Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Malmö, Värnhem
Föreningsgatan 66
1 295 000 kr utgångspris
Avgift: 1 669 kr
I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband och bostadsrättstillägg.
Boarea: 32.2 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 1
Våning: 5 av 5
Hiss: Nej
 

Rymlig enrummare med otroligt billig avgift i fint skick!

Belägen på central adress med närhet till stadskärnan ligger denna etta med oerhört låg avgift. På högt läge med stort allrum, rymligt kök och dusch. Perfekt som studentboende eller övernattningslägenhet och mer därtill! Välkommen!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare Mikias Yonas
0733-44 21 82 mikias.yonas@vaningen.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

HALL:

Högst upp i huset äntrar vi hallen med bra avhängningsmöjligheter. I hallen finns också en inbyggd garderob som ger plats för kläder och annan typ av förvaring. Här ligger ett trevligt parkettgolv med ljust målade väggar. Hallen binder samman alla rum i lägenheten.

KÖK:

Går vi rakt igenom hallen når vi det rymliga köket. Köket har bra ljusinsläpp med fina gråa luckor och på golvet är det lagt ett snyggt vitt plankgolv. Kök med luckor från IKEA. Köket är utrustat med kyl/frys, spis, ugn och fläkt.

ALLRUM:

Till vänster om hallen ligger allrummet med ett parkettgolv och bra ljusinsläpp. Rummets yta och form gör det lätt att möblera efter önskemål. Här finns även bra förvaringsmöjligheter i en stor garderob som kan lämnas kvar.

WC & DUSCH:

Slutligen finner vi även WC & dusch. Duschen är i ett separat rum. I WC:n som är utrustat med WC och handfat ligger blå mosaik på golvet och väggen är målat ovantill. Duschrummet är helkaklat.

Basfakta

Upplåtelseform:

Andel i bostadsförening

Typ:

Lägenhet

Tillträde:

enligt överenskommelse

Lägenhetsnummer förening:

26/LM1402

Andel i årsavgift:

1.62304 %

Andel i förening:

1.65929 %

Pantsättning:

Nej

Byggnad

Fastighetsbeteckning:

Granen 9

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Byggnadsår:

1900

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Ventilation:

Självdrag

Energideklaration:

Energiförbrukning Atemp: 172 kWh/m²/år
Utförd
Datum: 2009-08-19

Förening

Namn:

Bf Zenith upa

Organisationsnummer:

746000-2061

E-post adress:

bfzenith@gmail.com

Allmänt om föreningen:

Bf Zenith upa bildades i samband med byggnationen 1929 och består av 35 lägenheter och 5 hyreslokaler. Det är en äkta förening och den ekonomiska delen förvaltas av Riksbyggen och den tekniska delen av dem själva. Föreningen består av adresserna Föreningsgatan 66 samt Ehrensvärdsgatan 18. Föreningen äger tomten.

Två Tvättstugor finns på vind och på innergård. Cykelparkering under tak finns på gården.

Gemensam grill på den mysiga gården med utemöbler.

Parkering/garage:

Bf Zenith har inga egna parkeringsplatser, men boendeparkering finns i området. Vänligen kontakta Malmö kommun för mer information. Dessutom finns det möjlighet till inomhusparkering i närområdet (700-1000 kr./mån).

Bredband/TV:

Kabel-tv och bredband via Tele2 (50 MB/s ingår (inkl. IP-telefoni) och ytterligare hastighet kan tillköpas). Själva modemet tillhör lägenheten.

Renoveringar:

1984 nya treglasfönster.
1992 gjordes ett större underhållsarbete på huset där vatten- och avloppsstammar byttes samt elstammar byttes.
1995 lades taket om.
2006-2007 renoverades trapphusen.
2011 vatten- och avloppsstammar spolades.
2014 samtliga lägenheter utrustades med säkerhetsdörrar samt postboxar installerades.
2015 genomfördes en OVK-kontroll.
2016 Avloppsstammarna filmades och spolades.
2018 Fasaden renoverades

Inom en femårsperiod kommer man bland annat att se över takplåtar, tvättstuga samt porttelefonsystem.

Tillåter föreningen delat ägande:

Ja

Ekonomi:

Enligt föreningens representant har föreningen en stabil och välskött ekonomi i övrigt, och de jobbar aktivt för att förbättra och modernisera föreningen.
Pantsättningsavgift tas ut med 465 kr/pant.
Överlåtelseavgift tas ut enligt stadgar.

Övrigt:

Besök gärna föreningens hemsida för ytterligare information: http://bfzenith.blogspot.com

Ovanstående information är inhämtad ifrån berörd förening, uppdaterad 2019-11-13. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera uppgifterna med representant från föreningen.

Fastighet

Areakälla:

föreningens information

Allmänt om lägenheten

Föreningen anger följande andelstal:
Andelsprocent: 1,65929 %
Andelsprocent årsavgift: 1,62304 %

Fullständigt lägenhetsnummer är 208638001-0026.

Andelstalen är hämtade från föreningens ekonomiska förvaltare. Andelstalet är ägarandelen i föreningen, det vill säga hur stor insats den aktuella bostadsrätten har i förhållande till den totala insatsen.

Energideklarationer upprättade före 1 januari 2014 har en annan utformning på sammanfattningen och saknar energiklasser. Energiklass har därför inte kunnat specificeras.

Omgivning

Allmänt om området:

Värnhem är en central stadsdel i Centrum. Området ligger mellan Föreningsgatan och Nobelvägen, sydväst om Sallerupsvägen. Den norra halvan består främst av hyreshus från 1920- och 1970-talet, medan den södra delen snarast är en del av Sorgenfri industriområde.

Värnhem avser i dagligt tal ett större stadsområde som består av kvarteren kring Värnhemstorget, begränsat av Drottninggatan, Hornsgatan, Nobelvägen och Exercisgatan.

Bor man på Värnhem så är en av fördelarna just kommunikation. Här är promenadavstånd till det mesta, samtidigt som utbudet av kollektivtrafik är utomordentligt bra. Stora knutpunkten kring Värnhemstorget finner vi här och här finner man bussen som tar en dit man vill. Lätt access till motorvägen mot Lund och ut på ringvägarna finns från och till området.

För tågpendlaren så är resan till Triangeln eller centralstationen inte lång, såvida man inte väljer att promenera dit.

Det saknas inget på Värnhem där vi finner ett rikligt utbud av restauranger och caféer. Här kan man avnjuta sushi, en välgjord steak, brunchhak, samt maträtter från en mängd olika kulturer, ett fantastiskt utbud.

Apotek, vårdcentral och tandläkare finns även i närområdet. Den som tränar och gärna vill ha ett gym i området kan glädjas åt att här finns flera. Utöver närheten till torghandel och alla spännande närbutiker så har man norr om Värnhemstorget det exklusiva köpcentret PLAZA med biografer, affärer och restauranger.

Områdets skola är Rörsjöskolan (1-9), (byggd 1899) och här finns Rörsjöns och Lärkträdets förskolor. Den tidigare Värnhemsskolan och Värnhemstorget ligger i delområdet Rörsjöstaden.

Här parkerar man bilen företrädesvis på gatorna i området. Boendeparkering råder. Garage finns även att hyra runt omkring, bland annat i köpcentrumet PLAZA.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.