Anmäl intresse
Malmö, S:t Knut
Amiralsgatan 46B
1 495 000 kr utgångspris
Avgift: 2 608 kr
I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV. Ett obligatoriskt tillägg för bredband via fiber tillkommer om 175 kr/månad. Föreningen har gemensamt elavtal och medlemmen debiteras månadsvis efter faktisk förbrukning.
Boarea: 39 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 1.5
Våning: 1 av 3
Hiss: Nej
Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du är intresserad av detta objekt. Informationen som presenteras om objektet är inte fullständig. Fastighetsmäklaren informerar dig vidare om vad detta innebär.

Välkomnande 1,5-rumslägenhet med grönskande innergård och vackert ljusinsläpp på bra läge!

Välkommen till denna underbara och charmiga bostad på fantastiska S:t Knut! Här möts du av en härlig och ljus bostad på ett attraktivt läge. Bostaden erbjuder ett charmigt kök med en grönskande innergård utanför fönstret och ett mysigt allrum med fantastiskt ljusinsläpp med plats för både soffgrupp och säng. I bostadens halva får du även plats för en större matgrupp för trevliga middagar med familj och vänner!

På Amiralsgatan 46B får du trivsamt boende med det pulserande utelivet runt hörnet. Närområdet bjuder på många trevliga tillställningar i Folkets park, härliga fik på S:t Knut, Möllevången med olika restauranger och torghandel, samt fantastisk shopping och citytunneln vid Triangeln - allt inom bekvämt promenadavstånd.

Cykelavståndet till Pildammsparken bjuder in till vackra promenader och härlig natur. Med MalmöExpressen tar du dig på bara 10 minuter till Malmö Central, och med cykel tar det inte mer än 15 minuter.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare & Delägare Mikaela Killander
0738-52 33 22 Mejla mig

Planritning

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.