastighetens mätvärden, som kan vara nödvändiga vid upprättandet av energideklarationen ej finns tillgängliga vid denna tidpunkt.

Omgivning

Allmänt om området:

I Varvsstaden finns Malmös hundraåriga varvshistoria samlad. Här finns en unik möjlighet att skapa en attraktiv stadsdel med en spännande mix av kulturhistoriskt värdefulla miljöer och moderna stadsmiljöer.
Varvsstaden är ett stort område som kommer att byggas ut under en tidsperiod på 20 år eller mer. Nybyggnation pågår i den sydvästra delen och omvandling av flera äldre byggnader är i gång. Detaljplanering pågår för omvandling av Vagnsverkstaden. Just nu pågår planeringen för ett gång-, cykel- och busstråk som ska koppla samman Västra Hamnen och stadskärnan.
Marken ägs av Varvsstaden AB, som planerar att bygga cirka 2500 bostäder tillsammans med lokaler för handel och kontor, restauranger och caféer, grundskola och förskola.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.