Objektet är sålt.
Slutpris: 1 295 000 kr
För mer information, kontakta mäklaren.
Malmö, Söderkulla
Södra gulsparvsgatan 58
Boarea: 80.5 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 3
Våning: 5 av 8
Hiss: Ja
Balkong: Ja
 

Genomgående 3a på underbara Söderkulla!

Nu finns möjligheten till att förvärva denna välplanerade trerummare på populära Söderkulla! Här välkomnas du till en ljus och yteffektiv bostad. Letar du efter lägenhet på ett familjevänligt område har du nu hittat rätt!
Bostaden är i genomgående med två rymliga sovrum, ett badrum, gäst wc, ljust vardagsrum, kök med utgång till den generösa inglasade balkongen som går att använda som ett extra rum stora delar av året och bra förvaringsmöjligheter i hallen med inbyggda garderober!
I Malmös södra delar med en perfekt blandning av villor, radhus och bostadsrätter i både hög- och låghus. Parker, lekplatser, grönområden och cykelbanor utgör en stor del av området och samtliga föreningar har stora välskötta gårdar. Här bor du med cykelavstånd till Mobila köpcenter, Emporia köpcenter, Hyllie- och triangelstationen och mycket mer. Service, matbutiker och kommunikation finns på nära avstånd. HSB:s förening Silversmeden är en stor förening belägen i änden på Södra Gulsparvsgatan. Här finns allt man kan behöva i form av p-platser, garage, vacker gård planerad efter de boendes intressen, närhet till matbutiker, skola, förskola och bensinmack! Hör av er för mer information!

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare Amar Karaman
0704-44 39 72 amar.karaman@croisette.se
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.