Anmäl intresse
Visningar. Boka tid här
Malmö, Slussen
Slussgatan 11
3 195 000 kr
Avgift: 5 501 kr
Uppvärmning, Vatten, Kabel-TV, Internet, Bostadsrättstillägg. Kostnaden för bredband är 79 kronor per månad och anges som en separat post på månadsavin för att förtydliga vad man betalar för. Styrelsen har beslutat att inte debitera medlemmarna kostnaden för bredband under 2021, 2022 och 2023.
Boarea: 87 m2
areakälla: föreningens information
Rum: 3
Våning: 4 av 6
Hiss: Ja
Balkong: Ja
 

Genomgående trea med balkong i söder!

Varmt välkomna till Slussgatan 11 och denna fina trerummare om 87 kvm. Här bor ni i ett fint hem med ett stort kök med tillhörande matplats, två bra sovrum i olika storlekar, rymligt vardagsrum, renoverat badrum men tvättmöjligheter, gästtoalett samt en mysig balkong vänd in mot föreningen lugna innergård i solsäkert söderläge. Detta är en perfekt lägenhet för er som vill ha ett ljust hem med stora sociala ytor, 2 toaletter och närhet till city.
Varmt välkomna på visning!

Ansvarig mäklare.

Fastighetsmäklare Max Nilsson
0735-18 17 16 max.nilsson@croisette.se

Visningar.

Intresserad? Ring för tidsbokning av visning, alt. kontakta oss via formuläret nedan.

Intresseanmälan

Bostadsbeskrivning

Hall:

Välkomnande och rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter i form av garderober och plats för ytterkläder. Från hallen tar ni er smidigt runt i hela bostaden.

Kök:

Välplanerat kök med köksinredning i vitt mot stilren bänkskiva i massivt trä och fint kaklat stänkskydd i vit kulör. Köket är utrustat med kyl/frys, spis, ugn, fläkt samt diskmaskin. Här finns gott om förvaringsmöjligheter och bra med arbetsytor! På golvet ligger vacker parkett och i anslutning finns en matsal med rum för ca 6 personer.

Badrum:

Renoverat badrum med klinker på golv och helkaklade väggar. Badrummet är utrustat med WC, handfat med kommod, spegelskåp, badkar med tillhörande duschvägg i glas, tvättmaskin, handdukstork samt golvvärme. Här finns även ett fönster som skänker ett naturligt ljus.

Gäst-wc:

Samma klinker som i det stora badrummet och vitmålade väggar. Utrustat med WC och handfat.

Vardagsrum:

Rymligt vardagsrum med ett fint ekparkett på golvet och vitmålade väggar.

Sovrum 1:

Fint sovrum med tillhörande förvaring vänd mot föreningens lugna innergård. Sovrummet kan inredas som ett kontor, barnrum eller som ett gästrum.

Sovrum 2:

I det större sovrummet får in plats med en stor dubbelsäng och extra förvaring. Här finns en stor garderobsvägg. Från sovrummet når ni bostadens härliga balkong vänd mot föreningen lugna innergård i solsäkert söderläge.

Kolla restider.

Från:
Till:
|
Kunde inte hitta någon rutt.
Värdera bostad!Värdera din bostad!

Värdera din bostad!

Fyll i formuläret för att boka en värdering av din bostad. Det är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Erbjudandet gäller max en gång per hushåll och år.

*” anger obligatoriska fält

Fyll i dina kontaktuppgifter

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.