Malmö, Triangeln
Pildammsvägen 8C
2 095 000 kr som utgångspris
Avgift: 2 440 kr
inkl. kallvatten och värme. Ett obligatoriskt tillägg för Telia Triple Play tillkommer om 220 kr/månad.
Boarea: 35 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 1.5
Våning: 2 av 7
Hiss: Ja
Balkong: Ja
 

Nyproducerat mitt i city!

Nu finns möjligheten att förvärva denna nyproducerade bostad som disponeras som 1,5 rum och kök. Bli den första att flytta in i denna lägenhet i toppskick och på ett av de mest centrala lägena i stan. På utmärkt cityläge med njutbar balkong i västerläge väntar här ett synnerligen smakfullt hem med en tilltalande och kvalitativ interiör. Ett strålande ljusinsläpp och optimal planlösning får vi i det kombinerade allrummet och köket. Klassisk 3-stavs ekparkett samspelar med vitmålade, släta väggar och köksinteriör i stilsäkra färger av märket Vedum. Vidare finner vi separat del för säng med smart skjutdörr i anslutning till allrummet och ett stilrent helkaklat badrum med dusch och egna tvättfaciliteter i form av kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Läget gör heller ingen besviken, när du direkt utanför dörren har Triangeln och såväl ljuvlig parkmiljö som citys stora utbud av nöjen, restauranger och shopping samt utmärkt läge för pendlaren. Välkommen på visning!

Ansvarig mäklare.

Reg. fastighetsmäklare & Franchisetagare Marcus Pettersson
0704-80 72 81 marcus.pettersson@vaningen.se

Visningar.

Söndag 2 Oktober
12:45 - 13:15
Bokad visning - Välkommen att boka direkt hos mäklaren eller boka via hemsidan.
Anmäl mig

Bostadsbeskrivning

Hall:

Bakom trygg säkerhetsdörr välkomnar den inbjudande hallen med stilsäker 3-stavig ekparkett som tillsammans med vitmålade väggar utgör ett genomgående inslag för hela bostaden. Här finns gott om plats för avhängning av ytterkläderna samt förvaring i en skjutdörrsgarderob med spegel.

Badrum:

Till höger från hallen når vi bostadens badrum, med mörkgrå klinker och vitkaklade väggar. Välutrustat med handfat med grå kommod, wc, spegel med belysning, handdukstork och dusch. Här finns även tvättfaciliteter i form av kombinerad tvättmaskin och torktumlare från Electrolux med bänkskiva ovan i vitt laminat och förvaring i skåp med gråa luckor från Vedum.

Vardagsrum och sovrum:

Vidare in i lägenheten möts vi av öppen planlösning med kök. Härligt ljus ifrån stora fönsterpartier med fönsterbänkar i grå kalksten förstärker det luftiga intrycket, och här inryms med lätthet såväl soffgrupp som matbord. Dessutom finns det en separat del avsett som sovrum som avskiljs med platsbesparande skjutdörr. På golvet ligger enhetlig 3-stavig ekparkett som möter väggar i vitt. Härifrån når vi även bostadens njutbara balkong i västerläge.

Kök:

Smakfullt kök från Vedum bjuder på suverän förvaring bakom släta luckor i en dovt blå nyans med rostfria beslag, bänkskiva i grå laminat med underlimmad vask och stänkskydd. Den maskinella utrustningen från Electrolux består av kyl och frys i rostfritt, induktionshäll, svart inbyggd ugn, svart inbyggd mikrovågsugn och integrerad diskmaskin.

Basfakta

Upplåtelseform:

Bostadsrätt

Typ:

Lägenhet

Tillträde:

enligt överenskommelse

Lägenhetsnummer förening:

41106

Andel i förening:

1.9 %

Pantsättning:

Nej

Byggnad

Byggnadstyp:

Flerbostadshus

Fönster:

3-glas

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Energideklaration:

Utförd: Ej utförd

Övriga Byggnader

Gemensam takterrass

Förening

Namn:

Brf Operetten

Organisationsnummer:

769637-6941

Allmänt om föreningen:

Brf Operetten är en bostadsrättsförening. I föreningen finns 36 lägenheter, samtliga med bostadsrätt.

JM är byggherre för projektet.

Föreningen bildades 2020 (äger marken).

Äger föreningen marken:

Föreningen äger marken.

Äkta bostsrättsförening:

Ja

Parkering/garage:

I föreningen finns 18 garageplatser, varav 5 med laddstolpe för elbil. Garageplats kan hyras till en kostnad om 1200 kr/månad. Laddplats kan hyras till en kostnad om 1450 kr/månad. Kösystem tillämpas.

Bredband/TV:

Föreningen är ansluten till Telia Triple Play. Detta tillkommer som ett obligatoriskt tillägg om 220 kr/månad.

Renoveringar:

Då fastigheten är nybyggd finns inga planerade renoveringar.

Gårdsplats:

Källsorteringsrum finns på gården.

Ekonomi:

I dagsläget finns igen beslutad avgiftsförändring.

Överlåtelseavgift:

1208 kr betalas av köparen

Pantsättningsavgift:

483 kr betalas av köparen

Övrigt:

Ovanstående uppgifter är kontrollerade med berörd förenings ekonomisk plan 2022-01-13. Spekulanter uppmanas att själva kontrollera ovanstående uppgifter med representant i föreningen.

Allmänt om lägenheten

Ett obligatoriskt tillägg för Telia Triple Play tillkommer om 220 kr/månad. Total månadsavgift blir 2 660 kr.
Varmvatten och hushållsel tillkommer också och debiteras efter individuell uppmätt förbrukning.

Uppgift om andelstal enligt den ekonomiska planen, andelstal 1,9005%. Uppgift om andelstal i mäklarinformation från JM Home, andel: 1,90%

Bostadsinnehavaren disponerar ett källarförråd.

Enligt föreningens lägenhetsförteckning är bostaden registrerad som 1 rum och kök. Enligt nuvarande planlösning disponeras bostaden som 1,5 rum och kök. Föreningen har angivit att bostaden ligger på våning 1 men ligger på våning 2.

Omgivning

Allmänt om området:

Där Davidshall, Rådmansvången och Lugnet möts hittar vi Triangeln. Vi befinner oss mitt i Malmö City; en naturlig samlingsplats med sitt hotell och shoppingcentrum i blickfånget. Beläget vid den södra änden av "gågatan" utgör Triangeln en utgångspunkt för shoppingsugna som kan vandra ända upp till Stortorget härifrån.

Utöver själva Triangelkvarteret har även kvarteren runtomkring kommit att kallas Triangeln, eller "Triangelen" som Malmöiten säger. Ursprungligen var det en triangelformad spårvagnsrefug som gav området sitt namn. Den togs bort 1936 men namnet lever kvar. Korsningen har dock varit viktig mycket längre än så. Ända sedan 1600-talet kan vi se den på kartor och den är förmodligen ännu äldre.

Den dominerande byggnaden är det 22 våningar höga hotellet som kom till efter hetsiga debatter 1989. Hotellets lobby och restaurang ligger inglasat på markplan och ursprungligen skulle glaset även täcka Södra Förstadsgatan, men protester satte stopp för den planen. Numera njuter vi av shopping och restauranger i ett renoverat köpcentrum som kompletterar gågatans affärsmyller.

2010 blev Triangeln en tågstation längs med den nybyggda citytunneln. Det bidrog till områdets stigande popularitet, då besökare inte längre behövde stiga av på centralen utan kunde ta tåget rakt in i Malmös hjärta.

Området är även hem åt flera kulturinstitutioner såsom Malmö Opera, Malmö Konsthall, Sankt Johanneskyrkan samt stadshuset. Stadsbiblioteket, Simhallsbadet och sjukhusområdet finns också i närheten. Flera förskolor, gymnasieskolor och höga utbildningar finns vid Triangeln, varav Tandvårdshögskolan, eller "käftis" som den också kallas, kanske sticker ut allra mest.

Utöver närheten till Malmös bästa pendling, största shoppingutbud och förnämlig närservice får du som bor vid Triangeln nära till den grönskande Pildammsparken och Möllevångens stråk. Ett perfekt läge för dig som vill komma nära allt som Malmö kan erbjuda!

Övrigt:

.

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Som tack tar våra mäklare med sig fyra vackra glas till ett värde av 399 kr. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.