Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Malmö, Värnhem
Värnhemsgatan 15
1 595 000 kr som utgångspris
Avgift: 4 070 kr
Ink. värme, vatten och bostadsrättstillägg. En obligatorisk kostnad om 75 kr/mån tillkommer avseende bredband. Föreningen har IMD av el. Medlemmarna betalar enbart för den faktiska förbrukningen av elen och debiteras för den i efterhand.
Boarea: 51 m2
areakälla: Enligt föreningens lägenhetsförteckning.
Rum: 2
Våning: 2 av 5
Hiss: Ja
 

När du tar dina första kliv in i bostaden välkomnas du av en hall med generös förvaring i form av garderober. Planeringen tar verkligen tillvara på alla kvadratmeter på bästa sätt och erbjuder ett renoverat badrum och kök i neutrala färger. Vi finner ett rymligt sovrum och ett vardagsrum där både soffan och matbordet får plats. Bostaden erbjuder tidstypiska 20 och 30-tals attribut så som takrosett och generöst tilltagen takhöjd. De många och välbevarade detaljerna har omsorgsfullt omhändertagits på bästa sätt och gett lägenheten en unik charm.

Området Östervärn/Värnhem myllrar av små trevliga restauranger och caféer. För de som vill njuta av natur och gröna ytor finns Rörsjöparken och Ellstorpsparken att strosa runt i. Runt hörnet hittar man Värnhemstorget och upplevelsecentret Entré. Utmräkta kommunikationer med flertal busslinjer och på någon minut är man ute på motorvägen. Mataffären finns runt hörnet med generösa öppettider 07-23.

Välkommen hem!

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare & Partner Andrés Villalobos
0723-73 42 36 andres.villalobos@croisette.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Vi välkomnas av mörkare golv som matchas fint till de vita väggarna. Här finns bra med plats för skor och avhängning i rymliga garderober på höger sida.

Kök:

Precis rätt över hallen finner vi det härliga köket. Luckorna är vita och matchas fint till bänkskivan, golvet och de annars ljusa ytskikten. Här finns all utrustning du behöver för att lyckas i köket så som häll, ugn, spisfläkt, diskmaskin, kyl och frys. Ett mycket praktiskt kök med goda förvaringsutrymmen.

Vardagsrum:

Förbi köket finner vi det stora härliga vardagsrummet med vackert burspråk, detta skapar ett fint ljusinsläpp hela dagen. Väggarna är målade i mellanblå färg och på golvet vilar vacker laminat. Rummet erbjuder yta för såväl matplats som sällskapsplats där du kan tillbringa mysiga hemmakvällar. Som pricken över i:et ges här en rymlig klädkammare som slukar det mesta.

Sovrum:

Vi fortsätter in i lägenheten och precis vid köket finner vi sovrummet. Har har man valt vacker beige färg på väggarna. På golvet vilar laminat.

Badrum:

Det mycket smakfulla men framförallt praktiska badrummet har renoverats i sin helhet under 2018. Badrummets stilfulla interiör utgörs av vita, helkaklade väggar och ljusgrått klinkergolv. Badrumsutrustningen består av handfat med underskåp, spegelskåp, dusch med glasdörrar, WC och handdukstork.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.